Случи ми се нещо странно IX

• 93 422
  • 755
  •   1
Отговори
# 450
  • In The Middle Of Nowhere
Хм и аз така си мисля. Накрая ще се окаже, че всички или почти всички деца имат такива невидими приятели..., в което аз не виждам нищо странно и свръхестествено. И аз помня каква фантазьорка бях като малка, налагаше ми се да съм изобретателна зашото нямах много приятели, с които да си играя.

# 451
Случвало ли ви се е ...
в мига на събуждане да чуете в ушите си мек плясък?
сякаш нещо (може би астралното тяло) се връща обратно, минавайки отгоре през главата newsm78

не е неприятно.

# 452
  • Варна
Случвало ли ви се е ...
в мига на събуждане да чуете в ушите си мек плясък?
сякаш нещо (може би астралното тяло) се връща обратно, минавайки отгоре през главата newsm78

не е неприятно.

И кое предизвиква звука? Thinking

# 453
Не знам, може би всмукването, сливането?

ако си бил "по-далече" и си се прибрал в тялото си по-рязко.

# 454
Случи ми се нещо странно, тоест на сина ми - на 11 години. Разказвала съм как случайно установихме, че сме видели дух в планината. Всеки от двама ни го видял, но решил, че си измисля и замълчал. Случайно в разговор след около 2 години се оказа, че сме го видели едновременно.
Миналата седмица отидохме на гробища да почетем починала близка - светла й памет! Вечерта синът ми ни разказа, че на гробищата е видял същия дух и смята, че това е неговият ангел-хранител. Видял го е когато си тръгвахме от гробището. Ние почистихме гроба и се измихме на чешмата, която е наблизо,  след което забързахме напред. Той остана да се измие последен и тогава от противоположната на нас страна покрай него е преминала същата бяла сянка, която е видял в планината.
Не знам дали си измисля, страхувам се да не стане безрасъден, понеже разчита, че ангелът му го пази и не е нужно и той да се пази. Sad

# 455

Не, но аз често чувам някакъв шум във възглавницата  Laughing

# 456
На мен ми се е случвало да се събуждам от силен трясък, но не е в съня, защото го чувам и когато съм вече будна, питам ММ до мен, но той не е чул нищо. Случвало ми се е 3-4 пъти до сега. Но съм си мислела, че е нещо нормално и на други хора се случва. Нещо като потрепването преди да заспиш.

# 457
Случи ми се нещо странно, тоест на сина ми - на 11 години. Разказвала съм как случайно установихме, че сме видели дух в планината. Всеки от двама ни го видял, но решил, че си измисля и замълчал. Случайно в разговор след около 2 години се оказа, че сме го видели едновременно.
Миналата седмица отидохме на гробища да почетем починала близка - светла й памет! Вечерта синът ми ни разказа, че на гробищата е видял същия дух и смята, че това е неговият ангел-хранител. Видял го е когато си тръгвахме от гробището. Ние почистихме гроба и се измихме на чешмата, която е наблизо,  след което забързахме напред. Той остана да се измие последен и тогава от противоположната на нас страна покрай него е преминала същата бяла сянка, която е видял в планината.
Не знам дали си измисля, страхувам се да не стане безрасъден, понеже разчита, че ангелът му го пази и не е нужно и той да се пази. Sad

Ангелите не се показват във вид на бели духове. Те изобщо не се показват, още по-малко пък обитават гробищата.
Това е нечий неуспокоен дух най-вероятно. Ако въобще е бил същия...Мъж или жена? Познато лице? Способен ли е да го опише?
Да не сте разсърдили някой на гробището?

# 458

Не, но аз често чувам някакъв шум във възглавницата  Laughing

Тласъкът на кръвта в сънната артерия.

# 459
Lizet33, и за двете ни ли отговорът е това?
Какви необикновени въпроси, а колко тривиално обяснение Simple Smile

Направо ме хвана срам, че под всичко търся езо-явления вече.
Благодаря ти!

Последна редакция: вт, 06 авг 2013, 19:29 от кехлибаровка

# 460
  • в 1001-та нощ
Хм и аз така си мисля. Накрая ще се окаже, че всички или почти всички деца имат такива невидими приятели..., в което аз не виждам нищо странно и свръхестествено. И аз помня каква фантазьорка бях като малка, налагаше ми се да съм изобретателна зашото нямах много приятели, с които да си играя.

напълно е възможно, ако няма с кого да си играят у дома - например аз съм имала - разликата със сестра ми е 1г и не съм имала въображаеми приятели  Peace, докато мъжът ми с неговите въображаеми приятели е нямал - има как 7г по-голяма  Peace

обаче - като дете - била съм в детска градина, докато бях у баба и дядо - видях 1 човек на терасата - толкова много се уплаших, че докато не влязох в пубертета - вечер бях винаги с гръб към прозореца ...

наскора моя приятелка ми разказа, че докато е била с приятеля си - спейки се събужда и вижда сена, седнала на стола до спалнята, която я гледа със страшна омраза, обърнала се с гръб и опитала да заспи, но я глеождело, пак сяда, поглежда - жената е там  ooooh! изобщо не посмяла да каже на гаджето си, по-късно се оказва, че на тази спалня - собственикът на апартамента е удушил жена си  ooooh! изглеждала точно, като описанието  Crazy

до преди да ми разкаже - все съм си мислила, че моят мъж е фантасмагория, но беше толкова истински, не ме е било страх от тъмното никога, само повече не гледах в тъмни прозорци, винаги имаше перде, щора ..... и лично ги запердвах още при лек здрач  Joy hahaha

Последна редакция: вт, 06 авг 2013, 19:58 от a.l.e.n.a

# 461
  • Sofia
...едвам го прочетох... Naughty

# 462
Lizet33, и за двете ни ли отговорът е това?
Какви необикновени въпроси, а колко тривиално обяснение Simple Smile

Направо ме хвана срам, че под всичко търся езо-явления вече.
Благодаря ти!

Съвсем логично обяснение. Аз си чувам кръвта най-често преди заспиване. Като дишане в ухото е понякога. Зависи от анатомичните ти особености, от кръвно налягане и т.н.
Никакви сливания с астрално тяло няма при събуждане и още повече произвеждащи шум.

# 463
  • Балчик
Шумовете в ушите, могат да бъдат признаци за доста заболявания, което е по-вероятно от "засмуквания от астрала".

# 464
Lizet33, преди видяхме бял силует - както би изглеждал човек, който се намира далече и го осветява силна светлина - виждаш главата, ръцете и широка дреха. Не мога да кажа силуетът на мъж или жена беше, а също така бяхме съвсем сами на гробищата, нямаше други хора по време на престоя ни там. Занесохме на нашата близка нещо сладко, тъй като в разговорите ни за нея ставаше дума, че много обичаше сладко - да не би пък да трябваше да е определен вид, точно споменатият? Или сме смутили някого другиго? Синът ми е видял силуетът да преминава по пътеката от едната алея в гробищата към другата.

Общи условия

Активация на акаунт