Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 96~

• 31 048
  • 749
  •   1
Отговори
# 450
  • Пловдив
Добро утро, момичета!  Hug  Hug  Hug
Снощи не успях да си сваля 37 епизод, сваляше ми само част от него, но ще пробвам днес.
Сега да изпием по едно кафе, а който иска да закуси.
Хайде не остана пак три дни почивка  Simple Smile Хубав ден!

# 451
  • Под Сините камъни
Гюнайдън!Снощи щерката ми открадна лоптопа и не можах да ви кажа лека нощ.Сега ви сервирам закусчица с кафенце и отивам да си гледам 37 епизод
Скрит текст:

# 452
  • Пловдив
Момичета къде е 37 епизод ?

# 453
Aни!Линко!Ирка!Миленче!Туити! wavey wavey wavey wavey wavey
Добро утро и хубав ден,зареден само с положителни емоции!Кафе,чай...по избор...

Скрит текст:

# 454
  • Пловдив
На 16-та страница  Hug

# 455
Пък да знаете каква идея за сериал имам...Бу и Ча са братя , чиито родители се развеждат когато са били малки...Бу остава при майка си , Ча при баща си.бащата заминава за Германия където прави голям бизнес , а майката остава в Турция и се омъжва за турски депутат.след като бащата на Ча умира ,  той решава да се върне в родината си след 20г.вече пораснали двамата братя не могат да се познаят.Бу живее с много тежки правила вкъщи , защото доведения му баща е сериозен политик , но извън дома прави само лоши неща  Mr. Green след като бива застрелян заради пари , той лежи в болницата доста дълго където се запознава с лекарка в коята се влюбва...брат му Ча (който е богат и успял става един от основните акционери на болницата) там той също се влюбва в същата лекарка...която може да е Берен Саат Mr. Green тогава Бу моли дов.баща да направи всичко възможно да закрият болницата така , че брат му да изчезне от живота на лекарката.
ох такива идеи имам и как да разберат , че са братя...имат еднакъв белег на бедрара си , ама това ще го види лекарката като спи и с двамата  Mr. Green тя ще им направи тайно ДНК тест и така ще рабере.ама спонсори ми трябват...и актьори Mr. Green
Ето и име измислих"Втори живот"
Добро утро,
Днес при нас е слънчево след снощната буря и дъжд.
Евита, всичко е прекрасно, ама Берен, малко старичка, иначе я харесвам много.
Предлагам нещо студентка по медицина, отличничка, от много бедно семейство със стипендия, красавица със завладяващи очи, познайте коя актриса имам предвид newsm78 Joy

# 456
добро утро Simple Smile хубав и слънчев ден ви желая поне при вас,при мен е мрачно и студено Sad

# 457
  • Пловдив
На 16-та страница  Hug
МЕРСИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ!!!

# 458

Евита, всичко е прекрасно, ама Берен, малко старичка, иначе я харесвам много.
Предлагам нещо студентка по медицина, отличничка, от много бедно семейство със стипендия, красавица със завладяващи очи, познайте коя актриса имам предвид newsm78 Joy

Ся тя ще играе по-малка  Mr. Green във филмите всичко е възможно , то и Ча ще играе по-голям пък ко пречи и по-голяма да е от Ча , кака да харесва Laughing

# 459
добро утро Simple Smile хубав и слънчев ден ви желая поне при вас,при мен е мрачно и студено Sad

ДОбро утро  Hug при нас е много хубаво времето...даже излизам , че отиваме на лекар заради дребната Tired Да знаете спирам ги аз тез кафета....то сутрината  Shocked до 5 откарах  и станах в 8...без да ми се спи ако беше за работа сигурно нямаше да мога да си отлепя очите Laughing

# 460
Мерси за кафенцата и чайчето, ау и за закуската, днес ми е нещо празнично, излизам отпуска и последния ден ми е кошмар винаги.
Еви, стига аблиииии, ама щом си рекла, ти си сценариста, може пък една сестра да се появи/ нещо пак разделени итн както си требва по традиция/. Абе иначе каста е страхотен, особено Кенан, страшни снимки.

# 461

Еви, стига аблиииии, ама щом си рекла, ти си сценариста, може пък една сестра да се появи/ нещо пак разделени итн както си требва по традиция/. Абе иначе каста е страхотен, особено Кенан, страшни снимки.
hahaha hahaha добре може да си помисля друга да е главната , ама то такива малки като за Ча само Хазал...ама тц не я искам аз за главната роля...ама мога да я включа като новата любов на Демир , примерно ...майката на Кенан му наема адвокатка Хазал(Мерве) която да го защитава и Демир ще се влюби в нея тъй устройвала ви Mr. Green

# 462

hahaha hahaha добре може да си помисля друга да е главната , ама то такива малки като за Ча само Хазал...ама тц не я искам аз за главната роля...ама мога да я включа като новата любов на Демир , примерно ...майката на Кенан му наема адвокатка Хазал(Мерве) която да го защитава и Демир ще се влюби в нея тъй устройвала ви Mr. Green
Анджък де, Хазал разбира се ,ама ти прецени, аз само казвам, аз бих харесала новия проект с нея, иначе приемам предложението ти, ще гледаме, щом и Ча, и Бу са там, и ние сме на линия  Shocked

# 463
Добро утро!  Hug

Ани,благодаря за кафето  Hug Никакво изстиване към Чаги,той поддържа огъня както трябва Wink

Габи,честити гащурки  Hug Рени и на теб  Hug Аз не съм гледала този сериал и не забелязвам,ако има нещо ново  Laughing

Днес времето при нас е облачно,ама тъкмо малко да се разхлади  newsm10

# 464
Здравеееееейте и благодаря за кафетата.
Олееееееее, това, ще е върха ако моя любимец Тойгар Ишъклъ пише музиката на сериала на Чаги както разбрах с чичи.

تويغار راح يشتغل الموسيقى التصويريه مسلسل شاتاي الجديد....
تويغار مغني وملحن مشهور وصوته خيال وحائز على عدة جوائز .. وهو تابع لشركة القمر
وغنى وسوى الموسيقى لغالبية مسلسلات شركة القمر .. منها منشكه وخليل

Аталай Ерол смята, че мълчанието на Чаги в момента е правилно.

الصحفي Atalay
شاتاي أولوسوي يتصرف بإسلوب إستراتيجي .. هذا الصمت تجاه تلويث المجلات لسمعته
وعدم التعامل معها لكي لا يتم تسويقها .. هو التصرف الصحيح في الوقت الراهن
هههههه حيموت من صمت شاتاي

Брех, името на Чаги само по себе си се превърнало в марка в Турция.
Много внимавал в делата си, че да не допусне отново грешка.

أتقدم بالتهنئة .. لفريق العلاقات العامه الخاص بشاتاي أولوسوي
الإداره التي تعنى بصورته وماركته (يقصدون بالماركه أن إسمه صار علامه تجاريه بحد ذاته في تركيا) .. يديرون شؤونه بدون أية أخطاء في الآونه الأخيره
إستمروا .. من متى المحبه يا أتالاي !!!

Последна редакция: чт, 23 май 2013, 10:02 от Neidjal

Общи условия

Активация на акаунт