Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 38

• 59 245
  • 749
  •   1
Отговори
# 195
  • София
От моливите на UD и аз не съм в кой знае какъв възторг. Имам два - черен и кафяв. Страхотно пигментирани са, мазно се нанасят, но за мен са почти, да не кажа напълно, идентични с Ейвън Супершок. За водната линия не ги харесвам много, защото започват да изчезват неравномерно. Не избледняват, а сякаш падат на цели миниатюрни парченца.

За водната линия за себе си не съм открила по-добро от това

и това (като тo понякога малко ми се размазва под окото след няколко часа и трябват трениовки, докато се научи човек как да го ползва, без да си напълни очите с прах).

# 196
  • в 1001-та нощ
Тези Urban D. ще ги пробвам, то се е видяло  Wink
Може ли да ми препоръчате молив за водната линия в бял или някакъв телесен цвят

за водната линия ползвам белия на NYX, но не е водоутойчив, имаше противоречиви мнения за един шанелски водоустойчив newsm78 но не съм го пробвала, за да имам лично мнение  Peace

Алена отдавна ги хвалиш и не само ти, наистина хубави отзиви съм чувала за тези моливи.
Имам два въпроса ако не ти е трудно да ми отговориш.
Как се държат във водната линия?
Поръчваш ли ги или ги взимаш някъде в БГ?

черния го взех от една мацка в БГ гримьорка, т.е. купих го, а винено кафевия, който напоследък нося на всички снимки, на които съм с молив е от Глинда  Peace ще изровя сега някоя снимка, много меко и не остро подчертава окото и това много ми харесва, за да няма супер контраст

на водната линия не съм го носила

Копче има водоустойчиви джъмбо моливи на Сефора, може да сподели също  Peace

# 197
Четката, с която нанасяте фон дьо тен, след всяко ползване ли миете?

Аз - да. В много редки случаи я ползвам повторно без миене.

За моливите - аз също нямам вариант, който да ми се задържа на водната линия. Но и моите очи стоят по-влажни заради лещите и е още по-трудно. По тази причина не обичам особено да си слагам молив на водната линия и го опушвам плътно до миглите.

# 198
  • в 1001-та нощ
на моята кожа - ейвънските са доста по-нетрайни от тези на UD  Peace, UD ми изкарват по цял ден, ейвънските най-много до обяд

според мен това зависи доста и от кожата и от козметиката за очен контур  Peace вече за водната линия съм съгласна с Веси - за там бих заложила на водоустойчива очна линия, ако трябва да има бетон ефект  Peace

тук съм с въпросния молив, стои почти някак черно, но не толкова въгленово, както истинския черен, има нотки на кафеникаво-лилаво; ако на някой му е интересно ще видя къде имам такива с по-ясен цвят  Peace

# 199
Ооо, Алена, на последната снимка си много свежа и сияйна, с прецизно очертание на окото. Аз съм от заинтересованите за още снимки с по-ясен цвят  Crazy

# 200
  • в 1001-та нощ
ах, мерси Simple Smile то и аз се учудих, като видях снимката, защото напоследък съм адски изморена, измъчена и т.н.

може би на тази снимка - светът е малко по-близък - сори за шаренията - беше за пролетната тема  Blush

може би тук също - пак е било за някое  предизвикателство  Blush

# 201
Този цвят подчертава очите ти. На първата снимка с какви сенки си? Имам предвид най-първата снимка Simple Smile

# 202
  • в 1001-та нощ
 Blush Naked 2 - Bootycall на подвижния клепач и YDK на костта

# 203
  • Велико Търново
Blush Naked 2 - Bootycall на подвижния клепач и YDK на костта

Това са и двата най-използвани цвята от мен в тази палитра Wink Peace

# 204
Aз от както ги открих Avon Super Shock съм сигурно вече 2-ра година непрекъснато само с тях. Друг молив освен Блекбери изобщо не притежавам. При мен веднъж нанесен няма мърдане и 24 часа.
Трябва да си взема и черният за проба дали е същият.

# 205
  • Велико Търново
Жаки,и аз обмислям покупката на Блекбери на Ейвън, и един в кафяво - Golden Fawn/ако някой го има,моля да сподели как стои,не мога да преценя от каталога Confused/,както и  Flash - изглежда бледорозов- за водната линия мисля да го ползвам.

# 206
ето така седи
Скрит текст:

# 207
  • Велико Търново
Уау,страхотно,ще се взема значи Wink Благодаря ти   bouquet

# 208
  • София
Водоустойчивите моливи на Сефора са бетон при мен.
Ама за водната линия ми идва малко дебел черният и някак си не успявам да го нанеса прецизно. Flutter
Затова там продължавам да си нанасям очна линия или сенки с тънка четка.

Апропо за Гел линията на МАК да кажа.
Днес я нося като тату. Ами даже по-ми харесва в ролята и на сенки върху клепача! Стана супер! Но добавих поредният цвят сенки, към общата купчина. ooooh!
Тази сутрин си разсъждавах на ум, че за да изхабя всички сенки, с които съм се затрупала, трябва да ги ползвам за боди арт, че да им видя дънцето някога! Joy Joy Joy Joy hahaha hahaha

Веси, като алтернатива на тоупа на Мейбълин, който аз никак не харесах, ползвам пастелно кафявата очна линия на Римел.
Скрит текст:
. С нея -като за очна линия не се харесахме, но като сенки- е бетон! Mr. Green Погледни ги в ДМ. Peace

# 209
  • София
Ще ме накарате и аз да ги пробвам тези моливи на Ейвън  Blush

За тройката на Ланком да дам малко предварително инфо от кухнята (кхъ-кхъ  Mr. Green ) 2 от 3 продукта са СТРАХОТНИ!

Общи условия

Активация на акаунт