Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 96~

• 31 157
  • 749
  •   1
Отговори
# 330
  • Още у мъглата ...
Рая Hug
Габи Hug,ти верно ли прописа,бравос  bouquet
Йоанче, HugСвалям и аз през новия линк от Ива дано да стане,ако ли не и утре е ден,ама се бях настроила да гледам и 36,и 37 еп,пък то ни един от двата не успях,ама ще стане работата.
Тази жена ,дето Зехра я спаси как я бяха гримирали страшно,детето се гушеше в мен ,че я беше страх,а иначе гледа разни убийства и не трепва ooooh!.

Лина Hug
Е, да, но просто като правех колажа и ми се навързаха думите Grinning

# 331
  • У Диспансера ...♥♥♥
Йоанче,започна бе като му каза Джансуто,после се сърди защо не я бил изслушвал,той като питаше и искаше да слуша ти бля баирите после искаш да слушал,ми той е мъж все пак,не ти е играчка каквото кажеш и оп да става,все едно в подземните стаи всички на ръце я носиха

# 332
# 333
ИКСИ Благодаря  Hug

# 334
  • София
И аз успях,Ива,благодаря ти за линка  bouquet
ИКСИ Hug,ей ,че ми е хубав Емре,много го аресвам,вай бе bowuu

# 335
  • У Диспансера ...♥♥♥
Гъбке и аз съм я правила тая грешка и вече се научих,видя ли страдащ Емир беж,искаш ли да ревнеш е те това е сигурния начин,само погледа като му видиш колко е празен, и в парка и апартамента как броди и и гледа дрехите,и като знам колко я обичаше,дори и в яда си,направо честно ви казвам сърцето ме свива на мига  smile3518 smile3518

# 336
Момичета някой ако все още не е успял да свали серията да казва да я пращам Hug Hug Hug

# 337
Ива,благодаря ти за линка smile3501,отивам да гледам newsm44 newsm44 newsm44

# 338
След като разревах половината, вече мога да се отегля  Twisted Evil (шегичка)

Форумът, определено не е сред приятелите ми тази вечер и е мноого трудно да чета и публикувам, та заради това и ви изоставям.

Само ще кажа нещо, казвано много пъти до сега, но:

Темата ни е прекрасна и е такава заради всички нас. Когато ми е весело, когато ми е тъжно, когато ми е скучно, когато съм затрупана от работа, абсолютно винаги знам, че тук ще намеря сродна душа и ще изкарам няколко приятни минути (най - често часове) тук. Благодаря на всички ви!   bouquet  bouquet  bouquet

А, Рени на теб, специално, че ни приютяваш, търпиш и всичко останало!  Hug  bouquet

Няма нищо по- добро да се додепресираш от това да изгледаш най - тъжните Фемирски моменти или клипове. Тази нощ отново се убедих.  Mr. Green

Лекааа!  Heart Eyes

# 339
  • Sofia
Зверче,пратих ти го

п.п.разбрах Hug

# 340
  • София
Йоанче,започна бе като му каза Джансуто,после се сърди защо не я бил изслушвал,той като питаше и искаше да слуша ти бля баирите после искаш да слушал,ми той е мъж все пак,не ти е играчка каквото кажеш и оп да става,все едно в подземните стаи всички на ръце я носиха

Ееее то свирено вече, а после пак му се отяждаше, не ти ли стига това, което ми причини, любовта свърши в онази нощ, когато ми предложи да си платя дълга, пак му говореше някви такива, само нея си гледа, не се подтавя на негово място  ooooh! той се чувстра жестоко излъган от човека, на който най-много е вярвал и обичал.... а и тя видя, че той абсолютно винаги и прощаваше и тя си продължаваше...
Аз обаче едно се чудя, тя осъзна ли, че е трябвало много по-рано Емир да разбере истината и нейните опасения, че той няма да я обича вече или пък ще я намрази защото е бедна се оказаха напразни....
И Джансу пък какви му ги наговори..... толкова цветно му разказваше за лъжите на фериха, че аз ако незнаех за какво става въпрос сигурно и аз щях да й повярвам и просто на него му трябваше време да осъзнае, че нещата изобщо не са така както Джансу ги представи, от друга страна майка му му говочеше / той толкова я слушаше де, но все пак/ абе беше си обърка, излъган и предаден се чувстваше и го болеше много...

# 341
Ирка  HugИвва HugБлагодаря newsm51 newsm51 newsm51 от дир стана Party

# 342
  • В света на мечтите... ❤

# 343
  • София

Ох много ми харесва тази мелодия  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  Hug Всичките ми харесват от филма  Heart Eyes

# 344
  • Още у мъглата ...
И според мен, точно тук, тъгата и на Ферия, и на Емир не беше изиграна толкова въздействащо. Не е онази тъга, както в сериите между 29 и 42, която те пронизва smile3518, да не говорим, че не е онази тъга на Емир в АФКПЕ, която те разбива newsm45.

Вярно е, че тук всички сме гледали всички серии и имаме възможност да сравняваме. Сигурно за хората, които си гледат само БТВ това е силна тъга, както може би и за нас е била, като сме ги гледали за пръв път.

И аз си свалих епизода, йеее newsm44  

Общи условия

Активация на акаунт