Професионални серии за коса - тема 52

• 68 586
  • 738
  •   1
Отговори
# 165
Какво те интересува?
Може и да има фризьорки в темата, но повечето тук сме просто любителки на красивите коси и както една съфорумка ни нарече - глезокоски.    Flutter

# 166
  • Бургас / София
Оправих си мазнотията с шампоан и маска Рене Ф. 2в1 и ексфолираща маска за скалп на Ф. Кингсли, така де пиша този пост за продукта които спечелих Терапевтичен спрей за блясък ApHogee Gloss Therapy Polisher напръсках се леко въобще не утежнява, приглажда много добре и има блясък да видим откъм омазняване как ще е Simple Smile. Също така сега ще се издухам със сешоара, които допълнително ми дразни скалпа, а от спрея трябва да има някаква защита, страхотен подарък получих общо взето от рибката съм много доволна  Heart Eyes . В петък ще пиша за новите ампули Simple Smile . Да отбележа, че от 1 седмица не ползвам Инциалист, сигурно косата ми си взе много от него..

# 167
  • София
Момичета, ползвате ли слънцезащита в градски условия?

# 168
cityofangels, ще чакам да кажеш за ампулките  Hug .

Иля, аз ползвам Сахара на Орофлуидо, ежедневно, особено сега в горещините е нужно.
Лакме серума обаче не бих слагала всеки ден, защото е по-тежък продукт за моята коса, него ще ползвам на морето.

# 169

Винаги. Иначе косата ми бързо изсъхва.
Бих пробвала Лакме тази година. Той мазен ли е, както Селесте на Керастаз?
Последният е много добър, ама много! Безупречно пази косата ми, но тази година ми се иска нещо различно.

# 170
  • София
Като цяло не,от време на време се пръскам с този серум,като слагам доста премерено количество,а за плаж пръскам доста по-обилно.
http://www.zlatnaribka.com/lakme/teknia-sun-care--za-slantse/sla … e-sun-care-100-ml
 Действам според състоянието на косата,но смятам вече драстично да намаля количеството шампоани,балсами и маски в банята си.

# 171
Случайно видях този шампоан на Митик оил, дали ще  е хубав http://www.hqhair.com/l-oreal-professionnel-mythic-oil-souffle-d … 0ml/10800807.html newsm78, още не съм ползвала от Митик оил продукти Sad

Гледах я тая серия оня ден в аптеката до офиса. Арган, Арган и пак арган. Малко ми втръсна от арган. Лично аз не я взех, защото АРГАН.

Този шампоан на митик оил значи е арганов ли  newsm78 ЗА СУХА КОСА НАЙ ВЕРОЯТНО НЕ Е ПОДХОДАЩ newsm78

# 172
  • Велико Търново
На мен и в градски условия започна бързо да ми изсъхва косата Confused вероятно заради боядисването+ слънцето и вятъра,така че със сигурност тази година ще си купя спрей-на Лакме ми е мазен,не знам как ще се държи на по-сухи и плътни коси;бях се насочила към Лореал сюблим,но чакам и други предложения Peace
setony,Сахара-та утежнява ли тънките коси?
П.П.Получих си Инициалиста,нямам търпение довечера да пробвам Crazy

# 173
Сахарата ...е течна, маслена, но течна, няма гъстотата на олио, не е кремообразна или силиконова и при мен попива веднага. Спрейче е и разпръсква на много фини частици, покривайки голяма площ, което малко ме затрудни в началото, защото мислех на дланите да слагам, а с нея е по-лесно направо на косата...та, на въпроса, не утежнява, ако не се прекали.Аз като пристрастена към продуктите, веднъж обилно напръсках, може би 5-6 пъти и...косата стана на клечки по дължините ...обаче 1-2 пръскания не се усещат тежки, бих казала, че най-добре е ако има кой да те напръска или в началото докато се усети нужното количество да се пръска в шепичка.
Лакме серумът например на моя фин косъм изобщо не попива, колкото и мъъничко да сложа, мазнее, той е по-гъст, прави ми впечатление, че ако напръскам Сахарата на ръката си, сравнително бързичко попива в кожата, а Лакме не попива и стои мазен, може би той защитава правейки филм, а тя по друг начин...така си разсъждавам само, не претендирам за познания в областта  Grinning.
Относно тънките коси, поръчах си спрейчето на Керастаз, за което бях питала и като ми свърши Инициалиста ще започна него в "почивката", пише, че уплътнява и възстановява тънките и изтънели коси и се надявам да ми хареса...

# 174
  • Варна
Сахарата ...е течна, маслена, но течна, няма гъстотата на олио, не е кремообразна или силиконова и при мен попива веднага. Спрейче е и разпръсква на много фини частици, покривайки голяма площ, което малко ме затрудни в началото, защото мислех на дланите да слагам, а с нея е по-лесно направо на косата...та, на въпроса, не утежнява, ако не се прекали.Аз като пристрастена към продуктите, веднъж обилно напръсках, може би 5-6 пъти и...косата стана на клечки по дължините ...обаче 1-2 пръскания не се усещат тежки, бих казала, че най-добре е ако има кой да те напръска или в началото докато се усети нужното количество да се пръска в шепичка.
Това все едно аз съм го писала  Laughing Flutter

# 175
Арганът е за по-сухички коси, на моята й идва в повече, въпреки че е боядисвана.

# 176
Момичета, да попитам - освен маслата, които се виждат в състава на продуктите за коса (oli), видовете силикон(-cone),кератин и протеин,коя друга съставка е от "полезните" ?
Коя е най-вредната от гледна точка на косата (не екологична  Laughing ) ?

# 177
  • София

Относно тънките коси, поръчах си спрейчето на Керастаз, за което бях питала и като ми свърши Инициалиста ще започна него в "почивката", пише, че уплътнява и възстановява тънките и изтънели коси и се надявам да ми хареса...
Сподели после дали ти е харесало Simple Smile

*Biskvitka* ,чакам впечатления от Инициалиста.

DELI22 ,аз съм с тънък косъм и когато исках да си взимам Митик Ойл фризьорите ми казаха че е подходящ за по-плътни коси и може и да не ми допадне.

# 178

DELI22 ,аз съм с тънък косъм и когато исках да си взимам Митик Ойл фризьорите ми казаха че е подходящ за по-плътни коси и може и да не ми допадне.

Моята е плътна, чуплива, ще ми я омекотява и отнема от обема ли като ефект newsm78

# 179
  • София

Моята е плътна, чуплива, ще ми я омекотява и отнема от обема ли като ефект newsm78

Митик ойл е лека серия като цяло, на мен ми сложиха шампоана и маската от серията и след това ми правиха арганова терапия с преса. Косата ми определено не беше достатъчно мека, както с други продукти, с които са ми правили терапията. Според мен на теб също ще ти е лека и няма да я усетиш на косата си

Общи условия

Активация на акаунт