Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 96~

• 31 150
  • 749
  •   1
Отговори
# 315
Вани,  Hug  bouquet благодаря, този не бях го гледала.

Рени,  Hug знаеш къде да стреляш  Heart Eyes

Не съм очаквала да имам толкова съмишленички в тъгуването. Щом ще се депресираме заедно, нека си и пиинем заедно  Simple Smile

Скрит текст:

Cry

[/b]

# 316
15 ПЪТИ е нееееееееееееееееее как може такова нещо значи пфууууу,как да не те хванат нервите,ауууу

Пробвай от тук:
  Peace

http://tranzit.dir.bg/load.php?id=dnyZ3HhYtwCsrRvJ1584288

# 317
  • София
Скрит текст:
На мен пък ми беше много изкуствено изиграно това страдание на Фериха,както стоеше и падна на колене и хлип,хлип,без сълзи както споменахте,а иначе реве,еми не ме грабна страданието и там,за разлика в по -напред епизодите Thinking И като мълчи като пукал,и само я отлага тая истина,ми иде да я цапардосам с нещо Naughty Особено във вчерашния епизод,ееее ми няма такава пикла значи,момчето и говори тя пак му се звери на среща,чак и вече спри колата да сляза,ма така ще спра и ще дам мръсна газ,че след колата ще бягаш даже,не да те прегръщам #Cussing out Хем го лъже и е виновна и искам да я питам с какво право смее да му повишава тон newsm61 То да е за нещо,ами с нейния недоносен брат,да го защитава,защото е света вода ooooh! Много ме дразни в тия епизоди,и направо прихвам като каже,-Почвам на чисто,деня на истината дойде,ще ти кажа всичко Емир,пфууууу та не дочакахме тоя ден да му каже,тя като тоя-Аз съм Юнал Сарафолу,едно и също мелят само ooooh!

newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 Много си права Ирче, ама нали знаеш: гузен негонен бяга!
Само го подпитва аа ако бях дъщеря на това семейство, ако бях това онова, забележки прави, отяжда се за нищо, как викаш ти през вратата и да те няма, ,ама Емко нали влюбен и заслепен  #Crazy търпи я какво да прави, между другото и на мен ми дойде изкуствена сцената с предложението, падна на земята и не продума, а момчето и седи с пръстен в ръка, незнам но според мен това беше поредната възможност, то не беше и възможност де, ами трябваше направо да си му каже цялата истина и готово, вярно кой знае как щеше да реагира ама той я пита защо, тя  smile3505 Мале а той с каква любов избираше пръстена  Heart
На чисто,20 пъти на чисто започва ама не започва  ooooh!

# 318
Клоди мила да покажа,че не съм ви забравила  специално за теб    bouquet

Скрит текст:
  love001  love001  love001

# 319
  • У Диспансера ...♥♥♥
А не тия тъжни неща със страдащ Емир,ще ги прескоча,че ей  сега ще ревна,а скоро не съм го правила,малко почивка от сълзи,вчера от яда ми бяха достатъчни,Киара Hug като съм тъжна аз или тях или Мико си пускам,да се депресирам на макс

# 320
  • У Диспансера ...♥♥♥
15 ПЪТИ е нееееееееееееееееее как може такова нещо значи пфууууу,как да не те хванат нервите,ауууу

Пробвай от тук:
  Peace

Да аз вече пуснах и от там,то не вярвах,ама се изтегли,а там докато ме пусна,все грешен код ми изписваше,ох благодаря чок зор с тая серия бе,уж ние ги крадем,а не можем ги дръпнем от толкова желаещи

# 321
  • София
Киара  Hug клипчето е страшно въздействащо, направо сърчицето ми се сви Cry и текста и моментите  smile3518 txtloves

# 322
Ох най накрая успях да си го изтегля...   Praynig

# 323
  • Под Сините камъни

Пробвай от тук:
  Peace

newsm44 newsm44 newsm44 eй от тук го свалих току що

# 324
Ей Бандюги!  Hug Hug Hug
РЕНКА  Hugза поредната прекрасна тема в която всички ние се чувстваме прекрасно с нашата лудост. Laughing
И на МОМИЧЕТАТА  Hug Hug Hugза чудните колажи.

ИВЕ  Hug PERHIDROLENTA Hug БЛАГОДАРЯ! newsm51

Имам една молба,  Praynigкой може да ми пусне епизода по- скайпа, че с DOX се мразим взаймно.

# 325
  • Още у мъглата ...
А не тия тъжни неща със страдащ Емир,ще ги прескоча,че ей  сега ще ревна,а скоро не съм го правила,малко почивка от сълзи,вчера от яда ми бяха достатъчни,Киара Hug като съм тъжна аз или тях или Мико си пускам,да се депресирам на макс

Ох, аз пък  newsm45. На първите секунди като видях началото на клипа, да гледам, да не гледам newsm78 и взех, че го изгледах и сега  newsm45

От мен - една песен - тъжна Sad, ма не толкова ревлива

http://vbox7.com/play:01750083

# 326
  • In a surreal moment!
ivva - Благодря за транзита!  Heart Eyes Hug Стана!!! Peace

meli_mel - Това е Мелих Селчук(Мехмед). Прави се на вампир, може би. Веселяк е той.

Емре Коч е пуснал малко хубави снимки в туитър
Скрит текст:

# 327
  • Sofia
Иве  Hug,да си жива и здрава,най-накрая стана с новия линк newsm44
Тамън реших,че пак ще свалям 12 часа,като онзи ден Mr. Green

# 328
Когато гледах сцената за първи път, толкова многооо ми хареса, смятам, че Хазал се справи много добре, но като сме я гледали по n-пъти, винаги въздействието е различно, днес не го усетих така силно, А Емир беше страшно разочарован, ма коя е тя, та да откаже на Принца на нощта, и въпреки всички упреци към Ферия, тя постъпи достйно като му отказа, можеше да каже Да и отново да го излъже. И според мен в този момент беше готова да му каже, но той я прекъсна, както винаги нещо се случва. в последствие плати жестоко за всичките си премълчавания и нерешителността си.
Успях да сваля серията от втория линк, мерси отново  bouquet

Последна редакция: ср, 22 май 2013, 22:40 от Jane2013

# 329
  • Под Сините камъни
Ох всеки път съм така  newsm45 newsm45 newsm45 след като гледам тоя клип

Общи условия

Активация на акаунт