Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 38

• 59 220
  • 749
  •   1
Отговори
# 555
  • в 1001-та нощ
първото - синьото - направо не мога да спра да го гледам  Crazy

# 556
Синьо ли е, или едната от нас бърка цветовете?

# 557
  • в 1001-та нощ
на моя монитор е синьо  Blush тук не веднъж сме обсъждали един грим, като син, лилав ... който както го вижда  Blush

# 558
Извинявам се, че нахълтвам така,но не се сдържах от доста време търся такъв руж като на втората снимка,която Аленка е качила в скрития текст на момичето с жълтата блузка и ще съм ви благодарна ако ми предложите някаква марка с такъв цвят   bouquet

# 559
  • в 1001-та нощ
Мисля, Catrice имат подобни прасковени  Peace

ето още малко:

Скрит текст:

макар, че второто ми е прекалено силно  Rolling Eyes

# 560
  • гр.Добрич
a.l.e.n.a, ти откъде си купи Полицата? Голяма разлика дава в долари и евро. Жалко, че американците не доставят извън Щатите. Щяхме да си имаме доста изкушения на нормални цеми.

# 561
Ето да видите как стои Club на светли очи

http://dunkelgefunkel.de/index.php/beauty/koerperteil/augen/haul-mac-club.html

# 562
  • в 1001-та нощ
a.l.e.n.a, ти откъде си купи Полицата? Голяма разлика дава в долари и евро. Жалко, че американците не доставят извън Щатите. Щяхме да си имаме доста изкушения на нормални цеми.

мисля от beautybay  Peace Heart Eyes

аз нали казах, че ще се напъвам да се опушвам, докарах някакъв резултат, обаче голям зор видях съ снимането, накрая излезе нещо на тъмно в стаята без светкавица  Joy hahaha

още някак опипвам къде точно да полагам цветовете  Mr. Green

и другата проба беше да сложа червилото извън горната устна, очертах с молив и отгоре лак за устни, стана, още не се е размазало, да видим колко ще изкара  newsm78

знам, че има още много да се желае, но сега ми трябва да смеля - какво съм направила и какво още искам  Mr. Green

# 563
  • Пловдив
УАУ  coolcool  Много различно от това, което съм виждала до сега от теб - много ми харесва! Най-много ми харесаха очите как са излезли на първата и последната снимка-как си направила детайла. На първата снимка от последния ред все едно гледам друг грим . Да уточня, че ми харесва като артистично изпълнение. Иначе за през деня (а и вечер) като цяло толкова ярко червило и силен грим на очите ми се струват прекалени във почти всички случаи с малки изключения. На втората снимка има един детайл, който ще ми е интересно да обсъдим и да се включат и други съфорумки- ружа е излязъл (може би от фотоапарата), но все едно е сложен на черта - как може да се избегне този ефект - и при мен се е получавало, най- вече на едната скула...

Последна редакция: сб, 08 юни 2013, 17:07 от aH~

# 564
a.l.e.n.a , мъжът ти какво каза за този грим?
А синът ти, той как реагира?  Mr. Green

# 565
  • в 1001-та нощ
нямаше ги, докато го правих, то затова имах някакво спокойствие  Joy hahaha

мъжът ми няма да се прибере и да ме види, но мога да му покажа снимка утре, като се прибере  Peace това е идея  Blush а малкият беше на двора и като се прибра ме видя вече гримирана  Blush почти заспа на прага, не можа да реагира особено  Blush но ме позна де  Heart Eyes а аз имам още идеи за експериментиране и ще се възползвам, докато е "свободен терена"  Joy hahaha

единственото препятствие е, че за да хвана цвят, ако е черен - трябва да снимам на пуснати щори и дневна светлина, т.е. ако действам след 22ч - няма да мога да снимам, никой черен грим не ми излиза, ако снимам със светкавица Sad и на тъмно

сега като гледам се чудя - дали черното на подвижния клепча - нямаше да е по-добре блендирано, да не е рязко-контрастно  newsm78

# 566
a.l.e.n.a, ако приемаш съвети от странични наблюдатели (без особени умения в гримирането, но в процес на усъвършенстване, не без вашата косвена помощ), смятам, че последният ти грим е малко хардкор. Черното е като че ли извадено твърде встрани и твърде нагоре, а и ти си фина жена с нежни черти. "Ваденето" на червило извън контура на устната при мен лично става незабелязано само с мат червила, ама като цяло хубав ефект не се получава, вижда си се.  Peace
Най-много ми беше харесала с един кафяв опушен грим преди 2-3, ако не и повече теми, мисля, че беше споделила, че ти е направен от друг човек. Беше разкошна, не знам дали се сещаш, но ще се радвам пак да видя нещо такова. Извинявай, ако съм те засегнала и се надявам коментарът ми да не е (много) неуместен, с най-добри чувства е.   bouquet

Аз преди няколко месеца подпитах в друга тема за насоки според чертите на лицето ми и WomanBerry бе така добра да ми даде някои основни направления, по които все още работя. Надявам се скоро да успея да направя нещо, от което да не ме е срам и да го демонстрирам.  Embarassed

# 567
  • в 1001-та нощ
о, не, никак не е обиждам, напротив  Blush опитвам се да ексоериментирам във всякакви посоки, за да търся златната среда и удобното местенце  bowuu

и аз все си мисля за кафяво, довечера ще пробвам с кафяво и може би да има блендиране на тъмното в светлото  Peace

онзи грим - да  Peace беше правен от професионален гримьор с много опит, тя и друг път ме е гримирала, за други сесии, знае ме, но и явно безпогрешно ме  е усетила

обаче аз нямам такъв опит, ката нея - да си се самоусетя толкова добре, пък за умения - да не говорим, че и да го направя, но всеки ден - малко по-малко  Peace

също искам да направя нещо такова в петролено синьо-зелено  Rolling Eyes

хайде чакаме и то теб скоро да ни покажеш нещо  Blush

онзи грим =>

Скрит текст:

# 568
Когато се прави опушване се редуват светъл и тъмен цвят и се преливат.Освен това тъмното се поставя по гънката, над нея когато има паднал клепач. И не се контурира извън окото. В смисъл не се забелязва рязка граница къде свършва гримът.
Скрит текст:

# 569
  • в 1001-та нощ
какво имаш предвид под това, че се редуват светъл и тъмен цвят  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт