Случи ми се нещо странно IX

• 93 933
  • 755
  •   1
Отговори
# 375
От това, което съм виждала, хората не умират от раз, а е доста по-дълъг процес. Някак става постепенно в поне няколко дни. Мисля, че душата през това време влиза и излиза в тялото или на моменти увисва по средата. Предполагам, че срещите са  в астрала.

# 376
Предполагам, че срещите са  в астрала.
Да, и аз така мисля.  Peace

# 377
От това, което съм виждала, хората не умират от раз, а е доста по-дълъг процес. Някак става постепенно в поне няколко дни. Мисля, че душата през това време влиза и излиза в тялото или на моменти увисва по средата. Предполагам, че срещите са  в астрала.

Има внезапна смърт на млади хора в разцвета на силите си. Убийства, самоубийства, катастрофи, нещастни случаи. Има и болести при които се случва много внзапно и бързо. Но дори да е по-бавен процес умирането, никакви влизания и излизания няма. Има едно единствено излизане.
Срещите с близките които те посрещат могат да стават съвсем наяве в нашата реалност или вече в отвъдното ако смъртта е била бърза и внезапна.

# 378
  Случайно ви открих.Случват ми се непрекъснато странни неща,за които нямам обяснения.Първо ще ви прочета,а после ще споделям.

# 379
Lizet33, не уточних, че имам предвид естествена смърт при стари хора. Внезапната е друго нещо.

# 380
Lizet33, не уточних, че имам предвид естествена смърт при стари хора. Внезапната е друго нещо.

Там срещите с близките са съвсем наяве, в никакъв астрал не са. Често умиращият разказва на близките си наоколо за посрещащите го роднини.

# 381
От личните ми наблюдения тогава човек е по средата между този и онзи свят. Затова си мисля, че вижда посрещачите докато говори с изпращачите. В крайна сметка, ако срещите са в реала, нали и другите ще ги виждат...

# 382
Май пренесохме темата тук, само Екси липсва Laughing
Самър, и аз мисля, че излизането е само веднъж.
За срещите с посрещачите имам съвсем различно мнение, но не в тази тема е мястото, като се върнем там, където обсъждаме, тогава....

# 383
От личните ми наблюдения тогава човек е по средата между този и онзи свят. Затова си мисля, че вижда посрещачите докато говори с изпращачите. В крайна сметка, ако срещите са в реала, нали и другите ще ги виждат...
Не е посредата. Посредата са хората в кома, самоубийците зависват някъде по средата... Тези които са по средата, не са тук. Не са вече тук, но и там не са още.
Умиращият в предсмъртните си минути получава екстрасенсорни способности- затова вижда и чува починалите. Ако до него стои човек който е надарен с подобен дар по принцип, двамата ще виждат и чуват едно и също. Починалите хора които посрещат, РЕАЛНО се намират тук на земята когато посрещат свой близък. В стаята, редом с живите. Могат в този момент да обменят информация с живите си роднини посредством умиращия близък.

# 384
А астралът не е ли точно друго измерение тук на земята?

# 385
Е, в крайна сметка не знам как е точно, може и така да е. И все пак си запазвам мнението  Grinning

"получава екстрасенсорни способности"
...не е ли точно това връзка с астрала?

# 386
  • Балчик
Добре де, много ясно,чее различно при всеки.Но все пак разкажете нещо де, нали помните.

# 387
Самър, имаш силен нюх за тези неща, отбелязвам за кой ли път. Simple Smile
Ще го обсъдим утре може би в другата тема, аз имам лични наблюдения и ще ми е интересно да чуя и чужди мнения, но сега е късно, дават ми знак да приключвам.

# 388
Е, в крайна сметка не знам как е точно, може и така да е. И все пак си запазвам мнението  Grinning

"получава екстрасенсорни способности"
...не е ли точно това връзка с астрала?

Не е. Не преекспонирайте понятието астрал.

Цитат
Но все пак разкажете нещо де, нали помните.

Ще кажа само че усещането след смъртта е като че ли се събуждаш от сън. Т.е. именно сега започваш да живееш РЕАЛНО. Получаваш невероятно количество енергия и се усещаш жив повече от всякога. Чувството е че си се завърнал от кратко пътешествие на чужда планета.

# 389
Самър, имаш силен нюх за тези неща, отбелязвам за кой ли път. Simple Smile
Ще го обсъдим утре може би в другата тема, аз имам лични наблюдения и ще ми е интересно да чуя и чужди мнения, но сега е късно, дават ми знак да приключвам.

bowuu bowuu bowuu

Общи условия

Активация на акаунт