Отговори
# 180
  • София
мдам, особено след последния случай (май беше в Шумен), при който някакъв кретен беше набил 9 годишно момче, та и майка му, защото момчето се спречкало с неговия син

абе, какво стана с този народ, съвсем изтрещя

# 181
  • На земята, която е всъщност звезда.
мдам, особено след последния случай (май беше в Шумен), при който някакъв кретен беше набил 9 годишно момче, та и майка му, защото момчето се спречкало с неговия син

абе, какво стана с този народ, съвсем изтрещя

Момиче, момиче... ooooh!

# 182
Как се развиват нещата?

# 183
Предполагам,че всичко се е нормализирало щом не се пише вече в темата.

# 184
Аз се интересувам какво наказание е получил бащата

# 185
Аз се интересувам какво наказание е получил бащата
Според мен - никакво, по-скоро са наказали персонала.

# 186
Аз също бих искала да се запиша, за да следя темета. Би било хубаво майката да се включи и да ни даде информция за случилото се. От полза би било за всеки тук, който е бил участник в темата.

# 187
На децата може и да им е интересно, да си бъркат по гащите и да си ги свалят,но един възрастен да сваля бельо на дете публично и да унижава.......в една "бяла" държава това подлежи на арест на минутата и съд по бързата процедура преди да е успял да каже "посерко" #Cussing out

Учителката,директорката и бащата на съд,кой по каквото дойде...за неизпълнение на служ.задължения,за уронване авторитета ,за причинена психическа травма.
Не оставяйте нещата така,наистина не ги оставяйте.

Съгласна съм това е направо недопустимо...побеснях само като го прочетох, това е жестоко!?!? Съжалявам миличка за милото ти детенце и не искам и да си помислям как бих се чувствала. Но едно мога да ти кажа със сигурност СЪД и за бащата, и за ДГ в частност като учебно заведение заради липсата им на реакция и СЪД за ненормалната, тъпа...( още колко цветущи думи ми идват на ум, но ще се въздържа) учителка. Тя там за какво е? За красота!  Ако я е било страх от реакцията на бащата да е извикала полиция, ама и това не е оправдание защото какъв човек си ако мислиш за себе си вместо за едно малко беззащитно създание? Отвратена съм  #Cussing out
Не знам как мила не си го издирила този мъж, аз честно си признавам щях очите да му издера макар да знам, че саморазправата не е решение. Дано детето се възстанови, но не е зле да го заведеш при специалист.

# 188
[
......
.....че едно друго дете, още от яслата, е проблемно, но възпитателките не вземат мерки, защото родителите му били проблемни.    
........ Многократно се заявявали и посочвали на възпитателките, че искаме нашето дете да бъде отделяно от другото (което всъщност е и смъкнало бельото на детето). Знаете ли какъв е бил отговорът на възпитателките – „Е, деца са, няма как да ги отделим, не можем само на тях да обръщаме внимание“. А виновната възпитателка стигна дотам в нахалството си, че да нарича една група от около 5 момчета „организирана престъпна банда“. Втората възпитателка пък нарича детето ми „хиперактивно“. Първото е термин от криминалистиката. Второто – от медицината. Когато сме ги питали да дадат определение за използваните от тях фрази, те или мълчат, или обясняват, че не могат да се справят с децата. Къде е опашката на крушката в случая? Никога не съм твърдяла, че детето ми не е палаво, но не е било нито агресивно, нито невъзпитано. Това, че две възрастни жени, назначени като възпитателки в ОДЗ нямат и понятие какво да правят, не е мой проблем. Виждате ли вече няколко опашки на няколко крушки? ....
....... Само че нито на мен, нито на баща му учителките или директорката, както по-горе писах, не са говорили целенасочено за проблеми в поведението на детето. Единственото, което са правили е когато го вземаме, да се оплакват какво е направил. Но на въпроса ни „Вие какво предприехте в този случай“ ни се е отговаряло – е, деца са, е може ли да обърнем внимание на всички. .....

....
Учителките твърдят много неща, в повечето случаи напълно неверни и неточни.....
....

Ползвам готов цитат, че не ми се ровичка, но при положение, че самата Вие пишете, че учителките са  се оплаквали, наричали са детето хиперактивен и не помня другото, говорят за банди, не разбирам как може след 5 реда да пишете, че никой не е говорил с вас за детето Ви?

