Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 38

• 59 221
  • 749
  •   1
Отговори
# 480
  • на кого му пука
rozalinda555,ако следеше темата от по-отдавна едва ли би направила подобен коментар за когото и да е.Една част от момичетата ,които постват снимки бяха със значителни умения още когато за пръв път посетих темата.Другата част видимо напредват със всеки следващ опит.Това ти явно не можеш да го оцениш влизайки за пръв/или за втори/ път в темата.

Без лоши чувства,но когато влизаш в нова тема била тя за гримове,или за готвене ако щеш,гледай да не е така "ударно" особено ако самата ти нищо не си показала за сравнение.
По принцип форуми от този тип са предназначени за забавление и "сверяване на часовника".  bouquet

# 481
# 482
  • София
Жаки, ето такава черта на водната линия имам предвид! Ето такова тънко искам и на мен да ми се получава! Hug
Започвам да обмислям 231 Small Shader Brush на MAC. Thinking

# 483
Ами тя водната линия винаги седи тънко, дори и направена с молив. Ти с четка ли я правиш?

# 484
  • София
Да, но излизам по-често извън линията, или просто продукта, който ползвам не се разнася толкова гладко без да закача основата на миглите. Wink
Май е до четка и продукт. И до умения, де. Grinning

# 485
Според мен не е до четка. Аз водната линия я правя и с молив топнат в гел-а и се получава същото като с четка (и то от тези отсечените).
Опитай съвсем леко да си придържаш долният клепач докато го правиш. За това ти трябва много спокойна ръка и малко тренировки и ще стане Simple Smile

# 486
  • София
Според мен не е до четка. Аз водната линия я правя и с молив топнат в гел-а и се получава същото като с четка (и то от тези отсечените).
Я, ето пак нещо ново научих! Laughing
Е, само това не бях пробвала като метод! ooooh!
Какъв молив? Обикновен? Черен ли ползваш за това? И не мацваш на миглите? Thinking
Аз имам хирургически спокойна ръка Mr. Green, но четката ми вече не я бива и все излиза извън линията, или повече продукт загребва, или продукта ми е посгъстен и започва да прави натрупвания върху четката.
Като се замисля, май, просто искам нова четка. Grinning
Но целта ми е не очната линия да слиза под линията на миглите, а само във водната линия да стои.
За съжаление очните линии със собствена остра четка потопена, не се нанасят във водната линия и не застават там. Примерно Гош. Wink

# 487

Аз днес си почивам и съм се отдала изцяло на себе си  Crazy Mr. Green Laughing
Да, имам пъпка, но и аз съм човек! Blush

rozalinda555, дано поне ти си се почувствала по-добре, защото в една голяма част от пишещите в тази тема пробуди доста неприятни чувства.  Sad
А гримовете на Elle-même са много красиви, спор няма, но все пак не сме на състезание и е излишно  правенето на сравнения!

# 488
  • Стара Загора
B & C, много нежно отново. Този тип грим ти е запазена марка. Crazy
И по твое желание, грим с черен молив във водната линия. Grinning
Чак фризьорката ми се впечатли и каза "само как си се гримирала, все едно професионален грим". Mr. Green

http://sapphireyesandrubinlips.blogspot.com/2013/06/1.html

Днес имах точно 20 минутки и неочаквано се получи по-добре, отколкото ако имам неограничено време. Тогава действам спокойно и бавно, затова от много изгъзици не ми харесва накрая. Но като знам че нямам време за поправки и всичко се получава от първия път. Joy
Само един проблем ме мъчи - от фотото ми ли е или понеже излизам с гримирано лице, съответно няма как да ме хване слънцето и ми почернява само тялото, та излиза такава разлика с врата на снимките?
Странното е, че на живо е ок. Само като снимам излизам с много по-бяло лице. Tired

И днес пробвах едно червило, което взех скоро, но бях забравила. А се оказа много хубаво.

http://sapphireyesandrubinlips.blogspot.com/2013/06/2-avon-ucr-m … ion-red-kiss.html

Розалинда, не ти е на място изказването.  Peace
За първи път пишеш и започваш с лошото, което не се толерира във форума. Peace

Бубс, много полезна публикация. До сега не съм заглеждала сенките на Севънтийн, понеже Весето беше писала, че не са с добро качество за цената си и аз ги отписах. Сега обаче ми стана любопитно, а и цветовете ми харесаха много и трите.. Heart Eyes
Помня преди време беше писала, че си с особен клепач и ти се събират някои сенки, тези долу горе колко време ти издържат с основа и избледняват ли през деня?

