Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 38

• 59 219
  • 749
  •   1
Отговори
# 570
  • в 1001-та нощ
реших да пробвам кафявото  Mr. Green обаче с по-друга идея и по-късо, т.е. не изтеглено  newsm78

другите в скрития

Скрит текст:

тук е на тъмно със светкавица

# 571
  • Велико Търново
Алена,много,много ми харесваш на последния грим,с опушването в кафяво Heart Eyes ще го взаимствам Wink дали ще мога да го постигна с Нейкид 2 Thinking
И следващия много ти отива,особено като не е изтеглено твърде в края- аз поне завършвам,ориентирайки се с края на веждата   bouquet ти си много фина и нежна и тези цветове много ти приличат Hug

# 572
  • в 1001-та нощ
аз точно  с нейкидите го правих  Blush

сега започвам критично да гледам какво да се подобрява  Mr. Green

# 573
  • Велико Търново
Чудесно Simple Smile копнала съм една твоя снимка и ще се "рисувам" по нея-онази,с проф.гримьор Wink разбира се,няма да се получи едно към едно-и заради цвета и формата на очите ми,и заради липсата на чак такива умения,но пък със самата палитра няма как да се сбърка-страхотно са подбрани цветовете и слаб няма-единствено първият от Нейкид 2- не му помня името,но беше цвят ванила-трудно извличам цвят и не го ползвам,имам същият цвят от една четворка на Флормар-по-наситен е Thinking

# 574
  • в 1001-та нощ
аз тук - сложих телесна матова база и отгоре понамазах белия никс молив, светлите сенки не стоят открояващо се - сливат се с основата, но си е добре да ги има  newsm78

иначе профи грима е правен с NYX и блясъкът го добави накрая с прахообразните на ГР - чудеше се да не се отрази зле на снимките  Blush и се колебаеше, защото фотографите не обичат никакви блясъци, но в случая - нямаше никакъв проблем

# 575
Алена  Heart Eyes
Харесвам те с не толкова изтеглен грим, по-скоро последният, кафявият, ми е фаворит. До колкото си спомням беше със смесени чувства за дебелата, черна очна линия, но аз мисля, че ще седи уникално на него.
Относно "онзи грим" и ти можеш, пробвай! Много ти отива.  Heart Eyes

# 576
  • в 1001-та нощ
м, да, голямо предизвикателство ще мие  да впиша и една очна линия, но ще пробвам довечера, то всъщност и сега мога да опитам - стига миглите да не ми пречат  Rolling Eyes

# 577
  • в 1001-та нощ
ето и с очна линия, не много дебела, но е по-дебела от обичайната за мен  Mr. Green

може би, ако беше сива или кафява - щеше да е по-добре  newsm78

и още в скрития - има на притворени очи  Peace

Скрит текст:

# 578
  • София
Червилото е Lovelorn (Lustre) на МАС - това червило не е от дълготрайните, но пък не ми изсушава устните, а цветът му е разкошен - обожавам  този цвят  Heart Eyes
B & C, колко пигментирани са устните ти? Страхотно червило Crazy, преди много-много години имах някакво, което постигаше точно този цвят, и от тогава не мога и не мога да открия. Тенът ми много прилича на твоя, устните ми са с доста наситен цвят и обикновено изненадите при червилата са неприятни.
Много издържана цялостна визия!  bouquet

# 579
  • USA, Steak State
Аленка ставаш все по-добра. Наистина имаш страхотни черти и по-мекото излъчване повече ти "ходи".

Само искам да попитам нещо свързано е с всичкте ти визии ( почти). До колкото знам, акцента при грим трябва да е или на очите или на устните. А ти првиш и двете едновременно т.е. ако очите ти са с по-силен грим устните ти не трябва ли да са в по- нюд цветове, а не червени?

След последните негативни коментари аз едва ли някога ще се покажа в тази тема.  Mr. Green Но хората с които имам по-личен контакт ще ме видят в личните ми профили и живот и здраве ще се вясна на някоя грим среща догодина.  Hug

Също така искам да попитам тези сенки Club имат ли нещо общо с пигмента Blue Brown или са по мека версия?

Последна редакция: сб, 08 юни 2013, 19:44 от TheBlackWidow

# 580
  • в 1001-та нощ
благодаря за коментара, аз в случая - никъде не излизам и искам наведнъж да пробвам колкото се може повече  Blush

за устните - за първи път пробвам очертаване извън горната устна, първия път с лака за устни на арт деко, втроия път с едно ланкомско червило и забележи - между снимките без очна линия и с очна линия - съм пила чай и кафе, плюс някакво лека хапване и няма мърдане, да леко блясукът го няма и има отпечатъци по чашите - но ми беше интересно да наблюдавам двата продукта за устни във времето

ако излизах навън с тези гримове - нямаше да съм с нюд червило, пак щеше да има цвят, макар и по-лек  newsm78 може би леко розово - към нюд  newsm78 и от дрехите зависи  Peace и от това къде отивам  Blush

за другите визии - ежедневните - червилата не ми идват в повече  Peace

# 581
  • София
Скрит текст:
ето и с очна линия, не много дебела, но е по-дебела от обичайната за мен  Mr. Green

може би, ако беше сива или кафява - щеше да е по-добре  newsm78

и още в скрития - има на притворени очи  Peace

Скрит текст:

Страхотен грим - стилен , изискан!   bouquet

# 582
  • в 1001-та нощ
и аз съм на мнение, че с очната линия е по-добре  Rolling Eyes

сега само ми се върти в главата някаква петролена версия  Blush но се чудя между петролено на подвижния клепач и затъмнено с тъмно сиво или нюд на клепача и затъмнено с петролено  newsm78

# 583
Алена, последния грим е страхотен. Един от най-добрите, които си показвала.  newsm74

# 584
Имам предвид, че се нанася светъл цвят, след което тъмен от външния край на окото на вътре като се разнася добре с четката, след това светъл, след това пак тъмен, който се прелива и така, за да се получи напластяване.

Общи условия

Активация на акаунт