Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 38

• 59 246
  • 749
  •   1
Отговори
# 120
  • София

Това също е много красиво, но сякаш клоня към MAC.  Blush Само да реша кой от двата нюанса, че обикновено като се чудя така поръчвам и двете неща, но в слючая не ми се дават толкова пари за идентични продукти. Ох, мъка.  newsm78 Grinning

# 121

Днес ми се прииска да си сложа малко повече грим  Mr. Green  Blush
Отдавна не го бях правила Simple Smile

# 122
  • София
Е направих я и я пратих на бала супер доволна от грима си, ама и супер грозна Sad

Ако гримът е добре изпипан и адаптиран правилно към чертите на лицето, няма начин да седи грозно, дори и да не се вписва по учебник с тоалета или с аксесоарите, или с модните доктрини.

# 123
Аз днес минах през Дъ Мол и минах да видя какво беше останало то новата колекция на МАС  Crazy Беше останал по-тъмния нюанс от бронзанта, който евентуално бих купила, но нещо не ме впечатли с нищо на живо  Rolling Eyes Двата лака бяха свършили естествено, бронзовия който ми харесваше от снимки малко ме разочарова, защото ми изглеждаше, че е бронзово-златен, т.е. с 2-3 цвята глитъри. Красив е, но не е като да се навия да го поръчвам от Англия.
Минах и през Сефора да разгледам. Пробвах един от нюансите на червилата на Туу Фейст и страшно ми хареса, като цвят и усещане  Heart Eyes Май ще се навия в крайна сметка да си купя скъпо червило  Crazy Видях и Смойкид, страхотни цветове, но още се чудя дали да я поръчкам с тези основно тъмни нюанси. На в крайна сметка, като се има предвид какъв фен съм ан сенките, не може да остана без някоя палитра на УД  Crazy
Лятната колекция на ЕЛ още не се знае кога ще дойде, така че ще си чакам да видя това бленувано златно желе  Crazy

Да споделя и за новия СС крем на Макс Фактор, който разносвам от 2 дни:

На първо четене страшно ми харесва  Flutter Добре покривен е, но се усеща по-леко от ФДТ. Не омазнява кожата ми, макар че тези дни е хладно и не знам как ще е лятно време. Само трябва да видя дали ещ си намеря цвят, защото най-тъмното на ръката ми пасна, но на цяло лице ми идва тъмно с доста силен жълт подтон  Wink Утре ще си взема проба от по-светлия цвят и дано ми пасне на лицето  Grinning

Като гледам ще правим грим по филма Гетсби. Ще трябва да поразгледам снимки от него, за да видя какво точно трябва да се прави и може и да спретна нещо  Wink

Последна редакция: нд, 26 май 2013, 18:56 от veselina_s_p

# 124
Весе, не ти е харесал бронзанта на живо защото той се суочва доста тъпо бих казала. Нищо не се вижда, или седи доста тъмно и оранжево на пръста. Обаче с четка и на лицето е много красив. Дава лек златен загар с много златни частички. Следващият път като се видим ще видиш как ми седи.
Той нали се оказа перманентен, та ако ти хареса пак може да го купиш.
Това е първата бронзова пудра, която мога да нося на абсолютно цялото лице, врат+ деколте.

# 125
Може и така да е  Thinking Аз пробвах по-тъмното и доста добре се сля с тена (вярно на ръката я пробвах). Донякъде и за това я зачеркнах, защото имам навика да ползвам бронзантите за контуриране, не на цялото лице  Wink Но щом е перманентна, може и да й дойде ред.
Минах да видя и палитрите от руж, хайлайт и бронзант на Ланком. Много ми хареса от снимката, която Ел пусна в Похожденията. Лепнах се на по-тъмната естествено. Ружа страшно ми хареса  Heart Eyes Просто е великолепен! Но хайлайта и брозанта нещо са ми странни, като консистенция  newsm78 Забравих да видя каква е цената на палитрата, но ако е колкото ружовете на Шанел, може и да си я взема  Wink Защото погледнах и прословутия руж на Шанел 82 Рефлекс и честно казано не ме впечатли  Rolling Eyes Доста е светъл и на кожата ми даваше основно лек блясък без особен цвят. Но май това си беше стандарт на техните ружове  Thinking

# 126

Трудно ми е да разбера какво означава изпипан грим, в същност знам какво значи за мен, по трудно се съгласявам с думата "адаптиран" как да адаптирам опушен грим черно със сребристо, много сребристо, със очи които са с много паднал горен клепач, малки очи и много дръпнати.
Е аз не претендирам че съм много голям професионалист може би затова не успявам да адаптирам, би искала да видя как го правят професионалистите.

Нямам нищо против грима на Галена, даже много си беше хубав, само дето хич не пасваше на момичето.

# 127
Конкретно опушеният грим отиват на всички, независимо от формата на очите.
Просто самата техниката на опушване е различна в зависимост дали човека има малки, големи очи; паднали клепачи, дали очите са раздалечени или събрани. Това е искала да каже Адри с думата "адаптиране"

# 128
  • София
Черният опушен грим си е черен опушен грим, но на всяко око се прави и седи различно. Всичко зависи от формата на окото. Може да е позакръглен, по-издължен, повече или по-малко опушен. Всичко се преценява според окото. няма как на око с паднал клепач и на голямо кръгло око да седи по един и същ начин. Цветовете и продуктите ще са същите, но ще се нанасят различно.

# 129
  • София
Веси, ружът от тройката на Ланком е умопомрачителен  Heart Eyes Ще пробвам тези дни контура и хайлайтъра как ще седят на гримирано лице, защото на пръст наистина са малко странни. Взех си точно по-тъмния вариант, главно заради ружа. Цената е 85лв., като в uk излиза с 20-тина лева надолу.

# 130
  • Отвъд алеята зад шкафа
Казах ли ви аз, че ружът от едната тройка е уникално красив  Heart Eyes Розовият руж също много ми хареса, така че който се чуди да знае, че си заслужават двете тройки на Ланком.

# 131
Момичета пак ще обясня, има грим който ще отива на това око сто пъти по добре от опушения грим,ще изглежда по на място.
Но ако държите да ми покажете че просто аз не съм се справила добре, ще ви кажа че момичето остана доволна, според нея съм постигнала това което тя искаше, според мен един нежен грим би  и отивал, паснал по добре, но нямам против да ме поучавате или научите (не знам как е по правилно на български) ако особено ми дадете съвет подкрепен с видеоматериал.

# 132
  • в 1001-та нощ
моля, който има идея какво е "грим "Великия Гетсби"/Флапър/1920те" - да поясни  Peace

# 133
  • София
Кога някой е написал, че не си се справила добре? Напротив, отговорих ти, че като гримът е добре и хубаво направен, няма как да е грозен, т.е. момичето едва ли е било грозно, просто ти си явно твърде самокритична.
Това, че темата се е превърнала в змиярник и всеки приема дори комплиментите за обида, вече е достатъчен повод да избягвам да пиша в нея... Tired

# 134
Веси, ружът от тройката на Ланком е умопомрачителен  Heart Eyes Ще пробвам тези дни контура и хайлайтъра как ще седят на гримирано лице, защото на пръст наистина са малко странни. Взех си точно по-тъмния вариант, главно заради ружа. Цената е 85лв., като в uk излиза с 20-тина лева надолу.

В кой сайт илиза с такава голяма разлика? Ще чакам с нетърпение отзивите ти за другите два продукта в палитрата  Hug Ружа наистина може да ги замае главата  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт