Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 38

• 59 223
  • 749
  •   1
Отговори
# 435
  • Пловдив
kopche , нещо такова ме устройва и мен идеално  Laughing , аз май най-много искам Ванила-та - май с него почват всички  Laughing

# 436
  • в 1001-та нощ
Мили грим ценителки  Blush представям на Вашето внимание - 2 варианта на грим - в единия очната линия е с черни сенки и по-контрастна, при другия е с попсветли, същите, като на костта и опашката е блендирана.

Чудя се при втория вариант - дали там където е опашката - да не ползвам по-тъмно - малко - като тъмна бленда, стои ми малко гладно, а на долния клепач - подчертаване със сенки в същия цвят, на снимките е с молив, които идва мааалко по-тъмен  newsm78

1. очна линия с черни сенки

още 2 в скрития текст

Скрит текст:

2. очна линия светли сенки - лице и очи

още 2 в скрития текст

Скрит текст:

очи

мисля утре да опитам подобен на втория грим с матови сенки, обаче - телесни, очната линия да завършва с по-тъмен ъгъл, но блендиран, не очертан, като на вариант 1 горе и моливът долу да не е по-тъмен  newsm78 друго в момента не ми хрумва  newsm78

# 437
Аленка, на мен първия вариант ми харесва повече  Peace Но аз си обичам да има откровено тъмни цветове в грима  Wink
Но си мисля, че ще стане интересно и със затъмняването на по-светлата очна линия  Peace

# 438
Алена, според мен очните линии са добре, но ще бъде по-красиво с по-тъмни сенки на подвижния клепач.
Ако си забелязала, най-големи комплименти получаваш, когато показваш по-тъмен грим.

# 439
a.l.e.n.a, и на мен ми харесва първия вариант, но и аз съм фен на тъмните цветове Simple Smile

# 440
  • в 1001-та нощ
Аглая Епанчина, съвсем точни наблюдения имаш, а е толкова трудно да се пречупя  Blush

Благодаря, Момичета   bouquet

в разчистването миналата седмица намерих непробвани съкровища и обмислях да пробвам  този пигмент  Rolling Eyes много тъмен ми изглежда в кутийката, макар на суочове да ми изглежда светъл  newsm78

ето суоч на темпталия  Rolling Eyes

ще гледам да експериментирам и в тъмната посока Simple Smile

# 441
Алена, според мен очните линии са добре, но ще бъде по-красиво с по-тъмни сенки на подвижния клепач.
Ако си забелязала, най-големи комплименти получаваш, когато показваш по-тъмен грим.
И аз така мисля.
Аз харесвам светли цветове, но при a.l.e.n.a по-тъмното, което показа ми хареса много повече. Не казвам да използва прекалено тъмни цветове, но и чак толкова светли не мисля, че е най-доброто решение. Не знам как изглежда на живо, но на снимки с по-тъмно ми харесва повече.
При последните снимки на тези на които е с отворени очи и не се вижда "бялото" е ок, но като притвори очи и сенките ми идват прекалено светли.
Преди време имаше коментар за бялото и аз реших да пробвам - ужасно изглеждаше при мен  Sick Може и при мен да е бил проблемът, но не ми хареса и не мисля да продължавам да експериментирам с този цвят.  Naughty

a.l.e.n.a, важното е ти да си се харесваш, а ние какво мислим няма значение. Дано не ни се сърдиш, че изразяваме мнение и даваме съвети  Praynig
Ако не ти е приятно кажи....аз веднага преставам.

# 442
  • в 1001-та нощ
B & C, благодаря за коментара, винаги ми е било приятно да срещна добронамерена градивна критика, както и оценям труда да се разгледа, помисли и напише  Peace ;   Hug

# 443
a.l.e.n.a, аз пък повече те харесвам със светлия грим Heart Eyes
да, тъмното подчертава повече, но със светлото си много нежна и озарена.
Между другото кожата ти е вълшебна Grinning

# 444
  • Пловдив
a.l.e.n.a  , според мен с двата типа грим се показва лицето ти в различна светлина  Heart Eyes и не бива да се ограничаваш само в един тип . Ще ми е интересно да те видя и без никаква очна линия.  Hug

# 445
  • Велико Търново
a.l.e.n.a  , според мен с двата типа грим се показва лицето ти в различна светлина  Heart Eyes и не бива да се ограничаваш само в един тип . Ще ми е интересно да те видя и без никаква очна линия.  Hug
Подкрепям това мнение Peace Алена ми харесва всякак,всеки път има различно излъчване,пресъздадено от различния начин на поставяне на сенките,цветовете,очната линия.....  bouquet

# 446
  • в 1001-та нощ
и все ми се иска да опитам нещо ново, като "конструкция" на грима  Joy hahaha голямо обяснения давам  Blush като усвоя нещо и се оглеждам за нещо друго Simple Smile

наумила си бях да ходя при една гримьорка, тя и снима, доста "шантава" е в посока грим, не съвсем класическите неща, сигурна съм, че мога да хвана идеи  Blush ще ме "пречупи" през нейния поглед - различен от моя  newsm78

# 447
  • София, Лагера
Аленка, на мен ми харесва на снимка първия вариант, но мисля, че на живо ще ми харесаш повече с втория  Peace
А идеята някой да те "пречупи" през своя поглед е много интересна, струва си да се опита  Peace Аз винаги се гримирам по един и същи начин, така както си се харесвам. Време ми е да се пречупя май Thinking

# 448
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Днес рових в разни модни блогове, и не мога да не споделя това:

Изумителен ефект, и то върхи модел, който е прелест и без грим Heart Eyes.

Последна редакция: ср, 05 юни 2013, 20:54 от joy_r

# 449
Днес рових в разни модни блогове, и не мога да не споделя това:

Изумителен ефект, и то върхи модел, който е прелест и без грим Heart Eyes.

Нещо не се виждат снимките...

Общи условия

Активация на акаунт