Пациентки на ЦРЗ "Надежда"- д-р Стаменов, д-р Персенска, д-р Шефкетова- 11

• 57 655
  • 755
  •   1
Отговори
# 615
ivankaka, много благодаря за бързия и точен отговор!!! Незнам защо съм останала с впечатление, че са около 300 лв., което си е доста пари, но ти ме успокои, благодаря ти още веднъж! Hug

# 616
  • Sofia
BettyBoop , разбираме те напълно, не е приятно на човек да му се объркат плановете - няма две мнения по въпроса. На никой не му е кеф да чака с часове за преглед, с месеци за хистеро и лапаро и т.н. Но в тази клиника е така и като техни пациенти ние сме го приели. Поне аз де. Много по-важни са ми професионализма и отношението на целия им екип. Доверила съм се на д-р Стаменов и се съобразявам с неговата програма. И на мен ми се е е налагало доста пъти да си променям отпуските по няколко пъти. Не съм искала да бъда иронична, а да кажа, че няма никакъв смисъл да се ядосваме и отчайваме заради малко забавяне на процедурата. Ето, че лекарите ще си работят през цялото лято, отпуските ще са по график, както е видно от тази на д-р Стаменов. Дори и да не започнеш от 5 до 10 юли, то ще можеш на следващ цикъл. Успех ти пожелавам на теб и всички други момичета. Надявам се да не си изгубиш времето и в тази клиника, а да излезеш от нея с бебе в ръце  Peace

# 617
Момичета,един ден след пункцията ме боли корема и е подут.Интересното е,че не ме боли долу ниското,ами на нивото на пъпа.Нека която е имала подобни оплаквания да сподели,че четох и нещо за хиперстимулация и ме хвана страх.....

# 618
  • Sofia
maria8621 , аз всеки път съм така, особено ако имам повече яйцеклетки. Последният път доста ме боля, даже не можех да седя, само легнала бях що годе добре. Не можех и да ходя до тоалетна, при най-малкия напън ме болеше много. За два дена ми мина. Не са ми казвали да имам хиперстимулация, но аз наблягах на течностите и белтъчната храна. Ако имаш много силни болки звънни на спешния. На мен ми казаха да пия болкоуспокояващи и че е нормално, но все пак при може да е различно.

# 619
Звъннах на спешния номер и говорих с д-р Стаменов.Казах му за случая и той ме увери,че е напълно нормално това ми състояние.Погледна ми и досието и ми каза,че съм била тръгнала да правя хуперстимулация,но положението било овладяно.Каза ми да вземам болкоуспокояващи. Мах17,вчера не ме боля толкова,колкото днес.Иначе по нужда си вървя спокойно и наблягам на течностите.

# 620
Мария, и мен ме боля чак до трансфер. Даже се ядосвах и си виках, че е време да минава, че да не навредя на бебетата с тази болка. Но отмина точно в дена на трансфера. Нормално е, а и щом Стаменов е казал - значи всичко е ок.

# 621
  • Sofia
Мария, както и очаквах същото са ти казали на спешния, но по-добре всеки да си звънне. Мен ме боля най-много на втория ден, на третия взе да намалява. Но подутия корем по-дълго си стоя.

# 622
И на мен ми е втори ден и болките станаха много силни....Дано утре да понамалеят....

# 623
Здравейте момичета  bouquet
Искам един съвет от по запознатите,днес ми изписаха ерутон,купих си го и тръгнах .Прибираме се в Търговище и познайте отварям кутийката,вътре съдържанието е каша #Cussing out.Опитах се да ги пооформя на малки топчета,но незнам дали е удачно да ги ползвам ,дали състава нещо не се наруши.Много съм бясна на тази аптекарка ,как не ме предупреди ,поне охладител да беше ми дала.Мисля да ги ползвам ,но пак съм в чуденка newsm78

# 624
Момичета, искам да попитам знаете ли каква е цената за вирусология и ПКК в клиниката. Предварително благодаря!  Hug

някъде назад имаше отговор 53 - 55 лв на човек е вирусологията

# 625
 Simple Smile Момичета,моля за номер на д-р Стаменов,на лични!Благодаря!

# 626
Здравейте!
Искам да попитам някой ползвал ли е лепенки "Климара форте" и по каква схема - от предхождащия трансфера цикъл или на същинския?
Благодаря!

# 627
ей големи драми са тия семинари.
и това всяка година ooooh!
не е като да не сте чели форума, че да не знаете че там се чака много и често. ама това е положението като искаш да си техен пациент.

# 628
nega03, тези, които трябва да започнат стимулация ще я отложат за следващия цикъл. За започналите е по-неприятно, най-вече за тези преди пункция, защото това са 6 дни и наистина не разбирам кой ще ги наблюдава. Възможно е единия  newsm78 от 3-та да не замине.

даде,но то и за следващия цикъл няма да стане,защото идва отпуската на д-р Стаменов newsm78

Защо ли взимаха биопсия и лечение, като се мина половин година в чакане на здравна каса, конгреси и т.п.

# 629
  • Sofia
Е като го няма д-р Стаменов за две седмици отпуска, то д-р Персенска и д-р Шефкетова ще са там. Има кой да провежда процедури за тоя период - какъв е проблемът? Който си държи на д-р Стаменов ще си го чака. Кой може да работи с такива темпове без никаква почивка?! Едва ли има такъв човек. Направо да го заключим док в клиниката за 24 часа 365 дни в годината. Тогава няма да има недоволни.

Общи условия

Активация на акаунт