Професионални серии за коса - тема 52

• 68 587
  • 738
  •   2
Отговори
# 600
Сериите на Джойко са обновени вече опаковките са по-тъмни, не знам за съставките. Сигурно и в енцо ще ги обновяват  Peace
Моя е от новите опаковки, няма разлика  Party Party

# 601
  • Бургас / София
Аз да бях поръчала от енцо тогава, е нищо следващият път  Mr. Green

# 602
Балсамът на Джойко не е в наличност, така че чуденето може да отпадне.

Има го и в ФЮ и ЛФ.        Hug
Gadamer, смятам, че по твоя въпрос по-добре ще е да съчетаеш серия с ниско РН и такъв финиш. Хем блясък, хем и боята ще пази.

Теди, този е, но цялата серия е жестока!
Скрит текст:

City, благодаря за подсещането, ще погледна как е съдържанието в новите опаковки .

# 603
# 604
Момичета,каква е цената на ампулката на керастаз ?

# 605
  • Бургас / София
6 лева от рибката. Simple Smile

# 606
О,благодаря,не е скъпа  Peace

# 607
  • София
Здравейте,преди няколко дни писах в темата за съвет за моята изрусена ,изтощена коса и изпръхнала коса.Насочихте ме към Керастас ,убедена съм,че като клас козметика е много добър ,но за мен идва скъп ,особено както ми трябват повече продукти.Затова поразгледах по ниските класове,четох мнения в нета и съм се спряла на тази комбинация.Отново искам съвет,защото признавам отскоро ползвам професионална козметика и самите съчетания на продуктите са ми малко трудни.Ако имате по добри предложения моля да са на тази ориентировъчна цена.
Ето какво измислих:
1. Шампоан имам чисто нов / Ултра хидратиращ на Сери/,така,че засега няма да купувам
2.След измиване мисля да редувам тези две маски

http://www.zlatnaribka.com/alfaparf/nutrition-nu-tri-seduction/U … -treatment-200-ml

http://www.zlatnaribka.com/alfaparf/midollo-di-bamboo-za-iztosht … rging-mask-250-ml

3.На мокра подсушена с кърпа коса мисля да нанасям това олио / между другото са ми слагали във фриз. салон от него и дали от него или от самото издухване косата ми стана вълшебна/
http://www.zlatnaribka.com/alfaparf/precious-oil-tradition/podhr … solute-oil-100-ml
4.Накрая след изсушаване това за блясък
http://www.zlatnaribka.com/alfaparf/semi-di-lino-diamante-Za-bez … ant-finish-125-ml

Не знам ще имам ли нужда от кристали,мисля си ,че това олио ще изиграе тази роля?

Не го знам шампоана на Сери, но ако е хидратиращ няма да е удачно да го ползваш с протеинова маска. Причината е, че хидратиращите шампоани приглаждат косъма и протеина не може да проникне добре, докато протеиновите шампоани отварят косъма. Затова за протеиновата маска е по-добре да си вземеш протеинов шампоан.
Олиото следва да ти е достатъчно, няма нужда и от кристали.

# 608
  • Бургас / София
В ФЮ и ЛФ е 2 пъти по скъпо, ама там не предлагат по една Simple Smile

# 609
Момичета, статията за Файбър Форс е готова. За къдрокоските milavanila е писала за новото й откритие -  серум на Пол Мичъл.
Вписахме блога в подписите си, за да не спамим в темата, но ако някой се интересува - лесно да го намира.       Hug

# 610
  • Велико Търново
Feeling, поздравления за съвместния блог   bouquet Но не е активна връзката в подписа ти Thinking

# 611
vanina_ch,това не го знаех в такъв случай ще взема шампоан от серията с бамбука благодаря.
А обратният вариант може ли протеинов шампоан с хидратираща маска ?

# 612
Бисквитка, благодаря, че обърна внимание, ей сегичка и ще я оправя.        bouquet

Animaani, да, обратния вариант може.    Peace

# 613
  • Пловдив
Feeling,  milavanila, браво на вас!  Hug Наистина много полезна информация. За съжаление аз съм една от много малкото на които не им допадна нито милкшейк терапията, нито серията на Джойко. Но пък и косата ми е ужасна напоследък и аз вече не знам от какво има нужда.

Вчера бях на фризьор и момчето ми обясняваше, как нещата от ЗР не били оригинални, ей много ги боли, че не могат да печелят от продажби на продукти. Иначе въобще не останах доволна от него. Нещо не мога да случа на фризьор.

# 614
*dreamer* ,опиши косата си,и аз съм така нещо нищо не ме впечатлява... Tired

Общи условия

Активация на акаунт