Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 96~

• 30 067
  • 749
  •   1
Отговори
# 705
Лека нощ и от мен. smile3524

# 706
  • In a surreal moment!
Неви Хиляда  Heart Eyes ти пращам, че така ме развесели и усмихна след напрегнатия ден..Ох, нови снимчици на Юсуфчоооо  Grinning Grinning Grinning Grinning  
Ама не е ли хубавец, а.??..И какъв врат е направил и мускулки..охоо...
Агнешкото е с подправки tooth ,вай, вай...  Crazy  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Поздравче, лека нощ и целувка за всички с една страхотна песен на Мустафа Джеджели ,която ме настръхва  Heart Eyes

# 707
Снежи Hug
Скрит текст:

# 708
# 709

Скрит текст:
Едно страхотно видео на Пападо

Озаглавено...ФЕмир,защо?...дълго е,ама е много хубаво!За всички заклети ФЕмирки !!! txtloves
Ренка, страхотна "братска" /сръбска/музика пускат по това радио "Юго мания"...слушаша,пиеш и...или плачеш,или купонясваш... Peace

Скрит текст:
i[mg]http://images05.imikimi.com/image/1Twk8-1bh-1.gif?height=400&scale=max&width=400[/img]
И на мен много ми хареса, моментите са презентирани със страхотни малки сентенции, кой е любимия ми момент? ВСИЧКИ, заклета ФЕМИРКА ЗАВИНАГИ!!! txtloves

Скрит текст:

Скрит текст:
Много ми хареса клипчето и докато го гледах се замислих, че всички моменти между тях са ми любими! Т.е. не ми омръзват - карат се, бият се, обичат се, целуват се. ВСИЧКО!
newsm10
И на мен много ми хареса, моментите са презентирани със страхотни малки сентенции, кой е любимия ми момент? ВСИЧКИ, заклета ФЕМИРКА ЗАВИНАГИ!!! txtloves
Скрит текст:
Момичета, събрах багажа, утре рано летя до едно прекрасно място за 1 седмица, ще ми липсвате, бъдете все така готини и цветни, на абитуриентите весело изкарване
Приятна вечер и лека нощ!
Честит 24-май на всички Българи! bg

# 710
  • У Диспансера ...♥♥♥
Брях,Юсувчо голямо тяло вкарал,да му се ненадява човек Mr. Green

# 711
Приятно изкарване на всички които ще ходят някъде Hug Hug Hug

# 712
Момичета здравейте, 38-ми и 39-ти епизод има ли ги някъде с превод? Моля ви помогне те ми........става ми много интересно и нямам търпение да ги изгледам  newsm10 smile3503

# 713
Момичета здравейте, 38-ми и 39-ти епизод има ли ги някъде с превод? Моля ви помогне те ми........става ми много интересно и нямам търпение да ги изгледам  newsm10 smile3503
Няма ги Peace

# 714
  • У Диспансера ...♥♥♥
http://vimeo.com/51996205             Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 715
  • У Диспансера ...♥♥♥
http://vimeo.com/46707438    Мико Heart Eyes

# 716
То Мико хубаво Heart Eyes  bouquetама тая целувка ми е Sick

# 717
мамата не ме ще, тюююю мъка
Звезде  Hug

Петрова, лека, много рано, утре не е ли почивка за всички newsm78

ИКСИ, привет! Юсуф верно мускули направил, заразил се е от Чаги. ама косата му къде е Mr. Green

# 718
Мамата не ме ще, ама аз съм упорита - влизам-излизам  Joy Joy

Звезде, Рени, както разбирам, очакват ви Радини вълнения, блазя ви. Аз имам още време дотогава...
Успех във всичко на дечицата ви!

Jane2013, лек път! Да не си си спретнала пътуване на юг Mr. Green

# 719
  • In a surreal moment!
ИКСИ, привет! Юсуф верно мускули направил, заразил се е от Чаги. ама косата му къде е
Аз и така си го харесвам...чи кво му е, мъж та дрънка!  Grinning

Видяхте ли този колаж, много сполучлив, нали?

Jane2013, лек път и от мен!

Последно - İyi geceler! Утре е голям ден! Честит 24 май!  bg

Общи условия

Активация на акаунт