АВГУСТинка чуди се какво е нейното дете - кърлеж или циганé

• 24 253
  • 738
  •   1
Отговори
# 360
Койчева, бързо да оздравявате Hug

Сами, чакаме снимки Party Пиши ми, мола те, ако искаш на лични за избелването, искам и аз! Нали Се стягаме за кръщене през август Heart Eyes

ВикТан леле голям цирк у вас! Пробвай и с течната МериДжейн, ако не кърмиш  Mr. Green Аз разтушавам с пазаруване на обувки, особено сега, като почти нищо не ми става от старите Tired

Днес ядохме попара и си я изядохме доброзорно  Joy Моят синковец не обича много сладки храни, тук купивам една каша на НуНу със захар ooooh! но няма кой знае какъв избор. Видях и милупа, утре ще отида да разуча какви видове има. Пък и кисело млекце вече давам, първите два пъти му се чуди, но снощ си го излапа 150гр.  Heart Eyes Само дето се движи нон стоп и сякаш спря да качва, 8 кг. сме и това е. Надявах се до годинката поне на 9, ама така като гледам, май няма... Все пак се радвам, че хапва, защото аз съм била отвратително злояда.

# 361
  • Враца
Сами, мерси за кашата.
Аз да питам за тия каши, когато си купите някаква (аз вчера взех Лактана пшеница, ябълка и банан) слагате ли допълнително плодове вътре? Че вчера направих на Криско такава и не я искаше, опитах я и аз, ми тя няма нито вкус, нито мирис на банан или ябълка, егати! И като му настъргах 1/3 банан в нея я изяде. Вие как процедирате?

Вик, Дейката е много щура, дано е кратък период това и се успоко, че не знам иначе как ще издържиш. Съчувствам ти искрено.  Hug

Бютка, аз го прочетох цялото заглавие (още от първия път, без да се връщам) и през цялото време докато го четох си викам, а това е последната дума, ааа не това вече ще да е последната дума и така три реда  Shocked и тия ми ти кавички все не се затварят.  hahaha

Диди, а и всички останали, за Фотошоп-а нямаш проблеми, винаги би ми било приятно ако мога да помогна. Wink  Hug

Блонди, добре дошла в отбора на неспокойните бебета, дано скоро го напуснеш, ама сега виждаш ли, че всичко си зависи от детето. Wink  Hug

За втори път правя киноа с масло и сирене на Криско и не я иска, не му харесва явно. Вера пък му направих каша ориз, просо и царевица с масло и сирене за закуска и изяде само една лъжичка, явно и нея не я харесва. За сега попара с обикновен бял хляб само хапва по 50-60 г и това е.

Месечинка
, пробвай и ти попара със средичка от бял хляб, който и вие си ядете. Може пък да иска така.  Wink

Абе повечето тук може да не харесвате Макларъните, ама откакто я бутам нямам нито един от проблемите, които описвате вие. Може да изглеждат "дръвца", ама е много удобна и за Криско също. Пък какви високи тротоари си качвам с нея не е истина, чак и на мен не ми се вярваше. Единственото нещо, с което имам проблем е, че много си товаря чантата и като я закача на количката, ако Криско не е седнал в нея, пада назад от тежестта на чантата, ама за това не е виновна количката. Пък единсвеното странно като я смених с другата беше, че ми се струваше малка - като детска играчка и все едно Криско седеше на земята.  Laughing

# 362
  • София
Миши, дано бързо се възстановява човекът и повече не се повтаря, а ти се успокой малко ,че наистина кофти нещо си преживяла Confused Hug
Сами, и аз за зеленчуковите имах предвид, че стискал устенца и не искал да хапва, а ти хем си се ядосвала, хем те е напушвало на смях, че такъв малък човек, а с характер Laughing Иначе помня, че започна с оризова и беше по европейски Flutter И ние не сме големи фенове на зеленчуците Rolling Eyes
Тарантулке, тъкмо щях да пиша, че е обърках с Лино и тя е обяснила Flutter
Фери, аз слагам и към плодова каша плод, защото наистина не са никак вкусни Confused
ВикТан, и на теб не ти е лесно Confused
Койчева, бързо да се оправя малкия Confused сега почват тези гадни вируси Tired
Блонди, дано бързо става пак Захаринка Hug

# 363
Фери, аз никога не съм слагала плод в кашата, но Ина си ги яде и така безвкусни  Mr. Green Любимите са и безмлечни, направени с вода  ooooh! Напоследък купувам млечни, яде ги, но не с такова удоволствие  Mr. Green
Слагай си плод вътре, щом Криско така ги яде  Hug

# 364
Не мога да ви достигна  Tired

3 дни ме боля кръст,корем....всичко в оня район и накрая снощи след всичките контракции ми дойде  Close Промоцията за мен свърши!
Странното е че през тези дни Явката не ме е търсил нощем за кърмене.През деня си цока,но не се буди така през нощта.В смисъл не се успокоява с мен.Като се събуди си заспива сам или като го гушна,а снощи в пиковия момент дори не се и събуди. Дали има някаква връзка или е съвпадение ?!

