Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 38

• 59 220
  • 749
  •   1
Отговори
# 540
  • в 1001-та нощ
...
А пробвала ли си тъмен грим  Rolling Eyes
Да, пробвала съм естествено  Mr. Green Laughing
През деня не си позволявам да се гримирам в прекалено тъмни цветове и за това не съм показвала.
Специално заради теб промених днешния си грим и го направи по-тъмен.
Скрит текст:

...

wow  Rolling Eyes много ми хареса  Peace и червилото е с по-наситен цвят  Peace може би аз харесвам по-силните изпълнения, но съм доволна от видяното  Peace

# 541
Heart Eyes

http://lisaeldridge.com/video/25607/tippi-hedren-the-birds-hitchcock-heroines/

Последна редакция: сб, 08 юни 2013, 00:22 от B & C

# 542
  • Велико Търново
B & C, гримовете ти са удоволствие за окото Hug Аз нося в ежедневието леки и ненатрапчиви тонове,затова често взаимствам от теб идеи Wink много ми харесват зелените нюанси -и на сенките,и на пигмента,но не знам дали ще ми отиват на сините очи-никога не съм се гримирала в зелено,че дори нямам и материал за пробване Wink
Вчера си харесах тази бронзираща пудра-руж на Колистар - http://grim-za-lice.pazaruvaj.com/collistar/bronzing-powder-blus … jat-1-p100237305/ , бях хвърлила око на Тера Ора-та,но ми досвидяха парите Wink Тази пудра-руж не е с наситен цвят/може би при напластяване като руж ще се получи/,но пък как страхотно блести - нежно,озаряващо и същевременно ненатрапчиво...изобщо прелест Heart Eyes

# 543
  • Стара Загора
Biskvitka, тъмно зелените цветове стоят много добре на сини очи или поне аз се харесвам с тях.
Нещо такова:

В края обаче трябва да се ползва по-тъмен цвят и на подвижния клепач може би също

Скрит текст:

# 544
  • Велико Търново
Благодаря ти,Ивче  bouquet Ще трябва да се експериментира,друг начин няма Wink ще трябва да потърся някоя двойка светло и тъмно зелено да пробвам Thinking  на ето това се чудя - http://bg.strawberrynet.com/makeup/laura-mercier/eye-colour-duo- … oss/48055/#DETAIL , но тъмнозеленото май не е толкова тъмно Thinking

# 545
  • Стара Загора
Благодаря ти,Ивче  bouquet Ще трябва да се експериментира,друг начин няма Wink ще трябва да потърся някоя двойка светло и тъмно зелено да пробвам Thinking  на ето това се чудя - http://bg.strawberrynet.com/makeup/laura-mercier/eye-colour-duo- … oss/48055/#DETAIL , но тъмнозеленото май не е толкова тъмно Thinking

Светло изглежда да, може би става за подвижния клепач, но за ъгълчето трябва доста по-тъмно като цвят. Но пък, ако не си свикнала да се гледаш с толкова наситени цветове, може би ще ти допадне. Grinning

# 546
  • в 1001-та нощ
*Biskvitka*  Peace да, това е доста различен продукт - и като цвят и като ефект  Peace

най-добре избери в магазин на живо - за да няма изненади

ако търсиш своите цветове - можеш да вземеш от многоцветните палитри и да експериментираш, а цветовете, с които се харесваш - можеш да търсиш в по-класните марки, ако целта е да ползваш по-висок клас козметика  Peace

# 547
  • Стара Загора

# 548
  • Велико Търново
О,да,задължително ще пробвам-сенки и червила от нет-а не купувам,ако не съм ги тествала,тъй като често цветовете не отговарят на действителността Wink пробвала съм няколко пъти,и винаги съм оставала разочарована,освен ако не е нещо универсално Peace Не държа на високия клас,по-скоро на наситеността на цветовете.
Благодаря ви,момичета   bouquet

# 549
  • в 1001-та нощ
от към наситеност - от моя опит - съм най-доволна от Urban Decay - едно докосване с четката прави "щампа"  Blush

може да разгледаш единички и да си направиш палитра  Peace

а също и застрахователната полица на Too Faced

# 550
  • в 1001-та нощ
да споделя и една визия, която много ми харесва

някой ден сигурно ще я опитам, а довечера мисля да пробвам идеята на Валейа

във фейса мернах и това, което също ми се стори интересно  Peace

струва ми се, че над черното е поставила светла линия и от нея е преминала към телесните - именно за контраст и дълбочина, впечатлих е доста  Peace

# 551
  • в 1001-та нощ
сори пак съм аз, но не успях да се сдържа Simple Smile))) това е моят идол , май  Mr. Green

правилно ли се ориентирам, че на горната устна е очертано над ръба, за да се получи толкова ширина  newsm78 никога не съм го правила, чудя се и това - дали ще се размааже, ако се носи реално, а не е  просто за снимки  newsm78

а очната линия е на инглот в буркана Peace

# 552
  • Стара Загора
И на мен ми изглежда, че е малко извън устните. Peace

# 553
  • в 1001-та нощ
аз ще взема да пробвам някой път у дома  Blush

пускам още малко прелести в скрития текст  Peace

Скрит текст:

мисля, че някои идейки - много ще ти харесат  Heart Eyes

# 554
  • Стара Загора