Професионални серии за коса - тема 52

• 68 617
  • 738
  •   1
Отговори
# 375
Много се чудя дали няма да ми склечкоса краищата серума ,понеже косата ми не е много изтощена,проблема ми е основно най-горния пласт на който имам десетина см. за израстване от изрусяване преди година-две,останалата част на косъма е добре,та затова се чудя кое да избера . Нещо не мога да намеря начина за качване на снимки за да ви покажа как изглежа косата ми  newsm78

# 376
Иначе косата ми е с нормална гъстота и нито дебел нито тънък косъм , не я боядисвам от 1г. и половина . Ако успея да намеря как се качват снимки ще публикувам  .  Hug

# 377
  • София
Иначе косата ми е с нормална гъстота и нито дебел нито тънък косъм , не я боядисвам от 1г. и половина . Ако успея да намеря как се качват снимки ще публикувам  .  Hug
Защо не разгледаш серията Интенс рипеър?Тук има доста по-компетентни момичета от мен,дано и те се включат,но аз смятам че Интенс серията ще е по-добра за теб.

# 378
  • Стара Загора
да попитам ,  след концентрата на Керастаз / без бустер/ косата изплаква ли се , и след него може ли маска или L2  newsm78, и колко често могат да се използват тези ампулки - концентрат за най- добър рузултат

# 379
Много се чудя на бамбуковата протеинова маска на Алфапарф. И се колебая между нея и Афоджий 2 мин,р-р,ползвала съм Афоджий,май бях доволна. Косата ми е изрусена,редовно ползвам сешоар и преса. Казвайте сега. Искам възстановяване.

# 380
Много се чудя на бамбуковата протеинова маска на Алфапарф. И се колебая между нея и Афоджий 2 мин,р-р,ползвала съм Афоджий,май бях доволна. Косата ми е изрусена,редовно ползвам сешоар и преса. Казвайте сега. Искам възстановяване.

Аз първоначално бих заложила на бамбуковата  Peace

# 381
  • Бургас / София
Днес минах през Рибката да си взема Максимайзера на ФК,е нямаше го  Tired Имаха само голяма опаковка,а аз искам малка да пробвам.
 Взех си две ампулки,на Лореал кератиновата и на Керастаз Densifique,която ми казаха че като действие е като Инициалиста,само че ампулката е малко по-силна,ще я видя Simple Smile От една ампулка най-вероятно нищо няма да разбера,но мисля че е доста удачен вариант за проба,преди да се вземе Инициалиста.

tsveti4kaaa ,не съм ги ползвала,но серума мисля че е само за връхчетата,а крема може да си позволиш и малко по-нагоре да го слагаш.Серията е силничка,ти с каква коса си?
Ампулите ми харесват повече от Инциалист..Ползвала съм само две, но ефекта е много по плътна коса блясък почети не се забелязва така както при Инциалист, но при продължително ползване на Инциалист аз направо си лъснах (мазни корени), докато при ампулките мисля, че плътността ще се покаже за 30 дни, докато при Инциалист не се показа..Косата си падаше при разресване, повторно няма да го купя, но ампулите ме грабнаха..

# 382
Е, как може така да казвате, откровено ми действа зарибяващо.. Grinning, аз толкова харесвам Инициалист, ако ампулките са като него, че и по-силни  Crazy .
cityofangels , а като консистенция и ухание как са ампулките Thinking?

# 383
  • Бургас / София
За уханието на ампулите писах още в началото .Просто уникален аромат на нежен парфюм, остава целият ден и още ги усещам от сутринта  Heart Eyes . Консистенцията е много течна като вода, докато Инциалист е гъст. Щом ампулите са по силни значи те ми действат, докато Инциалист се губи в моята коса.

# 384
Момичета, какво ще кажете за продуктите на Фантазия...  newsm78 Интересуват ме по-конкретно маските без отмиване http://www.zlatnaribka.com/fantasia/maska-bez-izplakvane-s-masli … r-polisher-355-ml и http://www.zlatnaribka.com/fantasia/maska-bez-izplakvane-s-maslo … hea-butter-355-ml , но и като цяло марката... Шампоаните им май спадат към дълбокопочистващите...

Последна редакция: ср, 05 юни 2013, 18:32 от jazzzzy

# 385
cityofangels, сега се върнах и видях нещата, които си писала за ампулките...аз не съм имала до момента омазняване от нищо, но видях, че си писала това и сега се зачудих да не омазняват, щом са по-силни...
Много ми се видя една ампула леко лъснах.. Да не би да трябва само половината или 2 3 пипети ?

А в ЗР по колко казват да се слага, знае ли някой?

# 386
  • София
За уханието на ампулите писах още в началото .Просто уникален аромат на нежен парфюм, остава целият ден и още ги усещам от сутринта  Heart Eyes . Консистенцията е много течна като вода, докато Инциалист е гъст. Щом ампулите са по силни значи те ми действат, докато Инциалист се губи в моята коса.
Ей,сега ме накара да отворя и да мириша  Laughing Хубаво миришат.
 Ти с какви продукти я комбинира?

# 387
  • Бургас / София
Инциалист пише, че придава и блясък, а ампулите само за плътност, не знам наистина щом са по силни трябва да омазняват повече, но някоя съставка в Инциалист ми омазни скалпа. Само да отбележа, че първоначално 3 седмици ползвах Инциалист и нямах омазняване. Омазняването се появи след първият месец  Peace . Комбинирах ги с шампоан Рене Ф. за мазен скалп само това ползвам сега и ми се отразява добре..

# 388
А освен рибката,къде другаде мога да ги намеря тези ампули, че аздокатосе наканя те свършиха Simple Smile

# 389
  • София
да попитам ,  след концентрата на Керастаз / без бустер/ косата изплаква ли се , и след него може ли маска или L2  newsm78, и колко често могат да се използват тези ампулки - концентрат за най- добър рузултат

След концентрата, независимо дали е с или без бустер, коста се изплаква. Можеш след това да сложиш маска, аз така правя и след като изплакнеш и маската може да сложиш какъвто финиш прецениш, Л2 става без проблем да се сложи. 

Общи условия

Активация на акаунт