Случи ми се нещо странно IX

• 93 386
  • 755
  •   1
Отговори
# 555
Преди доста години, пътуваме с колата аз, гаджето и моята приятелка. Аз седя на задната седалка. Пътуваме из някакво поле, Ноември, студ, по някакъв прашен път. Абсолютно равнинна местност до където ти стига погледа. По едно време гледам в далечината един дядо си кара колелото, облечен със светло синьо яке и сива шапка. Сетих се за моя дядо милия Бог да го прости. И той имаше синьо яке,е неговото беше тъмно, но и той така с каскетчето и все на колелото. Стана ми мило и мъчно за него.

Изравнихме се с дядото и го отминахме. Няма и 2 минути се обърнах, но за да видя съвсем друго нещо и видях, че и дядото го няма. Бре гледам равнина, гола земя, къде изчезна тоя дядо. Викам на мойте хора, абе къде е дядото със синьото яке? Те се смеят и гледат като луди. Викам бе ей сега го подминахме с колата бе. Не, смях никакъв дядо не сме срещали на пътя. Развиках се аз да спре колата, сигурно му е станало зле и е паднал.
Слизам връщам се назад. Поле до където ти стига погледа и нито следа от него. Аз вървя като луда и се въртя на всички страни, а те се смеят. Нямаше го. И си залагам и двете ръце, че го видях наистина.

# 556
  • Варна
Ето я статията,

http://news.varna24.bg/301578.html

Питах мъжа ми дали се сеща и той каза, че няма как да го забрави, защото много силно впечатление му е направило. Разказа ми сега, че предния ден като е пътувал късно вечерта е видял, че е имало катастрофа на това място. Прочел новините, но не ми казал нищо. На всичкото отгоре това се случи на следващия ден, горе-долу по същото време ТОЧНО на въпросния разклон....

# 557
# 558
  • София, Лагера
А за викането на духове и последствията - има ги такива, няма сега да разказвам, но в нашето семейство ги има.
Защо  Rolling Eyes, аз изчетох темата, така и не успях да намеря отговор на въпросите си, но реших да не досаждам с питания  Confused. Много ме заинтригува темата, ще се радвам да споделиш, Лече-Буболече, също и други момичета, а ако не ви се отговаря, моля да ме насочите към що-годе надеждни източници  Praynig

# 559
Ами най-малкото ,това е нарушаване покоя на мъртвите.
Не всяка душа е чиста,не знаеш с какви намерения е,дали няма да остане,да я задържиш тук.
Може да призовеш "не добри" духове
Няма смисъл от ровене,душите си имат своя път,по който да вървят,след като земният им е приключил.

Да се"отвори вратата " към отвъдното е опасно.

Да допълня- чела съм,че мъртви не могат да се върнат. С подобни сеанси ,в които се призовават духове,идват демони ,които се преструват на мъртвите роднини.

И,ок,да речем ,извикал си дух,а после как ще го изгониш? Shocked

Последна редакция: сб, 10 авг 2013, 12:48 от Ioanna82

# 560
Като бяхме малки много пъти сме викали духове. Доколко сме успявали - не знам, наистина имаше разни движения на ключове,книги и т.н.

# 561
  • I want it all and I want it now.
Поне по филмите и книгите пише ,че духове не трябва да се призовават  Peace
Защото ти ги каниш да влезнат в твоя живот, а после не можеш да ги изгониш. Не знаеш какво ще дойде. Казват ,че при тези сеанси идват демони, а не духове или изгубени души.

Ако си забелязала в филмите за вампирите например , винаги дават сцена в която вампирът иска разрешение да влезе в стаята.  Wink Никога не влиза без покана  Laughing

# 562
http://magicaura.com/forum/topic-t8710-15.html

тук срещнах още подробности,относно рисковете.

# 563
По едно време, наскоро, се събуждах всяка сутрин в 5:20. После си заспивах, но това ранно събуждане си беше факт.
Дори си намерих обяснение, за мен си меродавно Peace

# 564
По едно време, наскоро, се събуждах всяка сутрин в 5:20. После си заспивах, но това ранно събуждане си беше факт.
Дори си намерих обяснение, за мен си меродавно Peace

Може ли подробности,  bouquet
Аз винаги се събуждам в един и същи час. Отделно,че почти всеки ден,когато погледна часовника показва 11:11 часа или 22:22 .
 Имаше някакво обяснение,но сега не мога да се сетя как конкретно да го търся в нета.

# 565
  • I want it all and I want it now.
Обяснението за еднаквите числа. Има го в книгата на Дорийн Върчу. Сега ще го потърся.
Ето го: http://dreamland-bg.com/index.php?topic=2378.0;wap2

# 566
Обяснението за еднаквите числа. Има го в книгата на Дорийн Върчу. Сега ще го потърся.
Ето го: http://dreamland-bg.com/index.php?topic=2378.0;wap2

Hug Благодаря,

# 567

Аз винаги се събуждам в един и същи час.

Това е така заради биологичният часовник. Аз например ставам цяла зима в 6, без да ползвам будилник.

Това, за което разказах по-горе е нещо друго.

А за еднаквите числа - това са синхроничности, наблюдавай ежедневието си. За съжаление не мога да го обясня както трябва в момента.

Виж какво Syn ще ти предложи.

# 568
  • Кьолн
И аз да си напиша моята история, макар да не е много странна, но не ми дава мира. Към края на месец май когато бяха баловете се върнах в България, тъй като моята дъщеря беше абитюрентка и учеше там.Но аз в Бг живеех в малко градче до морето, а дъщеря ми учеше в града на майка ми. Та връщам се аз и на другия ден почваме с майка ми приготовленията за бала. И се налага да отида до голям хранителен магазин в квартала. нещо което трябваше да купя го нямаше и реших да отида в друг пак в квартала. Както си вървя по улицата изведнъж завалява дъжд из ведро. Няма къде да се скрия от дъжда и изведнъж виждам някаква дървена зелена барака с малка козирка. Заставам под нея,но дъжда ме вали все повече... Изведнъж от бараката излиза мъж българин и ме поканва да вляза вътре да не се мокря. С благодарност влизам и виждам че в тази барака работи възрастен ром,поправя разни дребни неща. Поканиха ме да седна и се заговорихме с мъжа който ме покани. Но за времето и други общи неща. Въобще не ги познавах хората. Изведнъж видях че дъжда е намалял и понечвам да тръгна ,тогава възрастния ром ми казва -Госпожо вие имате три деца нали? Аз го погледнах с отворена уста. Наистина имам три деца, а той няма от къде да го знае. Каза ми също -Вие госпожо сте много добър човек,искаше още нещо да ми каже но му звънна телефона и аз си тръгнах. Извинете ме че стана толкова дълго но това не ми дава мира. Исках да се върна на другия ден и да го питам откъде знае за мен тези неща но улисана в бала забравих.

# 569
 Lucky.me,да,биологичния е Simple Smile  bouquet

А,относно твоето събуждане,не е ли  отново свързано с  числата? От линка на Syn се вижда,че има комбинации с числата,които значат нещо.

Извинявам се,ако не съм по темата, Blushно това ми се случва вече дълги години,без да му обръщам внимание.

Общи условия

Активация на акаунт