Професионални серии за коса - тема 52

• 68 615
  • 738
  •   1
Отговори
# 360
  • Отвъд алеята зад шкафа
Доколкото разбрах олиото е добито на ръка, без използването на машини и прочие, без добавки. И в резултат мирише на лепило и нафталин. Абсолютно неизползваемо е за мен. Дори да си направя маска за коса, да стоя с него и после да го мия, миризмата е така силна и проникваща, че после ще ми мирише косата така, въпреки шампоана и балсама.

# 361

Доколкото разбрах олиото е добито на ръка, без използването на машини и прочие, без добавки. И в резултат мирише на лепило и нафталин. Абсолютно неизползваемо е за мен. Дори да си направя маска за коса, да стоя с него и после да го мия, миризмата е така силна и проникваща, че после ще ми мирише косата така, въпреки шампоана и балсама.

Точно това е абсолютно истинското арганово масло. После се преработва, за да се получи, това което ползваме и не мирише.

# 362
На мен сутринта ми пристигна смс за пратка, очаквах това спрейче:

Скрит текст:

Нямах шампоана от неговата серия и реших докато го чакам, да измия с дълбокопочистващ, без маски, ампули, без нищо друго... мислех да впръскам на влажна коса, обаче пратката пристигна чак в 12.30 /преди малко/ и косата ми беше почтиии суха.Напръсках обилно. За истински ефект е рано да се говори, но съвсем първите ми впечатления са, че наистина даде някаква плътност и жилавост.Като консистенция е воднисто, нещо като Л2, без да е двуфазно . Хич не ми допадна как мирише обаче, мирише ми на лекарство, поне на мен ми напомня малко на един лосион против въшки от преди 25г.  Mr. Green, още го помня този лекарствен "аромат". Лек е и почти веднага изчезна, но все си мислех, че ще има приятен мирис като Инициалист например...Ще кажа как влияе като действие напред във времето, дано пък е о.к.. Peace
Сега да ви попитам, някой разбиращ добър човек,  Grinning , може ли да каже дали това спрейче е подходящо за след хидратиращ шампоан/маска. Всички, които имам са хидратиращи...

# 363
  • Пловдив
Момичета, влизам много на бързо, че ще пътувам. ЗР има 50% намаление с код на всички 1000 мл балсами и ш-ни ма ФК.

Ако някой иска този, съм много съгласна да взема 500 мл

http://www.zlatnaribka.com/philip-kingsley/1000-ml-shampoani-i-balsami

Вижте какво има и ако някоя от вас ще поръчва и иска да дели да ми пише. Аз по пътя ще влезна да проверя от на мъжа ми тел.

Искам този [urlhttp://www.zlatnaribka.com/philip-kingsley/1000-ml-shampoani-i-balsami/Hidratirasht-balsam-za-gasta-kosa-philip-kingsley-remoisturizing-1000-ml][/url]

# 364
  • в 1001-та нощ

именно  Peace тъй като не е ясно как е добивано, съхранявано и т.н. не бих го ползвала, а през кожата всичко прониква, влиза в кръвообращението и т.н.; не толкова заради миризмата, колкото от другите съображения  Peace

# 365
Момичета, пак по офертата на Кингсли, ако някой проявява интерес към делене на шампоана за проблемен скалп, нека ми пише на ЛС.

# 366
  • София
Лу, аз поръчах от тук - http://www.feelunique.com/brands/shu-uemura/haircare, но гледам, че много по изгодни са в lookfantastic -  http://www.lookfantastic.com/brands/shu-uemura-art-of-hair/the-a … witchcurrency=EUR, особено на синята серия и много се изкушавам.  Laughing

Пандичка, аз от бамбуковата серия на Алфапарф не получавам уплътняване, косата ми по-принцип е  фина и мека. Харесвам терапията, правя я веднъж месечно, косата ми става жилава и подхранена, но не постигам плътност. Възможно е на твоята коса да действа по друг начин.

# 367
Здравейте,

Може ли някой който е позвал Инициалист за по-дълго време да сподели освен чувството за "здравина" дали косата расте по-бързо  Simple Smile

# 368
  • Belgium
elitzakr при мен лично няма особен ефект от Инициалиста, включително и по отношение на растежа.  Peace

# 369
Здравейте,

Може ли някой който е позвал Инициалист за по-дълго време да сподели освен чувството за "здравина" дали косата расте по-бързо  Simple Smile
При мен действа във всички посоки, включително влияе на растежа, двойно по-бързо ми расте косата, боядисвам се и заради корените това стана много видимо  Simple Smile.

# 370
Благодаря за бързите отговори bouquet В крайна сметка май ще си го поръчам. След време ще дам и аз отзиви Simple Smile

# 371
Момичета,моля ви обърнете ми внимание  Confused ,преди няколко ви питах,каква е разликата м/у серума и крема за изтощени краища Абсолюр рипеър ,насочила съм се към крема по-скоро ,понеже е доста повече като количество,моля някой ,който е ползвал какво му е точно действието и усещането за ефекта му ?  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 372
Момичета,моля ви обърнете ми внимание  Confused ,преди няколко ви питах,каква е разликата м/у серума и крема за изтощени краища Абсолюр рипеър ,насочила съм се към крема по-скоро ,понеже е доста повече като количество,моля някой ,който е ползвал какво му е точно действието и усещането за ефекта му ?  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=700924.msg24399637#msg24399637
пост №607

# 373
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=700924.msg24399637#msg24399637
пост №607
Аз съм ги ползвала и двата, едното не ми заместваше другото, но ако трябва да избирам- серума, по подхранваш и приглаждащ е   Peace

# 374
  • София
 Днес минах през Рибката да си взема Максимайзера на ФК,е нямаше го  Tired Имаха само голяма опаковка,а аз искам малка да пробвам.
 Взех си две ампулки,на Лореал кератиновата и на Керастаз Densifique,която ми казаха че като действие е като Инициалиста,само че ампулката е малко по-силна,ще я видя Simple Smile От една ампулка най-вероятно нищо няма да разбера,но мисля че е доста удачен вариант за проба,преди да се вземе Инициалиста.

tsveti4kaaa ,не съм ги ползвала,но серума мисля че е само за връхчетата,а крема може да си позволиш и малко по-нагоре да го слагаш.Серията е силничка,ти с каква коса си?

Общи условия

Активация на акаунт