Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 38

• 59 220
  • 749
  •   1
Отговори
# 510
# 511
  • в 1001-та нощ
и аз като започвах - една от първите ми палитри беше тяхна, стават - като за начало  Peace за по-нататък - ти ще си прецениш  Blush

# 512
  • Пловдив
Момичета, да ви попитам - знаете ли някъде в Пловдив, където да продават сенки на MODA?  newsm78 Hug  bouquet

В подлеза до Тримонциум има две козметични магазинчета.
Ако слизаш от Тримонциум са вдясно и във второто има /поне
преди седмица/ сенки на Мода.Има и други интересни неща,а и момичетата са много любезни.
Мерси много, знам ги магазинчетата, още утре ще ги преслушам!  bouquet  bouquet  bouquet

# 513
и аз като започвах - една от първите ми палитри беше тяхна, стават - като за начало  Peace за по-нататък - ти ще си прецениш  Blush
Благодаря  bouquet

Жалко, че палитрите, които наистина ми харесаха са достъпни само за САЩ.

# 514
  • в 1001-та нощ
сайтът има английска версия и се поръчва без проблем, потърси в гугъл по eyeslipsface и co uk накрая

преди имаше и тема за сайта  Peace

от мен днес един опит със зеленото опушване, всеки ден съм малко по-доволна, но оше си "опипвам" работната площадка и си нагласям техниките  Blush

и още няколко

Скрит текст:

моливът отдолу не е по цялата дължина

# 515
От вчера

За тези които молиха за суоч за червилото Too Faced razzle dazzle rose в момента съм с него.
Абсолютно идентично на моите усти седи Аvon carnation, спокойно мога да си го ползвам за да го нося в чантата за корекция през деня.

# 516
  • София
Ухуууу!
Жаки!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Днес нанесох очната гел линия по твоя начин с молива!
Не мога да повярвам още, че нещо толкова просто може да работи толкова добре! Grinning
Е, стана лек опушен акцент,  но ми харесва! Hug
И ако трябва да бъда един Алфред Торес Mr. Green да кажа: Жаки! У-Н-И-К-А-л-ь-Н-А си!!!  bouquet bowuu Grinning

# 517
  • на кого му пука
Жаки е кралица на малките полезни трикове.

# 518
сайтът има английска версия и се поръчва без проблем, потърси в гугъл по eyeslipsface и co uk накрая
преди имаше и тема за сайта  Peace
Точно от неgo смятам да поръчвам, но в com-а, който е явно само американски има по - голямо разнообразие ooooh!

Алена, благодаря, че ми припомни за темите. Сега почвам да ги чета  bouquet

# 519
  • Стара Загора
Само и такъв цвят червило нямах Mr. Green

Скрит текст:

# 520

Днес реших да се гримирам с продукти, които многооо харесвам, но по необясними за мен причини почти не използвам.

Червилото е Lovelorn (Lustre) на МАС - това червило не е от дълготрайните, но пък не ми изсушава устните, а цветът му е разкошен - обожавам  този цвят  Heart Eyes
За очите използвах пигмента Golden Olive - пигмент, който се нанася изключително лесно. Винаги когато съм била с този пигмент съм получавала много комплименти при това и от мъже и от жени  Mr. Green
Пигмента съм го съчетала с една от най-красивите и интересни сенки на МАС - Club
Естествено използвах и пигмента Vanilla, но без него не може  Mr. Green Laughing
Руж - Margin - доста невзрачен и обикновен, но понякога в комбинация с други продукти изглежда страхотен.  Simple Smile

gadamer, благодаря за милите думи!  bouquet Радвам се, че ти харесват моите гримове и че сподели, защото понякога имам чувството, че на никого не му харесват и само ви досаждам в темата с моите снимки  Confused Rolling Eyes

Sladkishi , червилото е на Chanel - Rouge Coco Shine -  аз много ги харесвам тези червила и предимно тях нося защото са непретенциозни, хидратиращи и много подходящи за ежедневен грим.

# 521
Цитат
благодаря за милите думи!  bouquet Радвам се, че ти харесват моите гримове и че сподели, защото понякога имам чувството, че на никого не му харесват и само ви досаждам в темата с моите снимки
Глупости, лично за мен си олицетворение на нежност, стил и прицизно изпълнение.

Ивче Shocked

# 522
  • Пловдив
г-жа Стихийно бедствие , благодаря за суоча, аз всеки път като пуснеш коментар и се надявах да е за суоча  Laughing Laughing и помислих, че си забравила  Blush .  Много добре ти стои, кои сенки си използвала, много ми харесва цвета, който си постигнала.  Peace

# 523
B & C, и на мен много ми харесват твоите гримове. Винаги са много нежни и прецизни.

Иве, според мен фюшъта ти седи страхотно!

Аз днес бях в кафяво, но не мога да се възприема така. Много невзрачно и просто ми стоеше.

П.С.: Пробвах Терра Ората - на цяло лице стоеше страхотно на моята кожа. (Вече не ми е гузно, че я купих...)

# 524
  • в 1001-та нощ
Пак е много прецизно и в твой стил, но липсва характерния за твоите дела блясък на фина мрежичка  Blush

На мен и така ми харесва  Blush

B & C  Hug  на мен винаги ми е приятно да гледам гримове  Blush и винаги има какво да се хване Simple Smile

А пробвала ли си тъмен грим  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт