Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 38

• 59 220
  • 749
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте, хубавици.  Grinning
Ще съм много благодарна ако някой даде идея за грим подходящ за такава рокля. Не е точно същата, но кройката и цветовете са такива.
Скрит текст:

Само че за разлика от мацката аз съм с тъмно кафява коса и вече със сериозен тен. Хич нямам идея, не съм си гримирала очите няколко месеца.  Blush Чудя се и червилото дали да е коралово/червено/оранжево или ще стане прекалено.  newsm78

# 526
  • в 1001-та нощ
виждам те в опушен грим и червило, като яркия цвят на роклята  Heart Eyes

опушените очи може и да са очна линия и спирала  Peace  Heart Eyes

# 527
виждам те в опушен грим и червило, като яркия цвят на роклята  Heart Eyes

опушените очи може и да са очна линия и спирала  Peace  Heart Eyes

Очна линия съм забравила как се слага, ще трябва да си купя нов дегримьор.  Joy Опушеното и то ми е едно тегаво за правене, но ще почна да тренирам след малко.  Hug
Опушен грим на тен стои ли?  newsm78

# 528
  • в 1001-та нощ
ами всъщност - не знам колко е тенът  newsm78 Вариант е и златисто-бронзов  Rolling Eyes

виж тук - http://svetlanabeauty.blogspot.com/2013/06/blog-post_6.html  - разгледай - има много вариации на опушване, аз лично потънах в обследване и наслада, искрено се радвам на всичко показано  Blush

Идеята на Валейа изключително ми хареса и е доста лек вариант  Peace

# 529

виж тук - http://svetlanabeauty.blogspot.com/2013/06/blog-post_6.html  - разгледай - има много вариации на опушване, аз лично потънах в обследване и наслада, искрено се радвам на всичко показано  Blush

Идеята на Валейа изключително ми хареса и е доста лек вариант  Peace

Мерси.   bouquet

# 530
  • в 1001-та нощ
Между другото  Blush тук е моментът да си призная, че именно тези две снимки - провокираха интереса ми към опушване в последните дни

Онзи опушен грим беше точно опит да направя нещо подобно, то нищо общо нямаше, но се започна ...интереса ми по темата  Blush Но пък в превъплащенията видях много интересно интерпретации  Blush

# 531
  • София
B & C, и на мен много ми харесват твоите гримове. Винаги са много нежни и прецизни.

http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/995642_10100365817 … 0_885727064_n.jpg

+1 за първото, а за грима - страшно много ми харесва и страшно добре подчертава синьото на очите ти.

За мен е страхотно удоволствие да чета темата, дори и да не пиша. Нямам почти никакво време вече.

# 532
aH~ не съм забравила Blush ама нали се гримирам от дъжд на вятър (да се почуди човек за какво ги купувам като полудяла) имам още да покажа и кораловото на Ту фейс, обаче пак вероятно ще мине време до като му намеря подходящия грим.
Сенките са пигмент на Bellapierre

по средата за обем съм сложила
L`ORéAL Color Infallible

# 533
  • Стара Загора
Епона, благодаря. Hug
Аз още се чудя как ще го нося това червило, че ми идва доста ярко - с какъв грим на очите да съчетая? Rolling Eyes

А кафевия грим хич не е лош, много добре си го направила и ти отива, но странното е, че макар и със сини очи съм свикнала да те гледам с все повече блещукащи цветове (главно в сияната гама) и ми е странно сега. Сякаш това не си ти. Mr. Green

B & C
, въобще не досаждаш. На мен ми харесват гримовете ти, защото са семпли и изчистени. А и твоето лице, черти са подходящи за такива. Лично аз не си те представям с много тъмен грим. Бих си пожелала само да започнеш да носиш и по-ярки червила. Grinning
Аз взех много да не коментирам понеже нали темата замряла от ахканията и човек се чуди да пише ли изобщо. Rolling Eyes

# 534
Здравейте,бих искала да попитам взех си тези перли на Орифлейм..имитация на Гарленските....ще може ли някои които ги има да снима как стоят на лицето..дали имат много брокатен ефект...ето тези:
не мога да кача снимка Thinking

http://myoriflame.com.ua/uploads/images/products/full/item_3240_1_8925642.jpg

Последна редакция: пт, 07 юни 2013, 22:57 от bubanka

# 535
Много сте мили всички!   bouquet Hug

А пробвала ли си тъмен грим  Rolling Eyes
Да, пробвала съм естествено  Mr. Green Laughing
През деня не си позволявам да се гримирам в прекалено тъмни цветове и за това не съм показвала.
Специално заради теб промених днешния си грим и го направи по-тъмен.

iv4enceto_91, ярките червила на теб ти отиват, но аз имам чувството, че изглеждам малко като клоун с тях, а и те са доста претенциозни и все трябва да се следят и подновяват, а аз гледам да не се налага да правя много корекции по лицето. 

# 536
Здравейте,бих искала да попитам взех си тези перли на Орифлейм..имитация на Гарленските....ще може ли някои които ги има да снима как стоят на лицето..дали имат много брокатен ефект...ето тези:
не мога да кача снимка Thinking

http://myoriflame.com.ua/uploads/images/products/full/item_3240_1_8925642.jpg

Винаги ми е било много чудно защо хората търсят отзиви, след като вече са си купили нещо  newsm78
Ти не виждаш ли как стоят на твоето лице. При всеки е различно, зависи от кожата. Освен това на такива продукти ефекта се вижда на живо и най-вече на слънце. На снимка много трудно може да се хване нещо.
Аз също ги имам и съм очарована от ефекта върху моята кожа - озаряващ, страшно красив  Peace

# 537
Извинете ме ...искам да си взема.....грешката е моя....те се ползват като хайлайтер,а не на цялото лице нали?

# 538
Не са хайлайт, това е пудра за цялото лице. Много са нежни и прозрачни за хайлайт.

# 539
Много благодаря,за отговора...ще видя дали ще мога да видя как стоя на лицето и да си ги взема,ако все още се предлагат...Отдавна не съм ги виждала в каталога,те бяха лимитирана серия..... Thinking

Общи условия

Активация на акаунт