Това, което чета е, че в отговор на оплакванията Вие питате учителките какво са направили, никъде не прочетох Вие какво сте направили, освен да искате от учителките нещо?

Наистина мисля, че тази група плаче за инспекторат и за обща родителска среща, на която проблемите да бъдат решени. Но тези проблеми се решават с обща работа - учители и родители, а не само родители, или само учители.

Абсолютно подкрепям мнението на Дзвер!!!

А колкото до децата и родителите- моля, да помислите малко по-трезво. Повечето родители сами нямат адекватни обноски и възпитание, децата им са абсолютно безконтролни, обикновено пратени в градината някой друг да се занимава с тях и да ги възпитава. Знам, че много от вас ще скочат до небето и е ясно защо Simple Smile Учителите са там за да се грижат за децата ви и да ги научат на нещо докато вие работите. Възпитанието на децата е грижа на родителите!!!!! Моите деца са възпитани да спазват реда, да уважават другите, да слушат когато им се говори. Аз самата ще потъна от срам ако учителките ми казват, че детето ми е проблемно, а няма да и се хиля и да ѝ кажа "Ами то е дете, те си играят", както майката на "пострадалото дете" е направила.

Поредната наглост през призмата на криворазбраните права и свобода. Докато всеки си мисли, че друг трябва да му слугува ще бъде така. Мили родители, няма учител, който да ви замести и не трябва да има такъв. Ако искате някой да отглежда детето ви-знаете към кои институции да се обърнете!

П.С. Един куриоз от същата градина-един баща (съвсем сериозно) в разговор с учителката  иска от нея да направи детето (4-5 г., момиче) му агресивно, като питбул, за да може да се оправя в живота #Crazy

Проблемът не е в градината, а в семействата!

# 189
Учителката е виновна,че се е стъписала,а нейните колежки защо не са и подали рамо-а само злорадстват.Родителите станали свидетели също са били публика,а пък охранителя сигурно е спал.
Тук има доста съучастници.Смятам,че не само учителката е виновна.Вина имат всички присъстващи на събитието.
Децата са огледалото на семейството и пресъздават всичко,което са чули и видели у дома.Така ,че госпожата как може да предвиди в кой момент какво могат да ти поднесат децата.Лесно се не гледат 30 различно възпитани деца.Жалкото е само ,че възпитаните дечица трябва да растат в такава агресивна среда.

Точно така.. Добрите деца страдат, а накрая невъзпитаните, които ги тормозят са ожалени. Някой попита ли дали в градината има охрана? Ако няма, питаха ли защо няма? Според вас нормално ли е учителките, които имат по 30 деца в група да изпълняват функцията по охрана? Едно е да се грижиш, друго е да охраняваш и укротяваш!

# 190
Къде е автора на темата,за да обясни продължението по случая ?

# 191
Твърде надълбоко се разровиха нещата и се видя, че бялото не е толкова бяло. Току виж авторката се е отрезвила и започнала да работи в правилната посока с невъзпитаното си дете  Simple Smile

# 192
  • София
Учудвам се как толкова безпардонно лепиш етикети на едно дете.  Rolling Eyes

Последна редакция: ср, 06 ное 2013, 10:52 от tonkabonka

# 193
еее, безпардонно  Rolling Eyes Shocked

просто мнение, което явно се различава от твоето.

Невъзпитанието, ако го приемаш за етикет, са му го залепили родителите, не аз. Детето не се самовъзпитава от въздуха, нито се ражда негодно и неподлежащо на възпитание.

Вместо напразни псевдоморални чуденки, можеш да ни споделиш ако имаш повече фактологична информация по темата.

# 194
  • София
Невъзпитанието, ако го приемаш за етикет, са му го залепили родителите, не аз. Детето не се самовъзпитава от въздуха, нито се ражда негодно и неподлежащо на възпитание.
Вместо напразни псевдоморални чуденки, можеш да ни споделиш ако имаш повече фактологична информация по темата.
Доро, явно ти имаш достатъчно фактологическа информация по темата, след като си позволяваш да етикираш детето като невъзпитано. Аз въпросното дете не го познавам, за да си позволя квалификации по негов адрес.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт