Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 38

• 59 245
  • 749
  •   1
Отговори
# 165
Аз забелязвам съществена разлита между лилавата и черната очна линия на МАС.
Черната на мен много ми харесва за разлика от лилавата, която няма да купя повторно.
При лилавата цветът наистина не е много плътен, а и аз стигнах до заключението, че лъскави очни линии не ми отиват - предпочитам и държа на матовите.
Аз я използвам като основа за сенки.
Имам още една очна линия, но нея още при купуването я купих с идеята да я ползвам за основа - тя като цвят е дори по-зле от лилавата, но ефектът като основа ми харесва.
Пробвала съм да нанеса лилавата върху черната - нищо не става - цветът си остава черен
Ще пробвам да я нанеса върху лилав молив или лилави сенки - това до сега не съм го правила

# 166
  • София
Koпче, ако искаш наистина много цветна и плътна очна линия погледни и при Инглот.
Teхните цветове са много наситени и трайни

Непременно Жаки! Hug Следващият път, когато имам път към Сердика-та, ще ги видя. Peace Аз обикновено забивам нос в сенките им и не виждам и чувам нищо друго Laughing.
Аз забелязвам съществена разлита между лилавата и черната очна линия на МАС.
Черната на мен много ми харесва за разлика от лилавата, която няма да купя повторно.
При лилавата цветът наистина не е много плътен, а и аз стигнах до заключението, че лъскави очни линии не ми отиват - предпочитам и държа на матовите.
Аз я използвам като основа за сенки.
Имам още една очна линия, но нея още при купуването я купих с идеята да я ползвам за основа - тя като цвят е дори по-зле от лилавата, но ефектът като основа ми харесва.
А как точно нанасяш като основа за сенки? Thinking
Не си представям с пръст да бръкна вътре, както постъпвам с основите? Thinking

# 167
Никакъв проблем няма да бръкнеш с чист пръст или с четка, дори с апликатор ще вземеш достатъчно и ще нанесеш като тату. Отгоре можеш да подсилиш цвета със лилави или сиви/кафяви сенки примерно, но често не е нужно. Пак става с напластяване. Тя изсъхва моментално и позволява много пластове и контролируемост на цвета.

# 168
С помощта на четка - доста често ползва една, която е предназначена за нанасяне на червило  Mr. Green
Лилавата не я нанасям на цялото око, а само в края. Понякога си помагам с пръстите за да я блендирам но вече върху окото.
Трябва бързичко да се работи с нея защото изсъхва бързо и се бетонира  Peace

# 169
Момичета, кажете някакви сенки с цвета на Тоуп Татуто на Мейбълин  Thinking Искам такова студено св.кафяво, може и да не е с толкова изразен сив подтон. Гледах суочове на Еспресо на МАС, но на всяка снимка изглежда различно и не мога да преценя какво е точно  newsm78 А не знам кога ще стигна до мола да ги видя на живо.

# 170
Eспресо на MAC седи точно като на тази снимка
Скрит текст:
Иначе тоупа на Мейбелин не го знам на живо как е, но ми прилича на MAC Copperplate
Скрит текст:

# 171
  • Отвъд алеята зад шкафа
Аз си взех едни мат сенки на Кико, точно заради това, че стоят като Тоуп тату на Мейбълин, но не знам да ли ще ти свърши работа да ти кажа номера?

# 172
При мен татуто стои точно като втората сянка,която Жаки е показала.  Peace

# 173
Супер, значи съм налучкала Grinning Същият този цвят го имат и Catrice, казва се Starlight Espresso
Скрит текст:
Купувала съм го миналата година и за цената си е с доста прилично качество.

# 174
veselina_s_p, ако нямаш против да е малко по-блестящо, а не матово, страхотен цвят е Mac Satin toupe , но при него има и кафяв оттенък. Като цяло тоупа на Мейбълин е много специфичен цвят, аз го обожавам и не съм му открила заместник Heart Eyes В него има и лилав подтон за мен Peace

# 175
Благодаря за предложенията, момичета  Hug Като гледам наистина втората сянка, която предложи Жаки се доближава най-много до Тоупа.
Това на Катрис го имам и аз много го харесвам, но е по-топъл нюанс от това, което искам  Wink

# 176

При първа възможност ще се гримирам с очните линии на МАС и ще покажа Simple Smile Peace

# 177
И аз тук за съвет - засилила съм се да си пускам поръчка от feelunique и ми се иска да си поръчам и едно червило. Спряла съм се на Yves Saint Laurent Rouge Volupté, което от сайта излиза около 55лв, с код за отстъпка може би ще излезе 50лв. Не съм проверявала тук колко струва и по-важното е, че не знам дали ги има всички цветове. Аз се чудя между Nude Beige и Lingerie Pink. С бяла кожа съм, с жълт подтон, но понеже гримирам очите си по-силно, ми се иска на устните да е по-лек цвят. Гледах ревюто на temptalia, но тя е по-тъмна и не мога да придобия представа как би стояло на мен. Страх ме е и да не заприличам на мъртвец  Mr. Green
Ето какво и откъде гледам: http://www.temptalia.com/yves-saint-laurent-rouge-volupte-lipstick-is-phenomenal
http://www.feelunique.com/p/Yves-Saint-Laurent-Rouge-Volupte-Lipstick
и моля за съвет  Flutter

# 178
И двата цвята са много красиви, но те съветвам да вземеш Nude beige. Lingerie pink е специфичен цвят, мисля че трябва да се пробва на устни, рисковано е малко с поръчка. Peace Всъщност тези червила са невероятни, няма да сбъркаш което и да вземеш, но все пак мисля, че нюд-а е по-добър вариант като за първо. Защото после ще се пристрастиш вероятно Mr. Green

# 179
И аз съм за Nude Beige Peace Другото е прекалено бонбонено розово, като Барби червило

Общи условия

Активация на акаунт