Работа, CV-та, HR-и, съвети - 32-ра тема

• 82 082
  • 753
  •   1
Отговори
# 510
Само забележете изискванията:

Some of our requirements are:

• Self describing as "24"

• 3+ years of experience with general web development
• Excellent technical knowledge of JavaScript, CSS and HTML
• Experience with using jQuery
• Knowledge of ASP.NET and .NET framework
• Ability to meet deadlines. Commitment to team goals
• Fluent English communication and writing skills
• Computer Science Bachelor’s Degree or similar

Strong advantages:
•   Knowledge of TFS, QUnit and Visual Studio Test Projects
•   Experience with developing object-oriented JavaScript user interface components

We can offer you:

• Ко? НЕ!
• Competitive remuneration package and benefits, based on personal achievements
• Friendly working environment in a team of highly motivated people
• Opportunity to develop really interesting software products
• Chocolate bars for free

# 511
Red, какво им е Rolling Eyes

# 512
Вижте клипчето, на предната страница някой го постна след като постнах придружаващото писмо на кандидата от вчер Млад Меринджей.

А сега в обявата има изисквания:
• Self describing as "24", демек 24 се определяш ти

както и

We can offer you: (ние Ви предлагаме)

• Ко? НЕ!

# 513
хехехее, точно за това и аз щях да питам и влизам в темата и гледам, че сте повдигнали въпроса  Joy

Ето, какви опции предлага
Достъп:*
   Достъпно за търсене от фирми- Вашето CV и информация за контакт ще бъдат достъпни за фирми търсещи служители.

Достъпно за търсене от фирми със запазване на анонимност- Вашето CV е достъпно за фирми търсещи служители, но без те да виждат Вашето име, контакти.

Недостъпно за търсене от фирми
Точно за това питам.  Peace
Отметнала съм втора опция, но дали въобще е активна?  Rolling Eyes
Като си вляза в Профила, горе вдясно пише Всички съобщения, но папката винаги е празна.
Няма как да е валидна опцията пък да не са ми пратили покана от някое застрахователно дружество.  Close  Rolling Eyes

# 514
Възможно ли е http://www.jobs.bg/ да не работи, при положение , че се появява надпис '' вашето св е изпратено успешно'' , както и емейл на пощата ? Много сериозно взе да ни съмнява, това от никъде никой да не се обажда, при положение , че моята близка за която питам е с изрядно св и не кандидатства масово , а само на избрани обяви които отговарят на образованието и стажа и?

Другия въпрос който обсъждаме и реших да ви питам , в частни трудови борси ли да се регистрира или в бюрото по труда? Бюрото по труда - държавното върши ли някаква работа?

Препоръчайте друг сайт така разработен както джобса  , проверен от вас , че работи успешно.

# 515
  • Sofia
Възможно ли е http://www.jobs.bg/ да не работи, при положение , че се появява надпис '' вашето св е изпратено успешно'' , както и емейл на пощата ? Много сериозно взе да ни съмнява, това от никъде никой да не се обажда, при положение , че моята близка за която питам е с изрядно св и не кандидатства масово , а само на избрани обяви които отговарят на образованието и стажа и?

Другия въпрос който обсъждаме и реших да ви питам , в частни трудови борси ли да се регистрира или в бюрото по труда? Бюрото по труда - държавното върши ли някаква работа?

Препоръчайте друг сайт така разработен както джобса  , проверен от вас , че работи успешно.

Джобса си работи много добре. Важно е по-какви обяви кандидатсва. Ако кандидатства по обява веднага след като е пусната, а след това кандидатстват още 500 човека, което в момента се случва често е много вероятно никой да не стигне до нейното св, защото ме съмнява да преглеждат и 100 дори...
Другия факт е, че безработицата в момента е огромна - да се настрои, че може да търси с месеци, година дори.
Бюрото по труда според мен работа не върши за трудово посредничество. Няма го и вече това със  "записването"  в агенциите - кандидатства се само по конкретно обяви.

Последна редакция: сб, 06 юли 2013, 00:48 от vaflichka

# 516
Кандидатствах по тази обява http://www.jobs.bg/f1870967 и ми върнаха отговор почти веднага, че че ако съм съгласна да работя такава работа да им пиша да насрочим дата за обучение. Не мога да преценя дали заплащането е добро. Писах им дали текстовете са готови и написани и от мен се очаква само да ви въвеждам в сайта или трябва и да ги набирам. Защото ако е второто 10ст ми се виждат малко, описанията на книгите са дългички. Пратиха ми работната версия на сайта да видя за какво става въпрос.

# 517

Препоръчайте друг сайт така разработен както джобса  , проверен от вас , че работи успешно.

Работи, но както писа vaflichka, понякога изобщо не стигат да ти отворят  CV- то.
И аз съм в същата ситуация- подавам много избирателно, но казузът става става все по-труден, защото в провинцията смислените обявите са изключително малко  Tired На мен ми става гузно, че за една година имам подадени само няколко CV- та. И всеки ден си казвам, че ще подавам и за позиции, които са ми под квалификацията, но като прочета неграмотно написани обяви или такива, които всеки ден и всеки месец се публикуват и всичко до там.

Бюрото по труда, освен в случаите за обещетение за безработица (ако имаш право на това) и за програмите за младежите, иначе не върши работа.

Според мен в момента Jobs е най-пълният сайт за обяви, JobTiger- почти замря...

За частните трудови "борси", ако си в провинцията, искат документите да се носят на място, защото в повечето случаи злоупотребяват и събират неправомерно някакви такси (май 20 лв). Това са за местните, иначе софийските, които си имат офиси в страната са ОК и можеш да си пускаш по интернет CV- то. 

^Милена^ , зависи и колко човека ще наемат, защото броят на записите е фиксиран, както и сумата и колкото повече хора въвеждат, толкова по-малко записи ще ви се падат...

Последна редакция: сб, 06 юли 2013, 00:50 от Red_Hot

# 518
Консултирайте се с агенции, все пак големите нямат такси. Таксите са нелегални, не им давайте никакви пари на местните.

Имайте предвид,обаче,че в момента има бум на позиции в центровете за изнесено обслужване.

# 519
  • UK
Какво мислите за тази обява:
http://www.jobs.bg/f1870967

Като за човек без работа и без перспективи за такава, струва ли си да се занимавам? Тези суми, които са обявени вътре нищо не ми говорят, получих отговор да отида да "проведем обучение", да ми обяснят точно какво да правя, какво мислите вие? Simple Smile

# 520
Какво мислите за тази обява:
http://www.jobs.bg/f1870967

Като за човек без работа и без перспективи за такава, струва ли си да се занимавам? Тези суми, които са обявени вътре нищо не ми говорят, получих отговор да отида да "проведем обучение", да ми обяснят точно какво да правя, какво мислите вие? Simple Smile
Малко по-нагоре и аз писах за същото. Дали на всички пращат писмо за обучение?! Защото и на мен пратиха, а бях 325-тия кандидат

# 521
  • UK
О, извинявай, пропуснала съм поста ти. Да, предполагам, че на всички пращат и колкото повече се вържат, по-добре за тях, че по-бързо ще им се свърши работата. Парите така или иначе са фиксирани, не ги бърка на колко души ще ги дадат. Затова и писаха, че няма срокове, няма определен лимит за свършена работа в определен срок, колкото по-бързо работиш и успееш да въведеш, толкова по-добре за теб.
Затова се чудя дали си струва въобще да се занимавам, да търся кой да гледа детето, таткото да взема отпуски и т.н. за да мога да отида на обучението.
Така или иначе единственото, на което мога да се надявам сега е да изпадне нещо на парче или почасово от вкъщи на граждански договор.  Confused  
И аз предполагам, че всичко за книгата се включва в тези 10 ст - описания, имена, цена и т.н. всичко текстово.

Благодаря, Миши, пиши ми на лични какво имаш предвид.

# 522

И аз предполагам, че всичко за книгата се включва в тези 10 ст - описания, имена, цена и т.н. всичко текстово.

"Обучението" според мен няма да е повече от 2-3 часа, даже са много. Ако дават 10ст за цялата тая работа с набора на текста и обработка на снимките и въвеждне на другите данни са супер малко пари... Някои от текстовете са по половин страница, как пък няма да ги пиша за 10ст....мисля, че тарифата беше около 1лв на страница

# 523
Изтървах ви... Whistling Ама започнах работа миналия месец.Нещо обаче не съм спокойна и продължавам с търсенето

# 524
здравейте някой ме блокира и не мога да видя новите публикации

Общи условия

Активация на акаунт