Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 96~

• 31 003
  • 749
  •   1
Отговори
# 30
Рени, благодаря newsm51 за поредната тема.
Скрит текст:
Момичета, благодаря Ви Hug за прекрасните ФЕмирски колажи.
Нова снимка на Хазал с майка й преди заминаването й за Америка.

# 31
Брех , Чаги бил у Българистан и отлетял от летище Бургас, пък ние да не знаем. smile3516 smile3515 Joy

Ф-Мразя те, никога няма да ти го простя!
Е-Знам, че ме обичаш! Обичаш ме повече от себе си дори!

# 32
  • на вълнолома
То само ние да чакахме за 37 епизод щеше да е добре,ама още:дати,видеоклипове,смолчета и тем подобни  Laughing
тъй-тъй #Cussing out #Cussing out #Cussing out
смола, качил последната част на 29, ся да видим кЪ ши крий логото на бг мама на 30 Mr. Green
от аве има забрана да тегли, и май от дата ги взима, ама ще го разконсперирам Thinking
ни мЪ е яд, че ги тегли, ама описанието му под клиповете на АФК много брутално, много #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
иначе пише , че не били от бг мама, ами от де са бе уууууйчо, като на 28 гледах вградено" превод и субтитри бг-мамма", оф че прост народ #Cussing out

# 33
Добро утро момичета!
 Отново имаме прекрасна тема newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
и както винаги много грозотии сте натворили  smile3501

Желая ви един прекрасен ден, изпълнен с Фемирски страсти

# 34
То само ние да чакахме за 37 епизод щеше да е добре,ама още:дати,видеоклипове,смолчета и тем подобни  Laughing
  smile3505 newsm47

Наде Hug  bouquetМел Hug

Булка ти с Кенан немож ма дразни Mr. Greenщото както е казала Ирка той е дърт за вас Laughing

# 35
стига сте с тея грозотий дайте нещо да фани окото  Mr. Green Габи,знайш ти с какво да ме подкупиш  Mr. Green

# 36
Лава, добро утро и на теб,ама скритото не се показва...какво ли е... hahaha hahaha hahaha

Скрит текст:
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  bouquet Страхотен колаж.
Снежи  Hug добро утро.Редактирах си  поста, сега  вижда ли се?

Ето нещо за всички торта от Фериха Илмаз.

На петерица ,честит празник на ималите поводи вчера! bouquet
meli_mel,добре дошла ! Hug

# 37
Слагайте ядене  bouquet че вчера по едно време ни бяхте оставили на пост и молитви smile3512

# 38
Мислиш ли си за това което и аз влъх1 да влъх2 време е за манджа и Мико  Party

# 39
  • на вълнолома
Вери Hug, Релакс  Hug, Рени Hug, нинам кой е Мико, ама за манджата +1, един смалвил ша ми дойде добре за закуска Mr. Green

# 40
До кога да ви чакам, да дойдете на масата.

Не виждате ли, че много съм ядосан вече

# 41
  • на вълнолома
До кога да ви чакам, да дойдете на масата.

Не виждате ли, че много съм ядосан вече

хаха, верно много страшен поглед вкарва, липсва му камшика в ръка само и да са мятаме Mr. Green Joy Joy Joy

# 42
# 43
"Ако изпълнението на една любовна роля хвърля човека в огън и тръпки, какво ли представлява самата любов?"

Току-що прочетох тази мисъл,която ме накара да се усмихна и се запитах какво е да играеш толкова време с един човек.Всеки ден постоянно заедно,да се прегръщате,целувате,изживявате толкова моменти заедно.И как се разграничава професионалното от личното.Сложна работа е актьорската професия,сложна и трудна.Но добре,че я има,за да можем и ние да се наслаждаваме на ФЕмирската магия.

smile3501 newsm10 smile3501
Колко точно казано!
Верче!  bye
Пейкова, и аз преди време го видях в Кейфито,ама си викам...нека се понатрупат малко серии...да,ама не!Все ще излезне от някъда  newsm78
Ренка!Миленче!Наде!Мел!  wavey
Лава,
вече виждам и се почерпих обилно... hahaha hahaha hahaha

# 44
peikovaaa  Той ако грабне камшика, най-вероятно  яденето не всички ни да се размине
 Joy е и все пак зависи как ще го използва  newsm12

Общи условия

Активация на акаунт