Професионални серии за коса - тема 52

• 68 565
  • 738
  •   1
Отговори
# 45
  • София
След много чудене ooooh! коя серия да си взема на Шу Уемура, дали зелената за изтощена коса, лилавата за уплътняване или синята за обем, се спрях и поръчах лилавата, която доколкото разбрах е за уплътняване, а косъмът ми е фин.
Ето тази серия - http://www.feelunique.com/brands/shu-uemura/prime-plenish
Поръчах шампоан и маска, досега не съм чела някакви отзиви, надявам се да ми хареса. Като дойде и пробвам ще споделя как ми се отразява.  Simple Smile

# 46
Айде и аз тук пак ,на въпросите : Вместо запис: Разкажете за косата си - тип, състояние, поддържане, стилизиране, терапии, слънцезащитни серии, любими продукти/комбинации, които работят добре и всичко останало, което ви хрумне.

Любима комбинация ми е терапията Милк шейк след това маска на керастаз еликсир ултим с терапевтчината преса.
Косата ми е гъста,чуплива , суха по краищата,с което се надявам скоро да се преборя напълно.
Любим стилиризиащ продукт за финиш ми е Митик ойл.  Peace

# 47
Момичета, моля за помощ.
Косата ми е до раменете. С омбре съм. Много гъста и много суха. Купих си еластайзър екстрийм...само един път съм го ползвала и нямам още резултат видим от него. Търся си много подхранваща маска...не омазнавяща, а дълбоко подхранваща, търся си също и продукт, който мога да нанасям на чиста коса и който не иска отмиване. Имам нощния серум на керастаз, но и той ми идва слаб...има ли продукт, който би направил косата ми мека и жива  Confused   bouquet

Тъй като питаш за маска, този балсам е като маска и е добре хидратиращ - http://www.enzo.bg/tigi/bed-head-urban-antidotes-resurrection-ba … -iztosshena-kosa/. Много хубава е и маската от серията, от която Deli22 ти е препоръчала крема - http://www.enzo.bg/wella-professionals/enrich-khidratirassha-i-p … ka-za-sukha-kosa/. Специално за Вела имаше обаче някои съмнения от този сайт, не знам дали са основателни. Аз съм си поръчвала други продукти и са ОК, но ако искаш можеш да си ги поръчаш от чужбина - http://www.feelunique.com/brands/wella-care-style/enrich

vanina_ch, аз на този балсам на тиджи антидотас отдавна съм хвърлила око,но още не съм го ползвала,  най-вероятно и на мен ще ми хареса:)
Jorjeta ,  маската на Вела енрич е разкош, чудесно хидратира  сухата коса, от енцо съм я поръчвала. Peace

# 48
Момичета,влизам да се оплача Sad Косата ми от няколко дена започна зверски да се къса.Първо си мислих,че си внушавам,но вчера при облечена черна блуза и се сресах нападаха сумати краища.Не разбирам къде и е проблема,не съм спряла с проф.продукти,даже  наскоро както знаете започнах с термика и елексира на Керастаз.Правя си протеинови терапии,хидратиращи,маслени маски задължително преди баня...Да не говорим,че началото на май месец  я подстригах.
Еми..така ще е,явно просто не мога да пускам дълга коса и това е  Crossing Arms
1-3 месеца след раждането спада нивото на естрогена, което обикновено влиеяе и на косата, най често се изразява като косопад след раждането, за късане не, но пък да не е нещо подобно, не се отчайвай  Hug

# 49
  • Стара Загора
Благодаря за новата тема   bouquet
Косата ми е дълга,чуплива,може да се каже,че от известно време по-лесно се омазнява.С чувствителен скалп съм,който много лесно започва да се лющи.И независимо,че използвам пофесионални продукти ( и смених фризьорката) от доста време постоянно си цъфти.Е вярно,че от както използвам професионална козметика е по-малко,но все пак цъфти и не знам как да се преборя с това.По-добре на моята коса и влияят протеиновите продукти от колкото хидратиращите.Към любимите продукти мога да отнеса : шампоан Бейн де форс и Лакме слънцезащитния, циментената маска на Керастаз,от към финиши -  серума абсолют рипеър на ЛП и двуфазния серум на Керастаз.В салон пробвах Елексир ултим серията.Много ми хареса и мисля като попривърша наличните продукти да си я взема.
И все пак приемам предложения за това неспиращо цъфтене.

# 50
  • Варна

И все пак приемам предложения за това неспиращо цъфтене.
+1

# 51
  • Бургас / София
Моята коса беше много дълга, но след като я постригах 2 пъти за 1 месец и половина цъфтежа и заплитането спря, поне се отървах от този проблем, ама от мазният скалп не мога..

# 52
  • Стара Загора
Преди никога не съм имала проблеми с омазняването.Преди една година по съвет на една фризьорка ( уж за стимулиране на растежа) започнах да си правя маска с тривитаминол.И от тогава ми започнаха проблемите с омазняването.А за цъфтежа колкото и да си се подстругвам винаги се появява.Забравих да спомена,че косата ми е нетретирана.

# 53
maksimka,мисля,че трябва диагностика на скалпа,за да могат да се определят правилните за теб продукти. Peace

# 54
  • Варна
maksimka,мисля,че трябва диагностика на скалпа,за да могат да се определят правилните за теб продукти. Peace
На мен ми правиха такава диагностика и накрая ми предлагаха продуктите от аптеката  Crossing Arms

# 55
На мен ми правиха такава диагностика и накрая ми предлагаха продуктите от аптеката  Crossing Arms

Предполагам,зависи къде и от кой е правена,но пък твърде възможно е някои състояния да се третират с медицинска козметика.

# 56
  • Стара Загора
Ами уж ми правят диагностика в салона с камера.И ми препоръчват някакви неща ,които използвам,но без ефект.Преди косата ми започваше да се омазнява на 5-тия ден,а сега още на следващия ден усещам,че започва да се омазнява.И това е вече година.Не виждам с какво тривитаминолът може да е повлиял,но е факт,че тези ми проблеми започнаха точно след него.

# 57
Ами уж ми правят диагностика в салона с камера.И ми препоръчват някакви неща ,които използвам,но без ефект.Преди косата ми започваше да се омазнява на 5-тия ден,а сега още на следващия ден усещам,че започва да се омазнява.И това е вече година.Не виждам с какво тривитаминолът може да е повлиял,но е факт,че тези ми проблеми започнаха точно след него.

И аз ползвах тривитаминол преди година-две,но спрях.Не ми се е получило такова нещо,може би е индивидуално при всеки,знам ли и аз...  newsm78.Приципно съм чувала,че е хубаво да се обърне внимание и на режима на хранене.

# 58
Преди косата ми започваше да се омазнява на 5-тия ден,а сега още на следващия ден усещам,че започва да се омазнява.

и при мен така - косата си седи мазна , защото косъмът не  попива тривитаминола и то не може да се измие хубаво , чак след още едно миене косата стана добре ,
единствено рициновото масло  се измива без остатък ,
все пак слагам малко и го разреждам с малко маска/балсам/вода преди това ...

# 59
  • Варна
тривитаминола самостоятелно ли го ползвате, защото аз правех маска и като ползвах зехтин вместо бадемово масло и на мен ми се омазяваше...  Откакто ползвам професионални серии обаче зарязах тривитаминола .Преди няколко дни си дадох равносметка колко много ми се е променила косата последните 6 месеца.Няма вече ни цъфтеж , ни косопад  ни нищо , толкова е хубаво усещането всички , включително и фризьорите да ти хвалят косата  newsm74 никога вече не бих ползвала обикновен шампоан  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт