Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 38

• 59 221
  • 749
  •   1
Отговори
# 465
  • Стара Загора
Непременно пробвай!

Тъмно синичкото ли? MAC Blue Flame е:

Мерси...  Blush

Ааааууу, аз го имам това Chic Nude, ама май не съм го слагала, трябва да го пробвам.

Много са хубави сенките. Heart Eyes Тук особено изглеждат разкошно  Crazy

Скрит текст:

Crazy
Скрит текст:

Аз само на мостра го имам, но ще го взема в пълен размер. Пробвай го, ще ти хареса. Grinning
Сега се сетих, ти грим в кафяво показвала ли си ни?  newsm78
Запомнила съм те в сиви/черни, лилави и сини цветове. Ще ми се нещо по-различно да видя. Party

Аленка, чакаме резултата. Mr. Green
И аз имам да показвам нещо опушено и тъмно, но сега не може - след 7ми.  Laughing

# 466
Алена, ще чакаме с нетърпение!  Hug

Иве, пробвала съм, даже май пусках тука един матов нюд. Но ще взема да пробвам утре нещо в кафяво/златното, пък да видим!

# 467
  • Стара Загора
Алена, ще чакаме с нетърпение!  Hug

Иве, пробвала съм, даже май пусках тука един матов нюд. Но ще взема да пробвам утре нещо в кафяво/златното, пък да видим!

Значи аз съм спала пак. Laughing
Давай отново за невиделите, когато имаш желание. Grinning А и в зелено нещо може. Flutter

# 468
  • в 1001-та нощ
Аз днес наааааайййй-накрая го ползвах онзи "страшен" пигмент, на живо стои като метални частички, все едно окото е "захаросано" в метални стружки  Joy hahaha през цялото време имах чувството, че някоя ще ми падне в окото  Mr. Green

още съжалявам, че не ползвах ванила-та за вътрешните ъгли  Confused

на едните снимки съм с молив, на другите без  Peace

с молив изглежда може би по-завършено, но мисля, че и без молив може да се носи  Blush

# 469
  • София
Ще трябва най-накрая да се прежаля да си взема някоя от минералните сенки на Мак. Много красиви!  Heart Eyes

Аз днес съм така:
Като правя уточнението, че на живо е много по-хубаво  Flutter интензивно и контрастно и определено нямам чак толкова бръчки!  Crossing Arms

# 470
Алена, ставаш все по-добра и по-добра.
Напоследък ми се носи синьо и зелено. Цветничко.  Crazy
Скрит текст:
Знам, че не е лаковата тема, но ползвали ли сте топ лака на Еси? Мнения?

# 471
Скрит текст:
Знам, че не е лаковата тема, но ползвали ли сте топ лака на Еси? Мнения?

Sladkishi, аз само Good to go ползвам и сам доволна. Сравнително бързо се сгъстява, за една година, но е постоянно в действие. В лаковата казват, че си го разреждат с разредителя на Перфект и пак става. Като ми се сгъсти, ми се отдръпва повече. Искам да пробвам скоро и Poche.

# 472
  • Пловдив
Момичета, да ви попитам - знаете ли някъде в Пловдив, където да продават сенки на MODA?  newsm78 Hug  bouquet

# 473
ако ви се чете: Моите Seventeen

Скрит текст:
и още два цвята

за София мога да кажа, че в подлеза при Окръжна болница все още се намират тези сенки на Мода  Peace

# 474
Здравейте,знам ,че не е тук мястото да попитам,но някой може ли да ми препоръча добър козметик,които оформя добре вежди....за Варна става въпрос,но наистина да ги прави много хубави.Благодаря!

# 475
Ще трябва най-накрая да се прежаля да си взема някоя от минералните сенки на Мак. Много красиви!  Heart Eyes

Аз днес съм така:
Като правя уточнението, че на живо е много по-хубаво  Flutter интензивно и контрастно и определено нямам чак толкова бръчки!  Crossing Arms

Гримът е супер,много по добре и по някак професионално направено от прехвалената от вас алена,с цел да бъда нападната,но изразявам мнение....

# 476
  • Пловдив
rozalinda555 , тук не правим състезание и гримовете са направени със съвсем различни продукти, различен стил са и тнт. Според мен изказването ти е неуместно.

Иначе за добър козметик, който хубаво оформя вежди - във Варна съм ходила при една жена, която ги оформя с конец и бях изключително доволна от резултата, ако се интересуваш от такъв тип оформяне ще попитам за точни координати  (иначе мисля, че беше близко до сградата на Пътстрой) и ще ти пиша на лични съобщения.

# 477
Не мисля, че има място за прехвалени и непрехвалени......това е ясно за всички, които пишат с удоволстие в темата.Както бе написано преди няколко страници.....всеки си има свой път по който върви и се развива......получава мнения и поощрения....Всички останали коментари са излишни.

# 478
  • София
rozalinda555, изключително неуместно изказване, още повече от човек, който не е показвал нищо свое в темата...
Всеки има свой стил на гримиране и никой не се състезава. Всички сме любители и се гримираме за свое удоволствие, а не за да получаваме оценки от непознати за темата съфорумки  Tired

# 479
Какво се обяснявате, трийте направо.

Общи условия

Активация на акаунт