Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 96~

• 31 179
  • 749
  •   1
Отговори
# 150
Честно казано и на мен ми е странно това влизане в дома с обувки и даже лягане в леглото с тях.

А как я погледна Емко  Laughing Ще слуша той,че иначеее  ... Simple Smile

# 151
Хайде добър ден на всички от мен!
Да се запиша и аз в новата тема, прекрасно оформена както винаги.   bouquet за вас момичета  Hug и за всички, които ни радвате с красоти, които са плод на вашия интелектуален труд.
Не си късайте нервите с разни пуберчета, които още не са наясно със себе си.
  Peace и за всички останали момичета тук Simple Smile
Диалога, който Надето е пуснала ми е много забавен, ама така е при Фери, всичко трябва да е 6. Ама и изражението на Емко си го биваше Simple Smile
Пускам едно линкче, предполагам е стара, имайки предвид колко късо е подстриган Ча, сигурно сте го обсъждали, но ми стана смешно как се закача с детето на Халит и Берг.

# 152
  • In a surreal moment!
Привет! Целувки за всички! Heart Eyes
Надуфка, момичета преводачки, редящи субовете и майсторки на колажи! - Благодаря ви! newsm51

Гуги превод - Единственият актив живее на вашата усмивка.
Моя интерпретация - Живата ви усмивка е вашето предимство!...или нещо такова, не се сещам за подобно БГ пожелание.

Ох, много съм уморена, ще почина , за да мога да са вкл. активно във вечерните часове!  Peace

# 153
Да, ако и линка бях прикачила, нямаше да е лошо Simple Smile

Скрит текст:

# 154
Айдаааааааа то писано,писано та чак изписано  вай бе Simple Smileпо яваш джанъмки Heart Eyes

Ади мераба и от мен за днес Hug

Ренка страхотна темичка къз newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

Радвам се че използваш мойте колажи за оформление на началните страници    love001 newsm10  love001 newsm10  love001 newsm10  love001 newsm10 newsm03

и не само мойте ,а и на другите момичета(колажите ви са супер къзларки) Blush Blush

Снежи  партито мина страхотно,много подаръци, много нещо Grinningнали знаеш на к'во се радват децата   Gift Gift  Gift Gift  Gift

Нерде го 37 бе,ади лютвен  Praynig Praynig Praynig

шимде някой колаж да измайсторя,та да ви радваме очите Hug Hug Hug

Последна редакция: ср, 22 май 2013, 17:58 от Zhana Georgieva

# 155
Петя,благодаря за клипчето,не бях го гледала досега  Peace

# 156
Привет и на другите

Жана Hugнема нужда от вашите грозотии

Цитат
Вмъкни Цитат
Честно казано и на мен ми е странно това влизане в дома с обувки и даже лягане в леглото с тях.

А как я погледна Емко  Laughing Ще слуша той,че иначеее  .
Peace

# 157
  • У Диспансера ...♥♥♥
Хайде и аз цъфнах,зали мали,наспортувах се,дайте го тоз смарвил ли е смърф ли е,ще му кажа аз на него,на пук щял да прави за кое бе пикльо,сега не може да махне логото и щял да ни прави на пук,аз също не можах много да разбера какво има предвид,да вземе да се понаучи да пише грамотно,че тогава да се заеме с преводите,кой му ги прави тия преводи не мога да разбера като той в  две думи  има 5 правописни грешки,ей льольо вземи научиш българския сополанко със сополанко такъв,хайде ела тук да кажеш какво имаш да казваш,не да ни нареждаш и да ни триеш коментарите после #2gunfire #2gunfire Мъж ми бил и той,пък ми се крие като мишка Mr. Green

# 158
  • Още у мъглата ...
Подотовка за епизода тази вечер Heart Eyes

Зачезвам от тръстиката newsm39 до довечера Hug

Последна редакция: ср, 22 май 2013, 19:25 от petgab

# 159
Скрит текст:

# 160
Подотовка за епизода тази вечер Heart Eyes

Зачезвам от тръстиката newsm39 до довечера Hug
Оооо днес на Надето крачола в действие

# 161
двечера стана серия йок  Mr. Green

# 162
Днес е много тихо на всякъде...и тук,и във фейса  newsm78 Туй ще да е затишие,преди буря  hahaha hahaha hahaha
Жани! Радвам се,че всичко е било на макс  newsm09
Петя, и аз не бях гледала клипчето...благодаря,къз!  Hug
Нещо напоследък все ме влече към колажи,свързани с Щатите...защо ли  hahaha hahaha hahahaВикам си дур,ама...

И нещо за Клоди...лилявко...

# 163
Здравейте, момичета.

Рени, благодаря за прекрасната тема.  Heart Eyes
Благодаря и на другите момичета, за прелестните колажи. Правите темата толкова цветна и красива, благодаря ви!  Heart Eyes

Този Смолвил или както е там, едва ли знае какво е това ''труд'' и едва ли някога изобщо се е трудил над нещо. "Високата" му грамотност го показва.  Mr. Green Много ме е яд на такива нагли човечета като него. Много е жалко, че този краде труда на момичетата и го представя за свой. Надявам се всичко да му се върне.

Мишенце, видях, че питаш дали ще има две серии от сериала- във вторник ще дават две серии и в сряда свършва.  Peace

В снощния епизод много ми допадна разговора между баща и син. Юнал подтикна Емир към действията му в днешния епизод.  Simple Smile Айсун и Юнал са били като Фериха и Емир. Карали са се, че чак пушек се е вдигал, но са знаели, че не могат да живеят един без друг.
Фериха обаче започна да се издава и прави впечатление. Не може да се въздържа, когато чуе някой да говори лошо за портиерското семейство. Но е много лошо, че Фериха и Емир се карат заради подобни неща. Да, за Фериха това е много важно, но за Емир е безсмислено и маловажно да спорят за подобни неща. Момчето вече и то не знае какво да прави..  Rolling Eyes Постоянно се карат, Фериха все му е намръщена, а той не знае какво се случва. Както каза и на самата Фериха- иска поне един ден, в който да не се карат и да бъдат истински щастливи. Много ми хареса как Фери се сгуши в него.

A днес предстоят толкова романтични ФЕмирски моменти. Ще гледам епизода с интерес.

# 164
И нещо за Клоди...лилявко...

newsm51 newsm51 newsm51

Цитат
двечера стана серия йок
Явно е по баирите

Рая Hug

Общи условия

Активация на акаунт