Връщам се да ви чета  Embarassed

# 365
Здравейте  Hug

Да се запиша и аз в средата на темата ... чета ви много старателно, ама нещо музата ми за писане хич я няма  Tired
Видях много красиви дечица в темата, нека продължават да ни радват все така сладките августинчета  Heart Eyes
Вашите си смучат палчетата, а моето непрекъснато търка очички, когато изяде няколко лъжички от пюрето. Ръката му минава първо през изцапаната уста и съответно попада пюре в окото му (най-вече лявото). В края на яденето е омазан целия ... Питах педиатърката за това търкане на очите, но тя каза, че нищо му нямало. А със сигурност не ги търка защото му се спи.
Безсънните нощи при нас продължават, няма такова въртене, будене, сукане и заставане перпендикулярно на леглото, че да няма място за нас с ММ. През деня пък не успявам да заспя с него и все ходя недоспала.
Тайра, в Бургас има сладкарска верига "Марс" и "Сладко и солено". Кое не ти допада на "Роза"? Цените или асортимента? Те са ми слабост, но да не стане като реклама ... в общи линии правят всичко, което си поискаш. Сватбената ми торта е от тях  Heart Eyes
Скрит текст:
Много се извинявам за егоистичния пост  Blush

# 366
Блонди държавния ми е на три предмета – антропология, възрожденска литература и старобългарска литература  ooooh! Tired
Сами, на 8 юли е, молете се, ама да не стане като оня изпит от толкоз молене ме скъсаха  hahaha
Диди, сестра му на ММ малкия е на 3 години и малко и още си го смуче, мазала му го там с нещо дето уж било отвратително той всичко си осмукал и въобще не му направило впечатление  Whistling Whistling
Сами, честитооо - и аз искам, щото мойте са си жълтички, кач пара  newsm78
А тези дето давате кисело мляко, колко % давате? Аз мисля другия месец да го пробвам да му е вкарано, пък дали ще давам редовно не знам  Mr. Green
Фери, аз слагам и плодове в кашата.  Hug Иначе се чудя и аз дали да не я взема тая лека нощ, ма нали уж трябва да не се дава до годинка такова мляко и това ме възпираше..ама скоро е на 10 месеца кво толкова  Mr. Green

# 367
  • Варна
И аз слагам плодово пюре в кашата, горе долу правя пропорция 1:1.
ХАйде и с черешите тотален неуспех ooooh! Нарязах на ситно, парченца с размер 2/2/2 мм сигурно (ми не успях по-ситно Crazy ), лапна ги, моментално имитира задавяне, повъртя ги из устата си и ги изплю. Ми нямам нерви вече, явно ще яде само гладко пасирани пюрета и това е. Пресни плодове - като стане първолак Crazy
Вече трети ден не иска да спи в количката, днес седя буден 4 часа, изведох го с надеждата да поспи навън - е не, мрън и това е, докато не се прибрахме ooooh! Това просто е друго дете, не мога да разбера какво става. Иначе през деня е относително спокоен, не вярвам да са зъби вече, те исторически станаха неговите зъби. Не мога да мръдна където и да е, искам да ида до пазара за пюрета, трябва да отида да си взема новата лична карта, искам да ида да се пострижа - е няма как да стане, той само мрънка. Като затворник се чувствам, излизаме за малко и айде вкъщи. Да го оставя на ММ и да изляза не е опция - ще се съдере от рев и ще реве, докато се върна. А иначе как се хили на непознати - малееее, никой няма да ми повярва, че е такава кривотия Joy Освен да му е писнало от мен, ама тогава защо плаче като ме изгуби от поглед  33uu

# 368
Бютка, сестрата на малкия ти мъж ли е на 3 години rotfImbo
Млякото е на Делта и е специално за бебета над 6 месеца, поне така пише на опаковката. 4,6% масленост и 81% мляко и сметана пише на опаковката, но то не е съвсем нашата сметана, ами по-гъстичко и мазно млекце, да не кажете, че давам сметана на детето Mr. Green
Аз не слагам плодове, моят синковец яде зърнените каши натюр и бананът не му е любимият плод (абе всички плодове не са му) какво е това чудо, не знам.

