Имате ли потребност да превъзхождате други хора?

• 28 365
  • 918
  •   1
Отговори
# 825
Аз много деликатно съчетавам и трите типа  Flutter

Ако е така, то какво си склонна да даваш и има ли значение на кого?
Мишона, нима не си забелязала как щедро и самоотвержено се раздавам за форума? Признай си, че много неща си научила от мен. Малко ли съм дала?

Щом казваш, че си ми дала, значи така го чувстваш и аз нямам какво да ти кажа.

Раздаващите се са за предпочитане пред постоянно искащите... Mr. Green

# 826
  • София
Постоянно раздаващите се не съм ги виждала, но постоянно искащите ги знам наизуст. Но сега се замислям, че това може да е част от играта на превъзходство, когато така се самозабравиш в ролята си на превъзхождан, че от сърце започнеш да чувстваш, че света ти е длъжен.

# 827
На колинеееее, Бояна, на колинееее! Искам ръстово да те превъзхождам!    Embarassed

# 828
  • София
На колинеееее, Бояна, на колинееее! Искам ръстово да те превъзхождам!    Embarassed
Т'ва е природа, Каситке, не е нарочно  Sunglasses Ама това май е най- гадно  Mr. Green

# 829
Т'ва е природа, Каситке, не е нарочно  Sunglasses Ама това май е най- гадно  Mr. Green

Naughty Така е! Винаги съм си мечтала да съм тагадък, тагадък, но уви, останах си запъ/артък.  Laughing

# 830
О, не пак за сантиментри!

# 831
  • София

Naughty Така е! Винаги съм си мечтала да съм тагадък, тагадък, но уви, останах си запъ/артък.  Laughing

Обаче от дар слово не си лишена, виж как ги редиш в рими спонтанно, евуала, както казват французите.

# 832
Леле, колко сте зрели, възпитани, логични и доказани  Peace

# 833
Нали? Майната му на диальектъ!

# 834
  • София
Леле, колко сте зрели, възпитани, логични и доказани  Peace
Това, като маниер, го наричам тиха пръдня.

# 835
Бояна, кога каза, че ще си вземеш почивка?

# 836
  • София
Не казах.  Mr. Green Защо?

# 837
  • София - Рим и обратно

Мисля си, че възрастният човек, с опит, зрялост, рафинираност от среда, възпитание и т.н., би могъл да контролира и управлява до голяма степен тези си импулси, да навлиза в различни роли, но е доста стряскащо да го наблюдаваш в чист вид при двегодишно или тригодишно.  Grinning
Абсолютно си права и за двете неща. С възрастта тази склонност се рафинира и заглажда, но при децата в чист вид е наистина ужасно. Още повече, че почти винаги са с подкрепящи и подхранващи тая им склонност родители.
Имам наблюдения с една връстничка на дъщеря ми, с която отраснаха заедно и като малки - тя беше категорично в първата описана от теб група, а мойта блейка - в третата отвсякъде Grinning. И до сега са си така, онази е супер амбициозна, чак до болка състезателно настроена, а моята .....пей сърце Laughing и все ако може да услужи, да даде, да помогне... Наистина, не знам кое е по-добре. Само засега виждам, че моята никога не е сама, винаги има приятелки, хора около нея, а другото дете, като че ли губи повечето. Но пък е отличничка на училището и т.н. , а дъщеря ми се задоволява и с по-малко, а не че не може...просто не иска Thinking

# 838
  • София
Не  Peace

# 839
  • София
Не казах.  Mr. Green Защо?

Остави я, тя така си пита периодично! Търси място под форумското слънце!  Wink

Кафенце, всеки си има свой късмет в живота. Не може да се каже кое е по-добре.

Общи условия

Активация на акаунт