Последна редакция: чт, 06 юни 2013, 15:50 от iv4enceto_91

# 489
Я, ето пак нещо ново научих! Laughing
Е, само това не бях пробвала като метод! ooooh!
Какъв молив? Обикновен? Черен ли ползваш за това? И не мацваш на миглите? Thinking
Аз имам хирургически спокойна ръка Mr. Green, но четката ми вече не я бива и все излиза извън линията, или повече продукт загребва, или продукта ми е посгъстен и започва да прави натрупвания върху четката.
Като се замисля, май, просто искам нова четка. Grinning
Но целта ми е не очната линия да слиза под линията на миглите, а само във водната линия да стои.
За съжаление очните линии със собствена остра четка потопена, не се нанасят във водната линия и не застават там. Примерно Гош. Wink
Kакъвто молив имам под ръка. Цветът ще бъде този от гел линията, в която ще го потопиш.
Иначе сега за водната линия ползвам от тези конусчетата на Голден Роуз и пак се получава много прецизна и хубава черна линия.

Между другото не се притесняваш да имаш и малко от черното по миглите. Така ще се получи по-опушен ефект и окото ще изглежда много по-добре и "омекотено"

# 490
  • Пловдив
Момичета, да ви попитам - знаете ли някъде в Пловдив, където да продават сенки на MODA?  newsm78 Hug  bouquet

В подлеза до Тримонциум има две козметични магазинчета.
Ако слизаш от Тримонциум са вдясно и във второто има /поне
преди седмица/ сенки на Мода.Има и други интересни неща,а и момичетата са много любезни.

# 491
iv4enceto_91, радвам се, че се харесваш!  Hug На мен също ми харесваш с този грим  Heart Eyes

И на мен ми се събират сенките (във вътрешната част на окото), а смея да твърдя, че използвам едни от най-хубавите продукти, но аз сама съм си виновна. Гримирам се много бързо - първо нанасям ФДТ или ББ крем. След това основата за сенки и веднага започвам да нанасям сенките, а е хубаво да се изчака и това, което се е събрало да се размаже и чак тогава да се нанесат сенките. Е, има сенки и бази за сенки, които не са хубави, но и да са хубави, ако човек има подобен проблем и се гримира като мен, все ще му се събират.

Последна редакция: чт, 06 юни 2013, 16:00 от B & C

# 492
Ивче, страхотна си с втората визия....фатално с червено Heart Eyes  Heart Eyes
Този питонски лак има ли го при нас или си го поръчвала?

# 493
  • Отвъд алеята зад шкафа
B & C голям фен съм на твоите гримове, аз също често се гримирам по този начин. За ежедневието е много подходящо, освен това стои нежно и ненатрапчиво.

Ел е страхотна в гримирането, спор няма.

Ивче, аз теб те харесвам само по червило и парфюм  Mr. Green И преди съм казвала, че хубаво се гримираш, но на теб ти отива да си по "без грим". Даже си мисля лятото като хванеш тен, как ще ти отива само една спирала и едно ярко червило  Grinning

# 494
  • София
Иначе сега за водната линия ползвам от тези конусчетата на Голден Роуз и пак се получава много прецизна и хубава черна линия.

Между другото не се притесняваш да имаш и малко от черното по миглите. Така ще се получи по-опушен ефект и окото ще изглежда много по-добре и "омекотено"
ДА но това с опушването понякога на едното око става по опушено от другото и не ми допада, затова се придържам към основната линия.
За каялите говориш предполагам. Трябва и аз да пробвам да си взема такова "пиронче". Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт