Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 96~

• 31 191
  • 749
  •   1
Отговори
# 165
Булка,защо ти виждам гащите едно под дрруго ,а не едно до друго  newsm78 ем то в тая жега по тея баири начи да го чакаме преди 00:00

# 166
Булка,защо ти виждам гащите едно под дрруго ,а не едно до друго  newsm78
Незнам Rolling Eyesаз си ги виждам един до друг Laughingопраи си цайците

# 167
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
Събраха ми се 3 дни в който мога да кажа,че съм добре, и че съм се чувствала добре... дано да остане по за дълго това чувство... сякаш съм се събудила от много дълъг зимен сън ...  Two Hearts  Peace

И нещо специално...
Скрит текст:

# 168

ТОВА ПРИЛИЧА НА ТАНЦА НА ТВОЕТО ПИНГВИНЧЕ

# 169
Събраха ми се 3 дни в който мога да кажа,че съм добре, и че съм се чувствала добре... дано да остане по за дълго това чувство... сякаш съм се събудила от много дълъг зимен сън ...  Two Hearts  Peace

И нещо специално...
Скрит текст:
HugВсе така да си добре Heart Eyes  bouquet

# 170
  • У Диспансера ...♥♥♥
Булка,защо ти виждам гащите едно под дрруго ,а не едно до друго  newsm78 ем то в тая жега по тея баири начи да го чакаме преди 00:00
Ами от това да се кьориш за епизод и вече почна да не можеш да виждаш като хората  Mr. Green Чакаме смърфа да го преведе и да го гепнем докато не на е усетил  newsm65 newsm65

# 171
ми аз тъй ги виждам и то само нейните  Mr. Green

# 172
  • У Диспансера ...♥♥♥
Внимание,Внимание,скоро щяло да ни има в бтв-новините,сигурно в криминалната хроника,нагли крадли ограбиха труда на смърфчо Mr. Green

# 173
 wavey Ей ме на, пристигнах Hug

Скрит текст:
Газ до дупка и съм при вас

Сутринта леекичко ви надникнах, дзак и станах така  newsm47 - голям купон се е вихрил снощи, голямо нещо  smile3521 newsm44

Ренкааааааа, за новия ни прекрасен ФЕмирски дом

Скрит текст:

А тази е за момичета, които внасят толкова красота в темата - Снежи, Петрова, Ирка, Габи, Жана и всички, които съм пропуснала   bouquet
Скрит текст:

А сега се връщам да ви изчета Simple Smile

Последна редакция: ср, 22 май 2013, 19:43 от Манка

# 174
Ами от това да се кьориш за епизод и вече почна да не можеш да виждаш като хората  Mr. Green Чакаме смърфа да го преведе и да го гепнем докато не на е усетил  newsm65 newsm65

Булка а твоя Гришо що е на обратно Shocked

Галя Hug Laughing

# 175
Булка,Манка пробутва вече изядена торта  newsm78 наобратно е за да го гледаш от краката на долу  Mr. Green

# 176
Внимание,Внимание,скоро щяло да ни има в бтв-новините,сигурно в криминалната хроника,нагли крадли ограбиха труда на смърфчо Mr. Green

Манка Hug  bouquet

# 177
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ма тоз и ни обижда бе,аааа ей ела ми тука да ти кажа аз коя е лелка с панперс,ей мухльо няма да обиждаш,че да не дойдем целия сайт при тебе,Дидка и Десерт имали преводите,я ги сравни бе мухъл да видиш кое се казва превод,и кой превод има смисъл,цял ден сме го следели неграмотното човече вместо да сме превеждали,да можеш да го цапнеш ли бе сопол,цял ден сън не ме хваща да те следя,ела ми ти пък ще ти кажа кой е лелка и кой е с памперс #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 178
Булка,Манка пробутва вече изядена торта  newsm78 наобратно е за да го гледаш от краката на долу  Mr. Green
Тя сигурно от друг магазиня е взела Laughing

# 179
Ма тоз и ни обижда бе,аааа ей ела ми тука да ти кажа аз коя е лелка с панперс,ей мухльо няма да обиждаш,че да не дойдем целия сайт при тебе,Дидка и Десерт имали преводите,я ги сравни бе мухъл да видиш кое се казва превод,и кой превод има смисъл,цял ден сме го следели неграмотното човече вместо да сме превеждали,да можеш да го цапнеш ли бе сопол,цял ден сън не ме хваща да те следя,ела ми ти пък ще ти кажа кой е лелка и кой е с памперс #2gunfire #2gunfire #2gunfire
spoko

Тоя Чумонг който го качва е качен преведен още май миналата година в замунда Mr. Greenа смърфа не бил спал да превежда Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт