Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 96~

• 31 199
  • 749
  •   1
Отговори
# 180
  • В света на мечтите... ❤
Привет,hello,merhaba ,на всички и от мен,е няма просто такава друга забавна компания като вашата
А,я вижте тук кой наваксва с материала като разбра,че Хазал ще идва в Щатите

newsm10

Последна редакция: ср, 22 май 2013, 19:46 от DANI ;)))

# 181
  • У Диспансера ...♥♥♥
Абе да си пише,ама как хем крадеш,хем обиждаш и хората,чак и ги заплашва Ренка,ако не гледате еди колко си човека,няма да ви кача серията,а е много интересна да знаете,и милия постоянно превеждал,а с турски бози когато имал време щял да се занимава,хайде де позанимай се че аз на тебе се надявам да гледам филма преведен ooooh! ooooh! Не мога аз направо ме вбеси тоз наглия,ей сега ще влезна и ще го насоля,приготви се да ме триеш смърф newsm53 newsm53
Да ви постна,кое ме ядоса на макс
Скрит текст:
те и са влизат цял ден влизат и гледат какво качвам и какво не абе патки,аз ида имам нещо да не мислите че ще можете да го видите бе ако аз не искам абе едни олигофрени от бг мама, са праят проблем, карат ме найстина да сложа фериа тук с тяхен превод,ако мислят че не мога са в глешка лелките с пелените, аз имам 4000 ип та и 58 компа а да видим как ще смогнат!!! ай както казах незнаят какво работя и какъв съм.. а тракера ми даде фира още снощи кадето взимаха превода от тук от цялия сайт и уж те превели ферия те нямат акъл да се изпикаят камоли да преведът нещо!! Майките да си гледат бебетата и да оставят БАЩИТЕ ДА оправят нещата ЗАШОТО СА ТЪПИ ПАТКИ, те и за века се опитаха ама НЕВИН ИВАНОВА МОЯ ПРИЯТЕЛКА ИМ РАЗКАТА И ТЯ ИГРАТА С ВЕКА!
Ако можете да разберете де,то толкова грамотно е написано Mr. Green

# 182
Гледам,чета и не вярвам на очите си  Shocked  ooooh! ooooh!

# 183
Гледам,чета и не вярвам на очите си  Shocked  ooooh! ooooh!
Аз съм smile3505 #Crazy #Crazy #Crazy

# 184
  • на вълнолома
А цоп набържи Hug, гледам сополвил продължава да ни ядосва #2gunfire #2gunfire #2gunfire, ама интересно, че не ние, а той ни следи по цял ден, чете ни и си пише у каналчето Mr. Green, голям смях с тоз барбарон Joy Joy Joy, къде четохте че шъ ни дават по бтв бре newsm78 newsm78, дайте да чета да се посмея Joy Joy Joy, аветорент го затворил той Joy Joy Joy, боже, колко мъка има по тоя свят ooooh!, личи се че е комплексирано детенце Embarassed, горкото, че и неграмотно ooooh!, ужас, срам и позор за майка му, баща му Shocked, според мен сополвил сваля Афк от дата Thinking, и къде го боса на тракераалоуууу Леден, тури му забрана да тегли бе, яврум Hug, айдаааа що нещо изписах, до после красотичките ми  bouquet Hug

# 185
Много бързах да хвана новините ама йок изпуснах ги.Някой гледа ли ги,даваха ли ни Joy Joy Joy

# 186
Булка,Манка пробутва вече изядена торта  newsm78 наобратно е за да го гледаш от краката на долу  Mr. Green

Уффффф, веднага се поправям и си посипвам главата с пепел  smile3516

Е тва е риска да публикуваш преди да си изчел останалите.

# 187
Гледам,чета и не вярвам на очите си  Shocked  ooooh! ooooh!
Аз съм smile3505 #Crazy #Crazy #Crazy
Аз останах без думи..  #Crazy   Shocked то бива наглост и простотия, но този прекали.  ooooh!
Не знаем кой е бил той, били сме тъпи патки.. абе ей момченце ти едва ли имаш завършен 4-ти клас, ами тръгнал тук да ми се прави на кой съм аз. Пфф, жалък си моето момченце. Такива индивиди търсещи внимание като теб са ми мноого познати.  Mr. Green Като толкова ти знае устичката вземи пиши тук, нали си много отворен. Хайде, чакаме те де.

# 188
Булка,Манка пробутва вече изядена торта  newsm78 наобратно е за да го гледаш от краката на долу  Mr. Green
Тя сигурно от друг магазиня е взела Laughing

Не знам дали е друг магазина, ама се редактирах, не може така. Хайде сега ви черпя с това

Скрит текст:

# 189
Много бързах да хвана новините ама йок изпуснах ги.Някой гледа ли ги,даваха ли ни Joy Joy Joy
Тц и аз не гледах Mr. Green

Манка Heart Eyesехааааа  bouquet  bouquet  bouquet

# 190
Какъв дъжд ше пере при нас #Crazy

# 191
  • В света на мечтите... ❤

# 192
Какъв дъжд ше пере при нас #Crazy
Къде това newsm78

# 193
# 194
София.  Laughing И какъв силен вятър задуха, ужас.  ooooh!

Дани,   bouquet красота.  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт