Случи ми се нещо странно IX

• 93 895
  • 755
  •   1
Отговори
# 465
Lizet33, преди видяхме бял силует - както би изглеждал човек, който се намира далече и го осветява силна светлина - виждаш главата, ръцете и широка дреха. Не мога да кажа силуетът на мъж или жена беше, а също така бяхме съвсем сами на гробищата, нямаше други хора по време на престоя ни там. Занесохме на нашата близка нещо сладко, тъй като в разговорите ни за нея ставаше дума, че много обичаше сладко - да не би пък да трябваше да е определен вид, точно споменатият? Или сме смутили някого другиго? Синът ми е видял силуетът да преминава по пътеката от едната алея в гробищата към другата.

Значи съвсем не е задължително да е едно и също привидение.
Може да не сте го смутили...просто си ходи духът...  Laughing Макар че току-така не се появяват, може би е искал да ви прогони. На гробище трябва да бъдете много внимателни да не разсърдите някой. Има си правила на поведение на гробище.

# 466
Lizet33, преди видяхме бял силует - както би изглеждал човек, който се намира далече и го осветява силна светлина - виждаш главата, ръцете и широка дреха. Не мога да кажа силуетът на мъж или жена беше, а също така бяхме съвсем сами на гробищата, нямаше други хора по време на престоя ни там. Занесохме на нашата близка нещо сладко, тъй като в разговорите ни за нея ставаше дума, че много обичаше сладко - да не би пък да трябваше да е определен вид, точно споменатият? Или сме смутили някого другиго? Синът ми е видял силуетът да преминава по пътеката от едната алея в гробищата към другата.

Значи съвсем не е задължително да е едно и също привидение.
Може да не сте го смутили...просто си ходи духът...  Laughing Макар че току-така не се появяват, може би е искал да ви прогони. На гробище трябва да бъдете много внимателни да не разсърдите някой. Има си правила на поведение на гробище.
Kакви са правилата  Embarassed

# 467
Скоро гледах един документален филм за разни паранормални явления и говореха за едни духове, наречени Моджо, които имат навика да стоят на касите на вратите и се вселявали в пияни хора най-често, образувайки едни отвратителни тумори в тях. Казаха, че поради тази причина, входовете на църквите винаги са заоблени, за да нямало на какво да се захванат тези неуспокоени духове.

# 468

Не се тъпче по чужди гробове, не се взима нищо от гроба, не се яде, не се пие, не се носи пръст по обувките вкъщи. И въобще...държиш се уважително към покоя на починалите.

Има една руска поредица мистични реални истории, там много често специалисти говорят за тези правила.

http://www.youtube.com/watch?v=Cbe1fn0PLsE

Това май не е най-подходящата серия, най-добре да ги изгледаш всичките.

# 469
А някой викал ли е духове и появявали ли са се?

Имам една колежка от студентските години, която казваше, че е викала и са се отзовавали, но нещо много я беше уплашило и като я помолихме да пробваме тогава, категорично отказа.

# 470
А някой викал ли е духове и появявали ли са се?

Имам една колежка от студентските години, която казваше, че е викала и са се отзовавали, но нещо много я беше уплашило и като я помолихме да пробваме тогава, категорично отказа.

Не се занимавайте с глупости ако не искате да си навлечете МНОГО големи беди. Включително нечия смърт.

С викане идват само тъмни бесовски същности.

# 471
Брр, ок, няма.

# 472
  • в 1001-та нощ
и аз съм попадала на точно такава информация  Peace

като деца и в ранните тийн години сме играли такива игрички, естествено никой не е идвал  Blush то и аматьорски сме го правили, но добре, че сме минали без последици  Peace

# 473
Като деца и ние сме викали, и са идвали винаги. Добре че по някаква случайност ни се е разминало без беда. Защото това което идва си взима жертви сред децата често. Пазете децата си от увлечения по подобни неща!

# 474
Мда, определено нещо й беше подсказало на тази моя позната, че не бива да си прави повече подобни експерименти с духовете на починалите.

# 475
  • в 1001-та нощ
когато аз бях дете - нямаше толкова телевизия, компютри ... може би затова толкова сме фантазирали, вкл. за духовете; правихме нещо с ключ и книга - не помня точно какво; дори нещо да е идвало - не сме го осъзнавали  Peace

сега децата имат много други забавления - и според мен нямат нужда и от тази 'атракция"  Peace

# 476
когато аз бях дете - нямаше толкова телевизия, компютри ... може би затова толкова сме фантазирали, вкл. за духовете; правихме нещо с ключ и книга - не помня точно какво; дори нещо да е идвало - не сме го осъзнавали  Peace

сега децата имат много други забавления - и според мен нямат нужда и от тази 'атракция"  Peace

Децата винаги ги привлича мистика. Имам си две момченца сладки приятелски, гледат филми на ужаси и после ми пълнят главата с истории за духове, привидения и чудовища. Laughing
Разказват ми как се попикават през нощта от страх и се молят.

Тук има сюжет за подарени цветя които са взети от гробище. Това по повод поведението на гробището.

http://www.youtube.com/watch?v=HxJayot7Nx8

А ето и сюжет за спиритически сеанс:

Последна редакция: вт, 06 авг 2013, 21:46 от Lizet33

# 477
  • До морето :)
Аз съм правила онова с буквите и числата в кръг, и с капачката посредата. Не знам колко е идвал дух, защото то се прави с 2-ма или повече хора. Винаги се е мърдала капачката, но не знам дали някой не го е правил нарочно.  Peace

# 478
  • Балчик
С моя приятелка като ученички сме викали дух с ключ и книга. Извикахме починалия баща на една друга моя приятелка.не знам какво дойде, но всичко каквото го попитахме и отговори стана на 100 %. Как сме се решили на това, не знам. Сега ме е страх да си го помисля и дълбоко съжалявам за стореното.

# 479
Тук има интересен сюжет за връзката на починалата майка с бебето и общуването на детето с духа и.

Общи условия

Активация на акаунт