# 369
Бютката, киселото - 3.6 процента, ни повече, ни по-малко  hahaha

Лино, четох сутринта една брошурка на Хип и там имаше въпрос за прясното мялко и пишеше точно това - че преди годинката е допустимо някакво малко количество към друга храна, но не и за пиене  Simple Smile

Фери, аз редовно слагам плодово пюре, слагай  Hug

Един зъб е пробил на Киселинка, ама не от резците, а страничен, чакам още три броя тия дни  Crazy Онова не били кучешките, ами ъгълчета от тия страничните, ама не ми приличат на втори зъб, нещо не мога да се ориентирам  Crazy

А, Лино, като сме толкова близо, може да се видим някой път  Hug Ама нека мине зимата  hahaha Тук се излива дъжд от сутринта, сиво, лампите у нас светят, парното бичи, смотана работа, Тарантулкееее, ужас  ooooh!

Хриси, тортата е чудна  Hug Нашата беше от Неделя, ама не беше кой знае какво  Tired

# 370
Месечинке, Ина и тя се дави от черешите. Защо не пробваш с нектарини, днес изръфа 1/4  Mr. Green Попарата дъвче ли я, или не обичаше попара  newsm78
Бют, Блонди каза, че 3,6% трябва да е  Peace И аз мисля да дам като наближи 10-тия, само не разбрах пълна порция ли или не трябва да е много млякото  newsm78
Диди, сестра ми до 1 клас си смучеше пръста. Като тръгна на училище и веднага спря. Не искам да кажа, че и при вас ще е така де, просто това да ти е за успокоение, че сте малки още  Laughing

А, докато публикувам и Блонди пак казала за млякото  Mr. Green
Лелеее, че хубави торти, да има сега 1-2 парчета, мммм   newsm53

# 371
Еми да Блонди то и в кашата Лека нощ има, а аз я давам вече. Ти пък Бютка ме учуди, по-принцип съм останала с впечатлението, че всичко даваш на Анди, а сега за кашата се замисли. Ама то млякото е същото като 2-ка АM, така че няма проблем. Аз обаче забелязвa след тази каша още по неспокойно спане и пръцкане и може би не му понася затова не я давам всеки ден

# 372
  • Варна
Нищо не дъвче - само каши и пюрета Whistling Всяко парченце, по-голямо от милиметър предизвиква позиви за повръщане, оцъкляне и стържещи звуци.
Кажете ми колко време може да престои пюрето, приготвено за ядене в чинията, при положение, че е хапнал 5 лъжици? Ми не мога да си позволя да хвърлям пюрета, мога ли да опитам да му го дам след половин час? ОТкъде да разбера гладен ли е, закусва в 9, сега хапна малко и блъсна лъжицата. Ми нервя се, честно, не знам откъде да извадя здрави нерви, много ме е яд като прави така. Откъде да знам гладен ли е или не? Според ч асовника би трябвало да е, но той явно не мисли така.

# 373
Месечинке, нали знаеш, че хората не огладняваме по часовник  Simple Smile Освен това с тез зъбки губят апетит. Камелия преди няколко дни имаше две яденета - едно в 9, дето със зор и после чак вечерта малко плодово и толкоз. Като не иска - не иска. После си наваксват. Нищо, че на теб ти се струват много часове, остави го той да даде сигнал. Пюрето - няма му нищо, прибери го в хладилника, аз съм държала и по 3 дни, няма им нищо  Peace

# 374
Месечинке вкарвай му постепенно по-едри пърченца. Например на гладко пюре само няколко по-големи пърченца, пилето така свикна. Един ден му предложих дует за след 8-ми месец и вътре са бая големи парчета и не го яде, на другия ден го смесих с гладко пюре и го хапна без да трепне Peace А за яденето, може да му се спи за това да не иска, а и при нас така от зъбите хапва по малко
Някой цедял ли се е на ръка, каква е техниката, нищо не мога да изцедя,а трябва да асе науча до вторник
Ние се удавихме от дъжд, не е спирало от 3 седмици, само 2, 3 дена да са били хубави. Та за виждането Блонди няма да е скоро hahaha

Общи условия

Активация на акаунт