Професионални серии за коса - тема 52

• 68 603
  • 738
  •   1
Отговори
# 435
Съгласна съм с Feeling, но пък измиващия балсам от серията беше много добър  Heart Eyes
Иначе шампоана от серията не ми хареса
В момента е на промоция от 37лв. на 27:)
Замества ли маската този балсам?

# 436
GodaiVa, замества шампоана  Mr. Green Peace

# 437
GodaiVa, замества шампоана  Mr. Green Peace
Тъкмо това прочетох в описанието и не можах да схвана  Laughing

# 438
# 439
Балсамa за силно изтощена коса си е стандартен балсам, за след шампоан, с изплакване, докато другото е балсам за измиване на косата, като шампоан Simple Smile Има консистенция на балсам, но прави хубава гъста и плътна пяна, не утежнява прекалено, макар че очаквах Simple Smile В рибката имаха мострички, аз оттам съм го пробвала, и от feeleng  Hug

# 440
Балсамa за силно изтощена коса си е стандартен балсам, за след шампоан, с изплакване, докато другото е балсам за измиване на косата, като шампоан Simple Smile Има консистенция на балсам, но прави хубава гъста и плътна пяна, не утежнява прекалено, макар че очаквах Simple Smile В рибката имаха мострички, аз оттам съм го пробвала, и от feeleng  Hug

аха стана ясно,благодаря,а ти от кой си по доволна  bouquet

# 441
О, да. Измиващият балсам е читав. Мерси за акцента, Мила!         Hug
Въобще, серията с млечна киселина е една идея по-лека.

Дели, посоченият от теб в първия линк, за да се разберем правилно, ще опиша така. Ако имаш нужда от мазен филм върху косъма, за да не изглежда той като слама, то Абсолют Рипеър е твоята серия.    Peace

# 442
О, да. Измиващият балсам е читав. Мерси за акцента, Мила!         Hug
Въобще, серията с млечна киселина е една идея по-лека.

Дели, посоченият от теб в първия линк, за да се разберем правилно, ще опиша така. Ако имаш нужда от мазен филм върху косъма, за да не изглежда той като слама, то Абсолют Рипеър е твоята серия.    Peace

Мерси Feeling, ще питам първо за мостра евентуално ако имат в рибкта за балсама Simple Smile

# 443
  • София
Не се стърпях  Mr. Green и поръчах синята серия на Шу Уемура за обем, шампоан и маска, понеже лилавата за уплътняване много ми хареса, много повече от тази на Керастаз. Като дойде поръчката и пробвам ще споделя.

Имам питане за САТ протеина на Редкен, след него слагате ли балсам или маска, както пише на упътването и защо е необходимо.

# 444
 Здравейте, бихте ли ми препоръчали продукт за приглаждане на косата.

# 445
  • Пловдив
Дели22, аз имам шампоана в момента (ако беше писала по-рано можеш да ти пратя пробичка за да го прецениш дали е подходящ за твоята коса). Взех малката разфасовка, защото очаквам, че от него ще ми се омазнява по-бързо косата и, че ще ми клепва бързо, но уви, екстра ми е.

Веселото , ако не си пробвала серията Олео релакс на Керастаз, можеш да я тестваш. На Лореал, Абсюлот рипер също приглажда.

Аз вчера бях на фризьор за връхчета. И пак забелязвам, че се накъсва. Ей, няма оттърваване, какво е това чудо, не знам. От вече 2 години не мога да го преборя, а толкова коса отразях. Спряла съм пресата, вече я реша, когато е суха, не ползвам ластици, а само шноли, и пак и пак и пак... #Cussing out #Cussing out #Cussing out Почнах и маслени маски, дано има ефект от тях.

# 446

Аз вчера бях на фризьор за връхчета. И пак забелязвам, че се накъсва. Ей, няма оттърваване, какво е това чудо, не знам. От вече 2 години не мога да го преборя, а толкова коса отразях. Спряла съм пресата, вече я реша, когато е суха, не ползвам ластици, а само шноли, и пак и пак и пак... #Cussing out #Cussing out #Cussing out Почнах и маслени маски, дано има ефект от тях.

Моята коса вече съм убедена,че просто си е ген.И пак толкова време изрусяване,много издържа  Grinning
Помня като ученичка,не се боядисвах,нямаше преси тогава,ползвах само сешоар,и пак се накъсваше.Професионални продукти не знаех какво е,купешка маска,шампоан и кристали,нииищо друго.Периода с хубава дълга коса беше,когато приемах витамини+маска тривитамонол.Отдавам го на ударното количество витамини,които внасях в корените с тоя тривитаминол.
Сега съм се вживяла особено много относно професионалните продукти,но мисля да се спра вече  Blush  Ориентирах се кой хидратиращ и кой протеинов шампоан ми пасва,откъм финиши също,само съм решила да пробвам Л2 и митичния спрей;откъм маски не намерих своята,а нямам средства да инвестирам в Керастаз. Купувам всякакви оттук в големи разфасовки,вече не подбирам,просто да не е купешка.
Скоро ще ми свърши стимуланта на Икаров и захващам Тривитаминола,витамини започнах вече да пия.Вече не бързам..искам дължина,но е ясно,че процеса е дълъг  Laughing

# 447
  • Пловдив
След боядисването преди 2 години при фризьор ми се получи. Имах коса до кръста, за такава дължина скоро само мога да си мечтая. От тогава го имам този проблем. Преди доста години, 7-8 пак имах подобен проблем в съчетание със заплитане долу на вратлено. Розовата серия на Лореал ме спаси. Сега давам куп пари за професионални продукти и не мога да го преборя. Направо имам някаква зависимост да спонсорирам ЗР и да мисля, какво още да купя, какво ново да пробвам. Трябва вече да се спра, защото имам няколко вида маски, балсами, шампоани и все на големи разфасовки се хвърлям. Трябва да се спра и аз на определени продукти и докато не ги изхабя да не купувам други.

Преди време и аз ползвах тривитаминола, но сега по време на бременност и дай Боже да успея да кърмя не бих го ползвала.

# 448
Имам питане за САТ протеина на Редкен, след него слагате ли балсам или маска, както пише на упътването и защо е необходимо.

Слагам.     Peace
Втвърдява, затова.
Все пак не е като протеина на Афоджий и втвъряването е градивно, не от веднъж и не екстремно, но още първия път би трябвало да усетиш косата си доста по-плътна, жилава и твърда.

# 449
  • Belgium
Не се стърпях  Mr. Green и поръчах синята серия на Шу Уемура за обем, шампоан и маска, понеже лилавата за уплътняване много ми хареса, много повече от тази на Керастаз. Като дойде поръчката и пробвам ще споделя.

Ще чакам с нетърпение отзиви, както и да сравниш двете серии  Hug

Общи условия

Активация на акаунт