Професионални серии за коса - тема 52

• 68 605
  • 738
  •   1
Отговори
# 405
Бе азпоследната седмица,когато и да съм проверила все ги е нямало налични newsm78 newsm78 Може би трябва да им пиша. А те  са ампули за уплатняване,не за косопад така ли беше...и се нанасят по дължините? Има ли отмиване или не?  Hug
Специално тази се нанася в скалпа и е без изплакване.
Ето това пишат в сайта:
http://www.zlatnaribka.com/ampula-za-sgastyavane-na-kosata-keras … -densifique-10-ml
Мерси  HugДано ги заредят скоро  Simple Smile

# 406
  • София
Ванинка,не знам колко ти е дълга косата,но на мен тези концентратчета не ми стигат за цялата коса и много скъпо ми излизаше удоволствието.По-добре шампоан и маска да си ги ползваш повече.Милк шейк терапията много харесвам също за възстановяване.

Косата ми е до средата на гърба, по-скоро е гъста, но като разпръскам ампулата с апликатор и половината ми стига за едно ползване. Така една ампула я ползвам 2 пъти. Понеже ме наплаши моята фризьорка, че от обезцветяването ще ми се изсуши косата реших да си ползвам принципно ампулите и да си взема и шампоана архитект на Керастаз. Иначе ползвам и милк шейк терапията преди боя и бамбуковата също обикновено към средата между двете боядисвания, а напоследък много ми хареса дийп кеър на лакме. Като цяло идеята ми е ампулата да е след боя, вместо ботокса, който не ми хареса особено.

# 407
  • Варна
Супер е,че ти стигат за два пъти.На мен също не ми харесва ботокса.Ползвах го по 100 начина.Не го отразява косата ми и това е(с него и без него няма разлика).С хубави грижи ще си опазиш косичката Hug

# 408
# 409
Косата ти изглежда добре.  Peace Даже много ми харесва.

# 410
Благодаря,грижа се за нея с проф. продукти от около 6 месеца и не я боядисвам от година и половина.....преди това...беше меко казано бедствие .  Боядисване всяка седмица почти 3 години ,което започнах с  12 пъти обезцветяване за 1 месец ...посредствена грижа с  маски и шампоани от супермаркета....абе меко казано трагедия,окъсана до безобразие + удължения + ежедневно дърпане с преса,иначе просто не беше за пред хора Embarassed Embarassed Embarassed

# 411
# 412
  • София
Момичета, включвам се с едно странно питане. Във фризьорския салон ми сложиха след маската, преди сушенето, някакъв зеленикав гел. Много ми хареса косата после. Маската и шампоана бяха Fiberceutic, но този гел май не беше на Лореал. Ако някой може да се сети какво е-моля, подскажете ми! Косата стана много пригладена, жилава и еластична. Не е от другите неща, защото тях ги ползвам постоянно. Peace

И като съм тръгнала да питам: Force Vector шампоанът какъв е- хидратиращ или протеинов? Четох темата, но нещо не мога да се ориентирам в сериите.

# 413
  • София
tsveti4kaaa,косата ти изглежда много добре,определено не си за серията абсолют  Naughty добре че си спряла да я тормозиш.

# 414

И като съм тръгнала да питам: Force Vector шампоанът какъв е- хидратиращ или протеинов? Четох темата, но нещо не мога да се ориентирам в сериите.
Протеинов Simple Smile

Аз да се отчета.Вчера ходих за боядисване на корени.Споделих дерзанията ми по косата.Обясних,че използвам проф. продукти,началото на мин. месец ме подстригаха и оттогава започна косата ми много да се къса.Като извод фризьорката ми изказа мнение,че косата ми била много крехка и ако съм успяла за 9 месеца с проф. продукти да я задържа хубава,без цъфтежи,то без тези продукти за по-малко от половината време е щяла да се накъса.Просто такава ми била косата... Вярно-невярно продължавам с проф. продукти,пък да видим до къде ще я докараме.
Относно пускане на дължини мога да споделя следното наблюдение на една приятелка: подструга се на черта,почти до ушите,боядиса се черна.След 6 месеца установи,че иска пак да е руса.Един път на фризьор за "пране" на коса,после поне 4 пъти в домашни условия обезцветяваше цялата коса +боя отгоре.После и загубих следите  Laughing След определено време гледам я-косата и вече е с дължина под раменете. Обаче адски накъсана,суха..отврат. Тогава ми заяви,че пуска дължина.След определен период косата и вече беше по средата на кръста.На въпроса каква поддръжка е правила тя каза-просто не я подстригвам,а за продуктите-от масовите...Та как е пуснала тая дължина...?Това противоречи на всички мои закони за косата  Joy

