Професионални серии за коса - тема 52

• 68 601
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
  • Бургас / София
Вчера забелязах, че от корена ми расте нова коса, направо съм супер доволна . Това сигурно дължа на Инциалист, ама сега съм в почивка от него...

# 541
  • София
по 1 пълна ампула ли слагаш или части от тях  Rolling Eyes

Сложих по 1 пълна ампула и от двете и 3 пълни лъжици проконцентрат. Малко ми дойде много количеството и затова следващия път ще сложа 2 лъжици проконцентрат и по две трети от ампулите.

каквото ти остане - не пречи и да си го оставиш за следващ път, аз връщам в проконцентрата - каквото ми остане  Peace

Мерси, Алена, все се притеснявам да смеся от чистия проконцентрат с такъв с ампули, но така ще направя следващия път    bouquet

Здравейте момичета,
Знаете ли някъде да се продават продуктите на Wella professionals от серията Enrich в София?Имам предвид магазин,аптека или салон.
Благодаря предварително! Simple Smile

Виж тук, имат и магазин близо до Националния стадион - http://hair2007.bg/index.php?cPath=26_99&osCsid=2a6f92b807ec … 4b97cb543e99680ea

# 542
Здравейте момичета, моля да ме извините, ако въпроса ми не е за тази тема, но не намерих по-подходяща. Имате ли мнение за новата боя за коса на syoss с масла? Моята коса е тънка и се притеснявам да не се омазни и утежни. 

# 543
по 1 пълна ампула ли слагаш или части от тях  Rolling Eyes

Сложих по 1 пълна ампула и от двете и 3 пълни лъжици проконцентрат. Малко ми дойде много количеството и затова следващия път ще сложа 2 лъжици проконцентрат и по две трети от ампулите.

каквото ти остане - не пречи и да си го оставиш за следващ път, аз връщам в проконцентрата - каквото ми остане  Peace

Мерси, Алена, все се притеснявам да смеся от чистия проконцентрат с такъв с ампули, но така ще направя следващия път    bouquet

Здравейте момичета,
Знаете ли някъде да се продават продуктите на Wella professionals от серията Enrich в София?Имам предвид магазин,аптека или салон.
Благодаря предварително! Simple Smile

Виж тук, имат и магазин близо до Националния стадион - http://hair2007.bg/index.php?cPath=26_99&osCsid=2a6f92b807ec … 4b97cb543e99680ea
Благодаря ти  bouquet

# 544
  • София
Перфектната комбинация,косата ми е подредена,плътна,обемна,блестяща  Flutter Ще видим дали утре ще се запази този ефект и ще се омазни ли от ампулата.
 Измих косата с Kerastase Bain de Force,после сложих ампулата Kérastase Densifique и накрая завърших с Kérastase Ciment Thermique,а по крайчетата нанесох малко от коприната на СНI  Heart Eyes

Kъм ползвалите ампулата,как я нанасяте в скалпа?Явно трябва да си купя капкомер  newsm78

# 545
  • Бургас
дано скоро да има от ампулата Kérastase Densifique в рибката, много се навих да си взема ииии всеки ден проверявам и няма  Rolling Eyes

# 546
  • Бургас / София
Казаха, че в средата на месеца ще има амупли.

# 547
  • Стара Загора
да споделя и аз малко опит . преди седмица си сложих от  ботокса на Лореал ,/ аз съм с тънка коса/, обем определено имаше , но косата ми стана малко разхвърчана и не стоеше на спирали ,  но може и грешката да е моя , защото не знаех ,че се запечатва и не го направих. Вчера  си сложих от оранжевия концентрат на Керастаз , още при изплакване се усети мекота и една такава лигавост на косъма , което малко ме притесни защото мислех ,че ще загубя напълно обема , след това сложих бамбукова маска , от която косата ми продължи да бъде мека . Никога не съм си усещала косата такава- сякаш докосвам копринени конци – финна и мека . След това Л2, стилизиращи продукти, термо защита , дифузер и .. търсения ефект беше на лица – обем , незаплитащи се краища , мекота. Дори дъщеря ми като ме видя каза „еха колко коса имаш“. Следващата седмица ще опитама зеления концентрат на Керастаз.

# 548
Момичета, ето подробно описание на милк шейк терапията, на който му е интересно да си я прочете http://2ladies4passions.wordpress.com/category/%D0%BD%D0%B0%D1%8 … D0%B0/milk_shake/   bouquet

# 549
Момичета, ето подробно описание на милк шейк терапията, на който му е интересно да си я прочете http://2ladies4passions.wordpress.com/category/%D0%BD%D0%B0%D1%8 … D0%B0/milk_shake/   bouquet
Прекрасно изглежда творението ви, браво момичета! Пожелавам успехи и нови козметични вдъхновения, които да споделяте с нас  bouquet!

# 550
Браво за положеният труд   bouquet

# 551
  • София

Супер! Успех в начинанието! Ще го чета с интерес!  Hug   bouquet

# 552
  • София
Feeling, milavanila успех в начинанието, ще следя блога с интерес   bouquet

Правих си прическа по официален повод и мога да похваля много лакът за коса на Лореал Elnett (спомням си,че често се питаше за хубав лак преди време), спокойно се реши косата след него и е по-лесно стилизирането, ароматът се запазва много дълго на косата (мирише сходно с Маскинтенз и Нектар термик), дава много блясък, няма ефект "твърда коса", но накрая за запечатване сложи и Infinium. Слагам и снимка, за който му е интересно, личи си страхотния блясък:
Скрит текст:

# 553
Разкошна коса, разкошна прическа и разкошна рокля (май подозирам от къде е ) Simple Smile !!!!!!

Момичета, един бърз въпрос - Алена ме вдъхнови с думите си, че серията на Редкен с интра-силан (тайм ресет) дава твърдост, по-голяма от екстриййм-а! Явно това е моята серия. Въпросът ми е следният - в Енцо виждам, че цената на маската е с близо 10 лв по-ниска от тази в рибката. Преди време четох някъде негативни отзиви за качеството и произхода на продуктите в енцо. Моля, кажете ми - вие последно като сте купували продукти за коса от там, всичко ок ли е било или имате някакви резерви?

# 554
  • Belgium
fitblond лично аз от Енцо съм купувала Керастас и Ла Роше Посе и не съм имала никакви забележки към продуктите. Имала съм база за сравнение, защото съм ползвала и преди същитве продукти, купени от салон.

Но съм чувала и негативни отзиви за този сайт.

Общи условия

Активация на акаунт