Професионални серии за коса - тема 52

• 67 311
  • 738
  •   1
Отговори
# 255
Аз съм ползвала серията за обем на Philip Kingsley - съвсем не е лоша, но не е и нещо невиждано за моята коса.
Напоследък съм най-доволна от серията за обем на Джойко - имам поне 5-6 шампоана за подобен ефект в банята и се усещам, че все към Джойко посягам: косата става наистина обемна, силна, плътна, леко по-суха, което за мене е плюс. Ако човек не иска сухота, а обем, но и гладкост, мекота - то серията на Алтерна за обем е чудесна. Аз обаче сякаш предпочитам Джойко...

Радвам се, че темата е придобила друг облик. Все по-подробни, изчерпателни и смислени мнения виждам. По едно време нивото беше някак паднало  Wink
Сега пак темата придобива по-ранния си образ.

# 256
  • Велико Търново
Аз досега не съм попадала на серия за обем,която наистина ми придава обем Wink Засега с този желан ефект се справям с Максимайзера на ФК + магическия крем за обем на Шварцкопф + дифузер Crazy Така,че...следя и си записвам Wink Ще пробвам Джойко,благодаря ти, Аглая Епанчина    bouquet И, за темата си права Wink

# 257
Още не съм пробвала Максимайзера на Philip Kingsley. Забелязала съм, че подобни продукти при мен действат омазняващо и лепнещо, накрая се отказах да ги ползвам. И сега не смея да купувам, да не би да се окаже, че това е поредният лепнещ продукт, който стои неизползван.

Обаче ако все пак се престраша, съм хвърлила око на две неща: на този максимайзър и на тоника на Аведа:
http://www.lookfantastic.com/aveda-purescription-volumising-toni … html?ProdDetail=2
Беше похвален и във форума, а и в сайта на ЛФ има много положителни мнения.

# 258
  • в 1001-та нощ
Радвам се, че я намирате за полезна момичета, нещо подобно ще подготвя и за колагена и за МШ терапията  Peace

Ще помолим модератор да я качи в 1 пост при другите  Peace

ФК за обем - ползвала съм само спрея за обем в корените - максимайзер и го намирам за много добър, затова очаквам, че и другите продукти в серията да си струват, но не съм ги ползвала, за да го потвърдя  Peace

# 259
  • Пловдив
Аз разглеждам тези два продукта на Ф.К

http://www.zlatnaribka.com/philip-kingsley/stilizirane-i-zashtit … ooth-cream-100-ml

и

http://www.zlatnaribka.com/philip-kingsley/stilizirane-i-zashtit … -minimizer-100-ml

Колебая се м/у 2-та. Трябва ми нещо за укротяване на непокорна коса, което да я прави мека, хидратирана, да приглажда добре, но без да утежнява.

# 260
  • Велико Търново
Аглая Епанчина , Максимайзера не действа изобщо омазняващо Peace Аз съм пробвала доста продукти /спрейове/ за обем в корените, и затова си поръчах малката разфасовка  на ФК,но съм на път да поръчам и голямата-много лек продукт,и същевременно ефикасен Peace

# 261
  • в 1001-та нощ
*dreamer*  Peace имаше една серия на Шу Уемура - връх в приглаждането - тествала ли си я  newsm78 Rolling Eyes

освен това  Peace към всяка маска, която ползваш - можеш да добавяш и малко масла  Peace, вкл. рициново Peace

# 262
  • Varna
А сериите за обем какви са - хидратиращи или протеинови?

# 263
  • в 1001-та нощ
нито хидратиращи, нито протеинови  Peace

# 264
  • Varna
нито хидратиращи, нито протеинови  Peace
Т.е.не е желателно дълго да се ползва серия за обем,защото изсушава косата или..?

# 265
  • Варна
нито хидратиращи, нито протеинови  Peace
Т.е.не е желателно дълго да се ползва серия за обем,защото изсушава косата или..?

повечето серии за обем залагат на протеини и силикони , като някои от силиконите е възможно да запушват скалпа ,което носи неприятни последствия и трябва да ползваш и дълбокопочистващ шампоан.Ако искаш универсален шампоан се насочи към нещо на което пише без сулфати и парабени или за честа употреба или за всеки тип коса или за боядисана коса , нещо от тоя сорт Simple Smile
a.l.e.n.a много хубав пост , изчерпателен и добре подреден .Наскоро дори като правих поръчка от ЗР взех от тези малките ботоксчета за една съфорумка , която ги ползва след боядисване ама вече толкова се изтощих от пробване на продукти ,че дори не проявих интерес да разпитам. Ти обаче ми събуди интереса , другата седмица ще се боядисвам и май ще го пробвам и аз  Peace

Последна редакция: нд, 02 юни 2013, 22:07 от Didi_Bidi

# 266
  • София
Аглая Епанчина , Максимайзера не действа изобщо омазняващо Peace Аз съм пробвала доста продукти /спрейове/ за обем в корените, и затова си поръчах малката разфасовка  на ФК,но съм на път да поръчам и голямата-много лек продукт,и същевременно ефикасен Peace
Ooo,чудесно звучи!И аз ще го пробвам,много добре правят че пускат малки разфасовки!Браво!

По отношение на продуктите за обем,аз досега не съм имала такива,които да ми омазняват косата,даже все ги приемам като продукти,които са подходящи и за мазни коси.Така ми се отразяват на мен.
 В момента ползвам серията за обем на Керастаз (шампоан и балсам) и съм доволна,макар че подозирам че малко изсушават дължините при по-продължително ползване.
Много любима серия ми беше Волюм Експанд на Лореал,дано не са развалили новата,ще я тествам и нея някой ден.Розовата серия на Тиджи за обем също ми харесва много,която доколкото си спомням на Аглая Епанчина хич не й понесе добре и това ме кара да се замисля колко индивидуално е всичко.
 А пък лилавата топчица на Тиджи ми е най-най-любимият продукт от всички възможни.

# 267
  • Варна
розовата серия на Тиджи за какво е и  разкажи малко повече как ти се отразява на косата  Praynig

# 268
  • Пловдив
*dreamer*  Peace имаше една серия на Шу Уемура - връх в приглаждането - тествала ли си я  newsm78 Rolling Eyes

освен това  Peace към всяка маска, която ползваш - можеш да добавяш и малко масла  Peace, вкл. рициново Peace

Алена, нищо на тази марка не съм пробвала. Може ли линк към серията?

Имам огромно желание да си купя рициново масло, но нали не е препоръчително по време на бременност, та ще изчакам до август месец.

Момичета, знам, че въпроса ми не е за темичката, но се надявам някоя от вас ако знае да ми даде съвет, може и на лични. С тъмна коса съм, преди бях черна, сега по-скоро тъмно кафява. Но при всяко боядисване се появява един гаден червеникав оттенък. Дали има някакъв продукт/коректор, знам ли и аз какво, което да го тушира.

# 269
  • София
розовата серия на Тиджи за какво е и  разкажи малко повече как ти се отразява на косата  Praynig
За обем е,ползвала съм шампоан и балсам.Миришат както всички останали продукти на Тиджи силно,тази е на ягода не е силен и натрапчив аромата,нямам проблеми с него.Придава обем,не ми омазнява,не омекотява прекалено,по мое мнение е добра серията,ето за тези продукти става дума:
http://www.feelunique.com/p/TIGI-Bed-Head-Styleshots-Epic-Volume-Shampoo-250ml
http://www.feelunique.com/p/TIGI-Bed-Head-Styleshots-Epic-Volume … Conditioner-200ml

Общи условия

Активация на акаунт