Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 38

• 59 221
  • 749
  •   1
Отговори
# 495
Да, точно за тях
Много добре се получава и е учудващо трайно.

# 496
  • Стара Загора
Ивче, страхотна си с втората визия....фатално с червено Heart Eyes  Heart Eyes
Този питонски лак има ли го при нас или си го поръчвала?

Благодаря, Жаки Hug
Малко вампирско ми е това червено, но пък много ми харесва. Mr. Green

Питонения топ го взех от размяна, мисля че от Франция си го беше купило момичето за 8,50 евро.
Гледах го преди време и в един сайт, но 15 евро като видях и затворих. Mr. Green ooooh!

Гадамер, благодаря Hug bouquet
Странното е, че и аз на моменти се харесвам повече само с червило и спирала - особено лицето като ми е гримирано от до имам чувство, че изглеждам гротескно. А не слагам много, днес напр. съм с 2 капчици от ББ-то около носа, колкото да ми покрие червенините там и около устните да изравня тена. Peace Малко метеорити и това е. Обаче на снимките сигурно изглеждам с доста повече грим.

Последна редакция: чт, 06 юни 2013, 16:38 от iv4enceto_91

# 497
Ивче, много ми харесваш с молив във водната линия. Прекрасна си  Wink
B & C , нежно и прецизно. Кое е червилото?

# 498
Да, точно за тях
Много добре се получава и е учудващо трайно.

При мене това изобщо не беше трайно, нито особено черно. Подарих го.

# 499
Аз на последният грим, който бях показвала (един с лилав пигмент на Инглот) бях с него. Много наситено черно се получава като се мине през около около 2-3 пъти. Не беше чак трайно като гел линия разбира се, но около 6 часа изкара без проблем.

# 500
Не знам, аз изобщо не можех да направя плътна черна линия, а и много бързо тръгваше надолу и настрани.

Да се оплача. Днес реших да се хайлайтна със стика на Макс Фактор. Бях го ползвала 1-2 пъти зимата, но реших, че ще е по-подходящ за лятото и го зарязах. Сега се погледнах на дневна светлина в огледало и о, ужас? Все едно съм се намазала със много блестящи сребърни сенки. Има по-едри частички от червилото ми.  Shocked Отива в кофата.  Laughing

# 501
Бубс, много полезна публикация. До сега не съм заглеждала сенките на Севънтийн, понеже Весето беше писала, че не са с добро качество за цената си и аз ги отписах. Сега обаче ми стана любопитно, а и цветовете ми харесаха много и трите.. Heart Eyes
Помня преди време беше писала, че си с особен клепач и ти се събират някои сенки, тези долу горе колко време ти издържат с основа и избледняват ли през деня?

не избледняват и са абсолютен бетон /с базата на Манхатън особено/ - изобщо не се събират
имат всякакви шантави цветове и любими са ми единиците; тройките са по-малки като грамаж и не са ми съчетани по вкуса; в публикацията има и още два цвята - особено сивият от снимката е един много интересен сиво-бежов цвят /не е стандартно сиво-сребърно/ и малко трудно се съчетава, но много ми харесва, дори в момента съм с него  Wink

лакът ти наистина е жесток!

# 502
  • Стара Загора
Бубс, много полезна публикация. До сега не съм заглеждала сенките на Севънтийн, понеже Весето беше писала, че не са с добро качество за цената си и аз ги отписах. Сега обаче ми стана любопитно, а и цветовете ми харесаха много и трите.. Heart Eyes
Помня преди време беше писала, че си с особен клепач и ти се събират някои сенки, тези долу горе колко време ти издържат с основа и избледняват ли през деня?

не избледняват и са абсолютен бетон /с базата на Манхатън особено/ - изобщо не се събират
имат всякакви шантави цветове и любими са ми единиците; тройките са по-малки като грамаж и не са ми съчетани по вкуса; в публикацията има и още два цвята - особено сивият от снимката е един много интересен сиво-бежов цвят /не е стандартно сиво-сребърно/ и малко трудно се съчетава, но много ми харесва, дори в момента съм с него  Wink

Благодаря.  bouquet Hug
  Ще ги погледна определено и ще взема нещо за проба. Търся хубаво златно и зелено, а и като това светло бежовото (от публикацията ти) също нямам. Whistling

# 503
светло бежовото 192 на севънтийн и "патината" 14 на Флормар са ми най-любимите и използвани сенки; може би инглот 422 /тъмно топло кафяво/

# 504
  • Стара Загора
светло бежовото 192 на севънтийн и "патината" 14 на Флормар са ми най-любимите и използвани сенки; може би инглот 422 /тъмно топло кафяво/

Да, точно на Патината 14 ми заприлича и на мен, но не бях сигурна и за това не написах.
Аз Флормарската сянка на живо не я харесах, защото тестера беше ужасен и не можах да извадя цвят. 2 пъти ходих да я гледам и не я купих. Tired

# 505
патината е по-тъмна и по-кафява, ако искаш утре ще ги снимам заедно
тестерът наистина не е бил читав

# 506
  • Стара Загора
патината е по-тъмна и по-кафява, ако искаш утре ще ги снимам заедно
тестерът наистина не е бил читав

Беше от онези белите, старите. Възможно е да е бил доста сух вече...
А и ако самата сянка е от тях, също.

Ще чакам сравнението. Peace

# 507
# 508

не избледняват и са абсолютен бетон /с базата на Манхатън особено/ ...

Ами аз имам едни от по-скъпия вариант единички и едни от по-евтиния. По-евтината (в по-голяма опаковка, около 7 лв бройката), е значително по-добра. Като гледам снимките на bubanka, нейните са от тях. Те са доста голями, нанасят се мазно и имат плътен и траен цвят. Ето тези са:
http://www.seventeencosmetics.com/en/colour/eyes/silky_shadow.html
Другата, която имам е по-скъпа и по-малка, като грамаж. Но е едно готино бебешко синьо, което заглеждах от доста време  Crazy За жалост се оказа неприятна изненада тази сянка  Rolling Eyes Много лоша пигментация на цвета, доста брашняно седи и почти никаква трайност  Rolling Eyes Поне този цвят беше така. Ето от тези сенки е:
http://www.seventeencosmetics.com/en/colour/eyes/extra_sparkle_shadow.html
За мен този вид сенки на Севънтийн въобще не заслужават почти 12-те лв, колкото струва бройката  Rolling Eyes Доста скъпи сенки, които не покриват и половината от очакваното качество. Това е положението поне при мен  Wink
От първия вариант бих си взела още някой цвят, но вече не бих повторила да се изръся толкова пари за другите единични. Те излизат с 50% по-скъпи от Инглот (вярно рефил) и излизат на цената на сенките от лятната палитра на Ланком примерно. А Севънтийн не е Ланком все пак  Crazy

# 509
  • в 1001-та нощ
О, Жаки, този грим ми напомня на моите в последните месеци  Crazy без червилото, разбира се  Blush

За утре още не съм решила какво ще правя  Blush

Общи условия

Активация на акаунт