Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 96~

• 31 049
  • 749
  •   1
Отговори
# 45
Станах и тичам на сам викам 37 ще изтърва то серия йок мок  smile3512 Ивва ще ти дърпам ушите  Mr. Green

Hug Hug Hug

Търпение му е майката! Mr. Green

# 46
Станах и тичам на сам викам 37 ще изтърва то серия йок мок  smile3512 Ивва ще ти дърпам ушите  Mr. Green

Hug Hug Hug

А бащата сигурно:дуррр беее  Mr. Green

# 47

Hug Hug Hug

А бащата сигурно:дуррр беее  Mr. Green

Peace Laughing Laughing

Скрит текст:
Mr. Green                                                             Mr. Green

# 48
Ивчеееее  Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 49
# 50
дур...мур...викам чабук серия  Mr. Green

# 51
  • Под Сините камъни
дур...мур...викам чабук серия  Mr. Green
Тъй тъй и аз викам чабук-чабук,аме те йок не дават.Скръндзи  Mr. Green
Кой каза да хапваме
Скрит текст:
Ей все забравям.Мели-Мел добре дошла мила!

# 52
  • София
здравейте момичета,

снощи много ми хареса разговорът м/у баща и син  Peace

Другата седмица казаха, че е финалът на "Гласът на България". Това означава ли, че ще дават по 2 серии ОС?

# 53
здравейте момичета,

снощи много ми хареса разговорът м/у баща и син  Peace

Другата седмица казаха, че е финалът на "Гласът на България". Това означава ли, че ще дават по 2 серии ОС?
Не мисля Мишенце, че, ще дават по две серий, защото в момента по бтв излъчват 23 оригинален  епизод а те са 24, а финала на ОС е на 29 Май и преспокойно дотогава, ще завършат епизодите от първия сезон.

# 54
кой каза 37 епизод  newsm18 newsm18 newsm18

# 55
Пепи, Hug
Супер коктейлче си спретнала.

# 56
Всички. Joy
Миленче, от кой сайт взимаш тези сладки емотикончета? Виждала съм и други, едни такива мънички и много забавни, но не зная откъде са. Rolling Eyes

Скрит текст:
Информация за епизод 63 от фейса.

Емир купува годежен пръстен за Фериа.

Корай предлага на Емир да отидат в "Хилс",но той отказва.Фериа се възползва от възможнастта,че родителите и брат й излизат,и решава да посети любимия си.Емир е силно изненадан от появата й и не може да се нарадва,че ще прекарат вечерта заедно.Двамата гледат филм и използват взаимно любовта си.По същото време Мехмет гостува в дома на Сехер.Тя му показва че е недоволна от това,че той продължава да крие от близките си за тяхната връзка.От тревоги за предстоящия изпит Джансу отново получава нервна криза.Фериа се опитва да я успокои,Халдун и Санем й благодарят.Лара се скарва с Наталия защото е ползвала палфюма й без разрешение.Бащата на Лара се ядосва,когато разбира,че дъщерия му си е подволила да уволни прислужницата без негово знание.Емир избира годежен пръстен за Фериа.Тя пък е на крачка да му признае истината за своя произход.Емир я кани в дома си,където е приготвил мила изненада - изкуствен сняг който се сипе на парцали в градината.Маха връзката от очите на Фериа и й предлага да стане негова съпруга.Тя отказва неочаквано под предлог,че моментът не е подходящ.Емир е силно разстроен от отказа на своята любима и я моли да си върви.Освобождават Зехра от работа.Тя обаче успява да помогне на жена,която е държана близо година в плен в същия дом.

# 57
newsm18 newsm18 newsm18 Ивва Hugма верно ша го изгориш Mr. Green

Наде от бг мама са тия Peace newsm18

# 58
# 59
Наде,не знам тези са допълнителни към форума  sweating

Общи условия

Активация на акаунт