Професионални серии за коса - тема 52

• 68 602
  • 738
  •   1
Отговори
# 480
  • в 1001-та нощ
пробвай активните маски - има млечна и йогурт  Peace млечната е по-хидратираща, т.е по-силна  Peace

шампоанът за боядисана коса е чудесен и наистина пази и поддържа цвета  Peace

# 481
пробвай активните маски - има млечна и йогурт  Peace млечната е по-хидратираща, т.е по-силна  Peace

шампоанът за боядисана коса е чудесен и наистина пази и поддържа цвета  Peace
Ориентировъчна цена/мл. за маските  Rolling Eyes

А някакви впечатления за ФармаВита?

# 482
  • в 1001-та нощ
по 200 мл са мисля - виж по сайтовете - има ги  Peace

# 483
по 200 мл са мисля - виж по сайтовете - има ги  Peace
Благодаря    bouquet

# 484
  • София
А може ли да се ползва протеинов шампоан с хидратираща маска или обратно? Или по-добре да се редуват протеинови и двете и следващото миене - хидратиращи?

# 485
  • София

Аз път си мислех, че млечната активна маска на Милк Шейк е като протеина им, само че за домашна употреба и освен терапията чат пат слагах и маската, като мислех, че е протеинова. Нищо де така явно съм правила и хидратация, без да искам  Mr. Green

# 486
  • в 1001-та нощ
о, не  Peace нищо общо нямат, ширеше се тази заблуда из форума, но колективно доста мацки се убедихме, че не е така  Peace

млечната терапия е сложна  Peace

шампоанът е много особен, течен и като олио, но измив амного добре, води се за блясък, след него малко "скърца" косата  Peace

двата компонента в терапията - са база и и протеин, базата не е просто "разредител" на протеина, тя е ензимна и полира косъма, почиства го, за да се положи протеина правилно  Peace

т.е. смесването на протеина с друг продукт - някав амаска е допустимо, но няма да има същия ефект

колагеновата терапия на Шварцкопф - също стъпва на този принцип  Peace

крайно време е да ги опиша в по една статийка за темата  Peace че постоянно се повтаря едно и също на парче  Blush

преди време мислих да опиша всеки ползван продукт, като снимам състава и допълвам впечатления, сега малко съжалявам, че не го направиш, щеше да има доста материал  Blush

# 487
  • София
Алена, би било много полезно за всички в тази тема, но разбира се и трудоемко и отнемащо време.
Аз ползвам професионални продукти от около година, изчетох почти всички теми назад, за да разбера кое какво е и как действа, като през това време купувах и пробвах това, което смятах, че ще е добре за моята коса.
Имам продуктите за терапията на Милк Шейк и определено ми харесва, дори ми е една от любимите и въпреки, че изчетох темите, съм останала със заблуждението за маската.
А за колагена на Шварцкопф така и не можах да намеря от къде да го поръчам, защото от Hair Spermarket доставят само в Англия.

# 488
  • в 1001-та нощ
от там го поръчвам и на мен ми го доставят до София  без никакъв проблем newsm78 със сигурнот имам над 20 - може би и 30 поръчки от сайта  Rolling Eyes

някои промоции и отстъпки се отнасят само за доставка в Англия - тогава ползвам посредник  Peace

сега чакам шампоани от натуралната серия на Лореал и те са с такава доставка, но МШ са ми идвали в пощата - директно  Peace

# 489
В тази връзка само да вметна, че двете с Feeling подготвяме съвместен блог, ще има доста описания и ревюта на любимите ни на всички продукти  Hug

# 490
  • в 1001-та нощ
страхотно  Heart Eyes  bouquet а можете да каните и гост-пишещи  Peace

# 491
С удоволствие   bouquet

# 492
Страхотна идея Simple Smile Обзателно да пуснете линк   bouquet

# 493
Момичета ,наистина страхотни идеи   bouquet
И аз ще чакам линкчета  bowuu

# 494
  • в 1001-та нощ
мисля, че ако не е комерсиален  - може направо в подписите, но непременно и линк в 1 пост  Peace

Общи условия

Активация на акаунт