Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 96~

• 30 934
  • 749
  •   1
Отговори
# 15

Надуфка,благодаря за новата тема.За теб и авторките на прекрасните колажи Hug
Скрит текст:

Хубава сряда на всички!  bouquet

Последна редакция: ср, 22 май 2013, 09:53 от лава

# 16
Ирка!Петрова!Пейкова!Пепи!Туити!  wavey ДОБРО УТРО!!! wavey

Скрит текст:

# 17
Лава, добро утро и на теб,ама скритото не се показва...какво ли е... hahaha hahaha hahaha

# 18
Ау, Снежи,   bouquet newsm51  love001 какви хубави материални и духовни неща си сътворила!

Ирка,   bouquet Heart Eyes  love001 заобикалям пътя на Емир и тъжните неща.
http://www.videoclip.bg/watch/187200

Туити,  Hugскорошно оздравяване на детенцето ти.

# 19
  • Под Сините камъни
Туити дано детенце се оправи по бързо  Praynig

# 20
  • на вълнолома
Ех, красотички Лава  bouquet, Татарова  bouquet Петрова  bouquet Туити  bouquet Пепиту  bouquet и другите  bouquet Hug, събудихте се  bouquet
Туити, бързо оздравяване на мъничето Hug
Някой питаше за Асмали конак newsm78, гледах го преди да почне по Диема, в един сайт, превода беше на две мами- доброволки от форума бгмамма, с  никове sunny67 Hug и keii Hug, ама не мога сега да открия сайта за линк ooooh!, дано съм била полезна  bouquet

# 21
Добро утро ФЕмирки  Hug

Ани,няма нищо ново,Ча още се крие  Simple Smile

Ай до 4 как издържате момичета,браво на вас,при мен мине ли полунощ и вече отлитам Simple Smile

Аз съм настроена позитивно за новия сериал на Чаги и дано му провърви.Въпреки,че сигурно в началото ще ми е малко странно и все ще очаквам от някой ъгъл да се зададе Хазалчето  Laughing

Ама тя да се стяга,искам и нея да гледам,няма само Чаги-ааа  Laughing

Хубав и усмихнат ден  Grinning

# 22
Ани, къз,къде се беше скрила,та съм те пропуснала... newsm78 Добро утро,мила!
Туити, бързо оправяне на сладурчето ти!
Петрова, много хубаво клипче и паснато с песента!  bouquet
Пейкова,  Hug Ще ровя за Асмали конак,ама и ти се оглеждай Praynig

Вани! wavey

# 23
  • на вълнолома
Вери, добро утро Hug
Татарова, ровя да зяпам , че изтървах по тв, ама не откривам  ooooh!, сайта беше кейфи сеир, тюф нали не съм на ти с ИТ- историите, не мога да открия профила на девойката съни, ама кеии има профил в ютуб  bouquet
Само 3 са преведените със субс оригиналини серии, сега прочетох момичето, че е писало Tired

Последна редакция: ср, 22 май 2013, 09:39 от peikovaaa

# 24
"Ако изпълнението на една любовна роля хвърля човека в огън и тръпки, какво ли представлява самата любов?"

Току-що прочетох тази мисъл,която ме накара да се усмихна и се запитах какво е да играеш толкова време с един човек.Всеки ден постоянно заедно,да се прегръщате,целувате,изживявате толкова моменти заедно.И как се разграничава професионалното от личното.Сложна работа е актьорската професия,сложна и трудна.Но добре,че я има,за да можем и ние да се наслаждаваме на ФЕмирската магия.

# 25
Снежи не се крия мила, ама ту влизам ту излизам набързо,
Туити детенце да се оправя, най мразя лятото да ми е с температура, като парцалче на квадрат са децата  Sad
Вани мерси мила че ме светваш относно Чагитко мамин сладък  Heart Eyes Hug

# 26
Станах и тичам на сам викам 37 ще изтърва то серия йок мок  smile3512 Ивва ще ти дърпам ушите  Mr. Green

# 27
Добро утро newsm18 newsm18 newsm18

Благодаря за мисли кайвета закуски сладичко и глозни колажи  bouquet  bouquet  bouquet

Туити бързо оправяне на детенце Hug

Хубав ден Hug

# 28
Станах и тичам на сам викам 37 ще изтърва то серия йок мок  smile3512 Ивва ще ти дърпам ушите  Mr. Green
Hug Joy Joy

# 29
То само ние да чакахме за 37 епизод щеше да е добре,ама още:дати,видеоклипове,смолчета и тем подобни  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт