Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 96~

• 31 165
  • 749
  •   1
Отговори
# 345
Ивва,какви са тия епизоди по нощите за наказание няма чичеци  Mr. Green иначе благодаря ви ,а кой каза 38  Mr. Green

# 346
  • У Диспансера ...♥♥♥
Днескашната серия Heart Eyes Милия ми той,колко тъжен беше ,че му отказаха ooooh!

# 347
  • В света на мечтите... ❤

# 348
  • София
Песничката ми се струва хубава и с хубав текст, някой може ли да ми каже какво се пее с две думи  Grinning

Сега като го гледам клипа се замислям, че те нямаха нито един щастлив момент, които да е изживян докрай, все нещо ставаше  Cry

# 349
Киара hugлека Hug

Дзверче Hug

Дани Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 350
Ивва,какви са тия епизоди по нощите за наказание няма чичеци  Mr. Green иначе благодаря ви ,а кой каза 38  Mr. Green
Joy Joy Joy newsm18 newsm18 newsm18 айде чабук да не я загорите и нея Mr. Green

# 351
  • У Диспансера ...♥♥♥
Влъх,счуло ти се е 39 казаха май вече Mr. Green

# 352
И според мен, точно тук, тъгата и на Ферия, и на Емир не беше изиграна толкова въздействащо. Не е онази тъга, както в сериите между 29 и 42, която те пронизва smile3518, да не говорим, че не е онази тъга на Емир в АФКПЕ, която те разбива newsm45.

Вярно е, че тук всички сме гледали всички серии и имаме възможност да сравняваме. Сигурно за хората, които си гледат само БТВ това е силна тъга, както може би и за нас е била, като сме ги гледали за пръв път.

И аз мисля като теб.
Според мен в първи сезон някак си тръпката между двамата не беше така силна както е в втория, нямаше го този трепет да като видиш че се целуват, прегръщат и изобщо всичко случващо се с двамата. Тъгата по-късно става направо убийствено въздействаща.

# 353
Песничката ми се струва хубава и с хубав текст, някой може ли да ми каже какво се пее с две думи  Grinning

Сега като го гледам клипа се замислям, че те нямаха нито един щастлив момент, които да е изживян докрай, все нещо ставаше  Cry

# 354
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ренка топлия  и чакан дъжд спря ли вече,да го чакаме вече да идва насам Mr. Green

# 355
ох тва мноу ме радва

# 356

# 357
Мели-Мел, другият с Чаги на снимката е Мелих/Мехмет.
Благодаря Ви момичета  bouquet  bouquet  bouquet за преведения 37 епизод, сега го тегля пък да видим дали, ще го сваля, че като Ви четох май не всички сте успели.

# 358

# 359
Оооо днес на Надето крачола в действие

Скрит текст:
Обичам го Ренка този мой ФЕмирски крачол от днешната серия.
Спомням си, че беше в края на Юни месец преди две години, тогава в темата всички ние полетяхме с ФЕмир от щастие.
Ави, разкошна свежа премяна имаш, честито.

Общи условия

Активация на акаунт