Професионални серии за коса - тема 52

• 68 603
  • 738
  •   1
Отговори
# 525
  • в 1001-та нощ
хм  newsm78 май само балсама и шампоана са литрови  newsm78

# 526
хм  newsm78 май само балсама и шампоана са литрови  newsm78
  Аха ясно,аз планирам да ги взема от Ензо,но ще ти бъда благодарна ако ми кажеш тогава каде да намеря от литровите шампоан и балсам.

# 527
  • в 1001-та нощ
там ги има и шампоана и балсама от литър  Peace

# 528
там ги има и шампоана и балсама от литър  Peace

Не съм ги видяла,благодаря ти Hug

# 529
  • София
Ще го имам предвид и може и да взема да видим. Много ти благодаря, Алена  Hug

Вчера правих бамбуковата терапия със затоплящия серум и термалния разтвор за боядисана коса. Така терапията ми хареса повече отколкото само със затоплящия серум. След това сложих цимент термик и косата не ми беше твръда. Усетих я добре подредена и мека. 

# 530
  • в 1001-та нощ
по 1 пълна ампула ли слагаш или части от тях  Rolling Eyes

# 531
  • София

Сложих по 1 пълна ампула и от двете и 3 пълни лъжици проконцентрат. Малко ми дойде много количеството и затова следващия път ще сложа 2 лъжици проконцентрат и по две трети от ампулите.

# 532
Ще го имам предвид и може и да взема да видим. Много ти благодаря, Алена  Hug

Вчера правих бамбуковата терапия със затоплящия серум и термалния разтвор за боядисана коса. Така терапията ми хареса повече отколкото само със затоплящия серум. След това сложих цимент термик и косата не ми беше твръда. Усетих я добре подредена и мека. 
Мисля теядни да правя поръчка от рибката, там поне има на бройка и ще поръчам поне един пък да видим. В началото така както я правя ми се отразяваше супер, явно косата ми се е променила  Thinking

# 533
  • в 1001-та нощ

Сложих по 1 пълна ампула и от двете и 3 пълни лъжици проконцентрат. Малко ми дойде много количеството и затова следващия път ще сложа 2 лъжици проконцентрат и по две трети от ампулите.

каквото ти остане - не пречи и да си го оставиш за следващ път, аз връщам в проконцентрата - каквото ми остане  Peace

# 534
  • Варна
Freya,не съм го ползвала олиото на Вела.Сигурна съм,че е страхотно,но ще ми дойде лекичко на мен.
Алена,коя е маската за Godaiva?Стана ми любопитно Simple Smile

# 535
Freya,не съм го ползвала олиото на Вела.Сигурна съм,че е страхотно,но ще ми дойде лекичко на мен.
Благодаря за включването все пак  Hug С нетърпение очаквам да излезе серията, мисля че много ще ми хареса. Flutter

# 536
  • в 1001-та нощ

http://www.osmo.uk.com/care/treatment/intensive-deep-repair-mask.aspx  Peace

Единствената, която съм ползвала 2 месеца без да редувам с нищо  Peace и поддържа ниво, но имаше и един негативен отзив за нетретирана коса, така, че - трябва да се пробва  Peace

# 537
  • Варна
Благодаря  Hug

# 538

Аз пак ще се повторя,никой ли не ги  е ползвал,а им се чудя  newsm78 newsm78гледах  ис търсачкета,но не открих отзиви newsm78

# 539
Здравейте момичета,
Знаете ли някъде да се продават продуктите на Wella professionals от серията Enrich в София?Имам предвид магазин,аптека или салон.
Благодаря предварително! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт