Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 38

• 59 245
  • 749
  •   1
Отговори
# 180
  • София
И от мен един глас за Нюда, който всъщност си е доста розов. Ето го на моите устни - http://mybeautymadness.bg-damma.com/2013/02/23/ysl-rouge-volupte … 4%961-nude-beige/
Седи супер естествено и на много светъл, и на по-тъмен тен, за разлика от Lingerie Pink.

# 181
Много Ви благодаря  Hug добре че попитах, че клонях към другия нюанс  Crazy

# 182
  • Стара Загора

Това вече ми идва в повече Laughing

Скрит текст:

# 183
На мен много ми харесват и двата грима.  Heart Eyes Но смятам, че първият би отивал повече на тъмноока дама.  Thinking

# 184
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Според мен пък вторият е идеален за тъмни очи. Ползвам подобни цветове понякога, и знам колко отварят тъмното око Blush.

# 185
И двата грима много ми харесват.

Моля за мнение за моливите на Гош по точно ето тези
http://www.gosh.dk/Default.html#/Default.aspx?ID=34&ProductID=coseye19

# 186
Аз имам един в сиво - харесва ми  Peace Мек е и траен, малко трудно се опушва. Бих си купила и други цветове  Peace

# 187
много ми харесаха цветовете, притесни ме цената, мислих че Гош са по висока класа, по четките съдих.
Някак молив за 7 лева ми се вижда по към дрогерийна козметика или греша.

# 188
трудно намираема дрогерийна козметика е, което не означава, че няма прекрасни продукти - както и други марки в този клас  Peace

# 189
  • в 1001-та нощ
аз отдавна не съдя по цената, както и по това къде се продава  Peace

най-добрите моливи за очи, които съм ползвала са на Urban Decay, никак не са евтини, но не това е причината да ги ползвам, преди това съм имала всякакви - до преди да ги открия  Peace

хем са водоустойчиви, хем  са меки, хем не се размазват във времето, трудно ми е да си спомня за друг молив, който толкова да ми е харесвал

Гош мисля, че се продават в мааалко  по-елитните дрогерийки, в смисъл не съвсем обикновените под път и над път, може би дистрибуторите също подбират къде да им се продава марката, нещицата, които имам ми харесват и съм позитивно настроена  Peace

# 190
Тези Urban D. ще ги пробвам, то се е видяло  Wink
Може ли да ми препоръчате молив за водната линия в бял или някакъв телесен цвят

# 191
Алена отдавна ги хвалиш и не само ти, наистина хубави отзиви съм чувала за тези моливи.
Имам два въпроса ако не ти е трудно да ми отговориш.
Как се държат във водната линия?
Поръчваш ли ги или ги взимаш някъде в БГ?

# 192
  • Отвъд алеята зад шкафа
Аз съм споделяла, че не съм супер доволна от молив на UD, не ми люти на очите, както аналога на Ейвън, но въпреки всичко се размазва на моите очи, а за водна линия категорично не мога да го ползвам. Вярно, че е много мазен и лесно се нанася, но при мен след известно време се разтича някак си, губи си очертанията. А бе досега не съм открила молив, който да се задържи на водната ми линия. Такова чудо няма (очевидно проблемът е при мен).

# 193
Четката, с която нанасяте фон дьо тен, след всяко ползване ли миете?

# 194
уф, досега при мен също беше по същия начин, няма молив който да се държи на водната ми линия.
Единственото нещо което не мърда е очната линия на Боби Браун, обаче и цена и намиране ужас.

Общи условия

Активация на акаунт