И един отчет.Вече 2 пъти използвам това - Нещо много твърда я чувствам след това....нали е протеинов,явно много ми идва протеина  Thinking

# 415
tsveti4kaaa,
аз ползвам шампоана и маската на Лореал - Митик Ойл и съм доволна. Вече второ измиване и косата първо, че мирише много хубаво и второ че я чувствам.. как да кажа балансирана - нито прекалено мека и хидратирана, нито прекалено твърда. Този шампоан ми е все едно почивка между терапиите.
Не знам ти дали имаш конкретни оплаквания от косата си, но предвид че от снимката изглежда добре, си вземи нещо такова - да не е някаква силна терапия, а просто да я поддържа здрава.  Thinking Peace

Аз често усещам сърбеж на скалпа, но съм забелязала, че не е от козметиката, защото всеки път се мия с различни шампоани и балсами/маски и сърбежа си продължава. Имам дълбокопочистващ на Вела, но като че ли не ми помага. Една приятелка за такъв сърбеж ползва Здраве и е адски доволна, не знам дали и аз да не пробвам, но това определено не е за тази тема. Laughing Някой има ли идея на какво се дължи и какво да направя по въпроса?

# 416
За Алфапарф преди много пишехте, а зега само един ми отговори. Кажете на друг как действа? Моята коса е тънка, права, боядисвана в по-тъмни руси нюанси, преса не ползвам отдавна, сешоар само за издухване, като цяло в момента е в отлично състояние. Просто търся две неща - нещо за ОБЕМ/УПЛЪТНЯВАНЕ И ОЩЕ НЕЩО ЗА СЪХРАНЯВАНЕ НА ЦВЕТА И ПОДХРАНВАНЕ. Моля помагайте!  Praynig

Последна редакция: чт, 06 юни 2013, 11:03 от ♥Пандичка♥

# 417
  • София
medissa, аз също имам чувствителен скалп и по някога сърбеж и мога да ти препоръчам тоника на Филип Кингсли http://www.zlatnaribka.com/philip-kingsley/scalp-regulation--chu … calp-toner-250-ml
Освен, че успокоява скалпа, придава обем на косата. Моята е тънка, права руса. Hug

# 418
  • София
За Алфапарф преди много пишехте, а зега само един ми отговори. Кажете на друг как действа? Моята коса е тънка, боядисвана в по-тъмни руси нюанси, преса не ползвам отдавна, сешоар само за издухване, като цяло в момента е в отлично състояние. Просто търся две неща - нещо за ОБЕМ/УПЛЪТНЯВАНЕ И ОЩЕ НЕЩО ЗА СЪХРАНЯВАНЕ НА ЦВЕТА И ПОДХРАНВАНЕ. Моля помагайте!  Praynig

И при мен не уплътнява бамбуковата терапия, но моята коса си е доста и е твърда. Иначе не е лоша тепаията, но не бих казала, че съм очарована. Не знам защо повече ми хареса дийп кеър отколкото бамбуковата терапия

# 419
Аз в момента имам : хидратиращият шампоан на Афоджи , този за изтощена коса пак на Афоджи , дълбоко почистващия на Лакме ,двустъпковия протеин , 2мин. реконструктор , Ботокса ползвам , Макадамия маската , Л2 ,термо защитния мус на Афоджи, маска с Арган на Фармавита и амупли Трикоген на Фармавита ...това са нещата , които редувам . Но нещо ми се иска за краищата.....не мога да се ориентирам какво точно,иска ми се да я пускам дълга,съответно трябва да е нещо , което да предпазва краищата от късане,защото в момента имам на доста места кортексна експлозия , а не ми се иска да я постригвам всеки месец , сега съм решила 6 месеца да не я постригвам  ooooh! ooooh! ooooh!...ооо олях се в поста  Embarassed  #Crazy Hug ,

Между другото момичета,не знам дали сте ползвали Фармавита продукти,от фриз. салон в който ходя си взех за първи път едни енергизиращи ампули 515 ,много ми харесаха ,напомнят ми като ефект като Инсталиста ,като го сравнявам от вашите описания за него-добавят обем , блясък и усещам по-бърз растеж . Сега Трикогена го ползвам за спиране на сезонния косопад ,за 3 ампули ползване осезаемо е под контрол .

Последна редакция: чт, 06 юни 2013, 11:52 от tsveti4kaaa

Общи условия

Активация на акаунт