Професионални серии за коса - тема 52

• 68 615
  • 738
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Момичета, има ли някой пробвал зеления концентрат на Керастаз без бустер към него, дали има разлика в ефекта ако сложиш и ако не сложиш бустер  newsm78

# 391
  • Стара Загора
Ванина, благодаря за отговора , някъде напред в някоя от темите имаше коментар че са ги ползавали  със и без бустер  и без бустер не се чувствала разлика , но не помня чий коментар беше - ето го коментара - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=720593.msg25294830#msg25294830

# 392
  • София
Ванина, благодаря за отговора , някъде напред в някоя от темите имаше коментар че са ги ползавали  със и без бустер  и без бустер не се чувствала разлика , но не помня чий коментар беше - ето го коментара - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=720593.msg25294830#msg25294830

И аз благодаря   bouquet ще взема да пробвам без бустер, пък ще видим как ще е

# 393
  • Варна
Момичета, има ли някой пробвал зеления концентрат на Керастаз без бустер към него, дали има разлика в ефекта ако сложиш и ако не сложиш бустер  newsm78
Може би зависи от бустера.Аз съм ползвала зеления концентрат отделно и с оранжев бустер и имаше осезаема разлика  Peace

# 394
  • София
Може би зависи от бустера.Аз съм ползвала зеления концентрат отделно и с оранжев бустер и имаше осезаема разлика  Peace

Аз веднъж пробвах зеления концентрат с лилав бустер, а се чудех принципно за оранжевия бустер. Ти как го усети с оранжевия бустер и как без бустер

# 395
  • Стара Загора
 Hug
Момичета, има ли някой пробвал зеления концентрат на Керастаз без бустер към него, дали има разлика в ефекта ако сложиш и ако не сложиш бустер  newsm78
Може би зависи от бустера.Аз съм ползвала зеления концентрат отделно и с оранжев бустер и имаше осезаема разлика  Peace

Аз веднъж пробвах зеления концентрат с лилав бустер, а се чудех принципно за оранжевия бустер. Ти как го усети с оранжевия бустер и как без бустер
newsm78, нека който е пробвал да каже , че утре ще си поръчвам Hug

# 396
  • Варна

С бустера ми беше по-мека косата,не сложих маска след това.Само с концентрата ми беше по-твърда и сложих подхранваща маска.Само по веднъж съм ги пробвала всички.Оранжевият концентрат с лилав бустер ми хареса най-много.Косата ми е суха и "жадна"  Laughing

# 397
  • София

С бустера ми беше по-мека косата,не сложих маска след това.Само с концентрата ми беше по-твърда и сложих подхранваща маска.Само по веднъж съм ги пробвала всички.Оранжевият концентрат с лилав бустер ми хареса най-много.Косата ми е суха и "жадна"  Laughing

И аз оранжевия концентрат много го харесах, пробвах го със зелен бустер. Но понеже започнах да обезветявам косата си предпочитам да ползвам зеления концентрат, та си търся най-добрата комбинация. Най-вероятно ще пробвам и с оранжев бустер и без бустер и ще видя как ще ми се отрази. Мерси много за бързото включване  Hug

# 398
Аз ползвах оранжев концентрат с оранжев бустер и после няколко пъти вече оранжев концентрат без бустер, не откривам разлика.

# 399
  • Варна
Ванинка,не знам колко ти е дълга косата,но на мен тези концентратчета не ми стигат за цялата коса и много скъпо ми излизаше удоволствието.По-добре шампоан и маска да си ги ползваш повече.Милк шейк терапията много харесвам също за възстановяване.

# 400
Момичета, не съм вписвала отдавна, но нямах нови продукти, за които да споделя. Сега обаче имам натрупани впечатления за подхранващата серия на Керастаз (Нутритив) - бейн сатен 2 и маскинтенз за гъста коса и съм изключително впечатлена. Интересно е, че ефект не видях от първия път, а от трети или четвърти. Някъде бях чела за този феномен, ще ми е интересно, ако някой ми припомни защо е така, но е факт, че сега косата е много добре подхранена. Също реших да сменя финиша, който ползвам обикновено, тоест Митик ойла с коприната на Чи, днес пристигна, пробвах я веднага и съм впечатлена - разплете, попи и подхрани дълбоко. А и миризмата е чудна.  Peace Heart Eyes Simple Smile

# 401
  • София
А освен рибката,къде другаде мога да ги намеря тези ампули, че аздокатосе наканя те свършиха Simple Smile
В магазина им в София имаше поне още 10,не знам защо в сайта пише че не са налични  newsm78

# 402
А освен рибката,къде другаде мога да ги намеря тези ампули, че аздокатосе наканя те свършиха Simple Smile
В магазина им в София имаше поне още 10,не знам защо в сайта пише че не са налични  newsm78

Бе азпоследната седмица,когато и да съм проверила все ги е нямало налични newsm78 newsm78 Може би трябва да им пиша. А те  са ампули за уплатняване,не за косопад така ли беше...и се нанасят по дължините? Има ли отмиване или не?  Hug

# 403
  • София
Бе азпоследната седмица,когато и да съм проверила все ги е нямало налични newsm78 newsm78 Може би трябва да им пиша. А те  са ампули за уплатняване,не за косопад така ли беше...и се нанасят по дължините? Има ли отмиване или не?  Hug
Специално тази се нанася в скалпа и е без изплакване.
Ето това пишат в сайта:
http://www.zlatnaribka.com/ampula-za-sgastyavane-na-kosata-keras … -densifique-10-ml

# 404
  • в 1001-та нощ
Момичета,моля ви обърнете ми внимание  Confused ,преди няколко ви питах,каква е разликата м/у серума и крема за изтощени краища Абсолюр рипеър ,насочила съм се към крема по-скоро ,понеже е доста повече като количество,моля някой ,който е ползвал какво му е точно действието и усещането за ефекта му ?  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=700924.msg24399637#msg24399637
пост №607
Аз съм ги ползвала и двата, едното не ми заместваше другото, но ако трябва да избирам- серума, по подхранваш и приглаждащ е   Peace

подкрепям  Peace серумът е като кристали, кремът приглажда всичко стърчащо - тип вакса ефект  Peace , различни са  Peace за мен кремът е продукт без аналог, не съм намерила поне до сега в опита си  Peace

Много се чудя дали няма да ми склечкоса краищата серума ,понеже косата ми не е много изтощена,проблема ми е основно най-горния пласт на който имам десетина см. за израстване от изрусяване преди година-две,останалата част на косъма е добре,та затова се чудя кое да избера . Нещо не мога да намеря начина за качване на снимки за да ви покажа как изглежа косата ми  newsm78

аз точно с тази цел ползвам крема  Peace

да попитам ,  след концентрата на Керастаз / без бустер/ косата изплаква ли се , и след него може ли маска или L2  newsm78, и колко често могат да се използват тези ампулки - концентрат за най- добър рузултат

изплаква се, ползват се - докато усещаш позитивно действие, хубаво е да редуваш, при по-увредена и неподдържана коса - по-често, при по-обгрижена - по-рядко  Peace

Много се чудя на бамбуковата протеинова маска на Алфапарф. И се колебая между нея и Афоджий 2 мин,р-р,ползвала съм Афоджий,май бях доволна. Косата ми е изрусена,редовно ползвам сешоар и преса. Казвайте сега. Искам възстановяване.

за мен 2 мин р-р е посредствен, в сравнение с бамбука  Peace

Общи условия

Активация на акаунт