Професионални серии за коса - тема 52

• 68 588
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
Feeling много си мила, благодаря   bouquet
GodaiVa това е Елнет - лак за коса е, който пада, ако разрешиш косата и можеш да стилизираш наново http://www.loreal-paris.co.uk/styling/elnett.aspx, Инфиниум също е лак като има няколко степени на фиксация  Peace
Благодаря.Ти на Инфиниум коя фиксация ползва?

# 571
  • София
Feeling много си мила, благодаря   bouquet
GodaiVa това е Елнет - лак за коса е, който пада, ако разрешиш косата и можеш да стилизираш наново http://www.loreal-paris.co.uk/styling/elnett.aspx, Инфиниум също е лак като има няколко степени на фиксация  Peace
Благодаря.Ти на Инфиниум коя фиксация ползва?
Не знам, все пак фризьор ме прави, но предполагам, че по-силничка  Peace

# 572
Някой знае ли намаленията в ЗР до кога са ?
И откъде мога да си набавя апули Керастаз DENSIFIQUE ?

Последна редакция: вт, 11 юни 2013, 13:42 от малката лисичка

# 573
  • Бургас
Някой знае ли намаленията в ЗР до кога са ?
И откъде мога да си набавя апули Керастаз DENSIFIQUE ?

и аз имам същия въпрос за ампулите  Wink

# 574
Иначе за намаленията видях , до края на седмицата  Crazy

# 575
  • Бургас / София
Аз утре ще пробвам шампоана на Джойко за скалп, дано остана довона. Опаковката много ми хареса, много по стилна от тези на Алтерна и Керастаз . Комбинацията, която направих вчера също много ме впечатли ексофлираща маска Ф. Кингсли + Кристалист, явно трябва задължително да слагам и маска в корените за скалп  Simple Smile

# 576
  • София
Включвам се с впечатления от няколко продукта, които ползвах в последно време.
На първо място бях обещала да споделя как съм почувствала ампулата на Керастаз от серията Age premium, няма я в момента в рибката, за да сложа и линк. Не мога да кажа, че съм впечатлена от ампулата, сложих я след боя и усетих косата си даже леко твърда и поизсушена. Наистина от един път няма как да усетя дълготрайното въздействие, което може би има, но не бих повторила. Определено зелената ампула на Керастаз ми харесва много повече.
Пробвах и това - http://www.zlatnaribka.com/lakme/master--za-profesionalisti/vazs … akme-master-15-ml Ампулата е икономична, защото успях с половината да си намажа косата и беше достатъчно. Доста е течна като консистенция. Не бих казала, че ми хидратира особено много, въпреки че моята коса е доста суха и твърда, по-скоро има други продукти, които бих използвала, не и тази ампула.
Последното нещо, което пробвах е шампоана и маската Олео релакс на Керастаз. Както и очаквах, страхотни продукти. Аромата е лек, но много приятен, маската е гъста, но се разнася много добре и още докато я слагах усетих косата си по-мека. След като я измих сложих само малко от олиото на Макадамия. Определено олео релакса ми отне от обема, което много ме радва, хидратира страхотно и косата ми е много мека и подредена, без да съм използвала четка за стилизиране.

# 577
И аз като vanina_ch не съм впечатлена от олиото на Лакме master ...
Момичета,кои шампоани и маски ви правят косата "лигава" ?

# 578
  • Варна
Момичета Нектара на Керастаз утежнява ли ви? Аз не се боядисвам, но косата ми е сухичка, чудя се дали да го взема, тъй като редовно ползвам сешоар пък и сега е на промоция Thinking

# 579
Теди, на мен не утежнява, харесва ми, мисля си даже, че подхранва  Grinning , слагам често, 3 пъти седмично може би, количество колкото 2 големи лешника, на леко влажна коса е много приятен и попива без да тежи.

# 580
  • София
Момичета Нектара на Керастаз утежнява ли ви? Аз не се боядисвам, но косата ми е сухичка, чудя се дали да го взема, тъй като редовно ползвам сешоар пък и сега е на промоция Thinking

По принцип ако сложиш малко не би следвало да утежни. Моята коса не може да се сравни с твоята, защото е доста суха, твърда и третирана, но като го пробвах слагах щедро и не ми утежняваше.  

# 581
Моята коса е суха и "жадна" както стана модерно тук да се казва  Laughing Нектара не ми утежнява косата изобщо,даже да ви кажа честно дали свикна косата с него не знам,но вече много лек ми идва  Sad

# 582
  • Варна
Много ви благодаря за споделеното Hug

# 583
  • Varna
Препоръчайте ми финиш,който не отнема от обема.
За сега ползвам само шампоан и маска,но ми се иска и някакв финиш без изплакване.Притеснява ме само ,че може да ми сплесква косата.
Косата ми е тънка,нормално третирана.За сега съм възхитена от Вела Енрич-прави косата мека и лъскава с невероятен обем

# 584
  • София
Препоръчайте ми финиш,който не отнема от обема.
За сега ползвам само шампоан и маска,но ми се иска и някакв финиш без изплакване.Притеснява ме само ,че може да ми сплесква косата.
Аз съм доволна от Л2 на Лакме и  Leave in Conditioner на Милк шейк.

Общи условия

Активация на акаунт