Аз в сайта им гледах и цени нямаше,а асортимент за деца нямаше кой знае какъв...И Емма трудно свикна с парченцата,но сега си лапа вече без проблем.Не съм я пробвала обаче още с череши.Имахме тук ама не знам защо не й дадох
Отдавна не яде пасирано обаче 

И за да опазят децата от немърливите майки лятото се минава на сухо мляко. Всички продукти са по БДС. Като отидох беше пълно с майки, отпред видях доста скъпи колички (конкретно Стокета), т.е едва ли вземат от кухнята поради липса на средства
Записват при навършени 10 месеца, като трябва всичко да е въведено - яйцето и т.н. Това като инфо 

Ние мислим да го отбележим в Южния, но ние там си ходим уикенда така или иначе. Все пак да сте чули за оррганизиране на празника другаде 

.
помеждудругото като написа това, че една овца е минала на червен светофар и си помислих за истинска 
И не ми се вярва да е ентеровирус, нито дриска, нито повръща, само Т. Все си мисля, че е от зъби, взе да точи едни лиги днес. 

Само я мисля как ще се ядосвам и ще ми разваля удоволствието от разходките. Взех друга. Hauck на Дисни издание, бежова и черно, с Мики Маус, лекичка, маневрена, не се спъвам, пак си има голям сенник и легнало до долу, екстра е, много съм доволна
100е я взех, ама до 89 все кат мойто дръвце бяха 
Сега беше супер гладна и аз пак оптимист, да се пробвам - не, засмука веднъж и блъска шишето, тропа с крака, не и не. Взех спринцовката от Панадола и да видите какво зяпане и мляскане, изпи си всичко с огормен кеф. И какво да я правя сега?
Някакви алтернативи на биберона?