АВГУСТинка чуди се какво е нейното дете - кърлеж или циганé

• 24 253
  • 738
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Хриси чудна торта  Heart Eyes Аз в сайта им гледах и цени нямаше,а асортимент за деца нямаше кой знае какъв...
И Емма трудно свикна с парченцата,но сега си лапа вече без проблем.Не съм я пробвала обаче още с череши.Имахме тук ама не знам защо не й дадох  ooooh!

# 376
Лино, ти сигурна ли си, че не трябва 9 часа да му даваш? Това е локална упойка, няма да имаш някакви високи концентрации в кръвта и кърмата, та да се шашкаш чак толкова  Rolling Eyes Питай Хедра, ако искаш, но според мен е излишно.
Иначе аз няколко месеца се цедих на ръка, но стана от самосебе си. Прочети при Хедра, има описание с картинки.

За парченцата - според мен си е до дете, не толкова да свикване - за някои не е проблем и бързо ги приемат, за други - не е така, което не е никакъв проблем. Никое дете не е тръгнало на детска градина и да яде пасирани пюрета още  Wink
Криско беше като Борко и едно миниатюрно парченца да имаше в цялото пюре, се давеше и всичко връщаше  ooooh! Отдавна не яде пасирано обаче  Mr. Green

# 377
Юхуууу  Hug
За дъвченето на едри парчета - трябва да им показвате как се прави. Т.е седите срещу тях и симулирате дъвчене и мляскане. Първо ще ви се хилят, но след време схващат. И постоянно се повтаря "дъвчи, дъвчи...".
Койчева, как сте днес? Беладоната имаш ли идея за какво ти я изписаха? Явор като имаше Т. и беше кисел ни изписаха точно нея, но аз разбрах, че е заради това, че е раздразнен.  newsm78
Я набързо да ви пиша какво разбрах за държавната детските кухня тук в София. Днес ходих, разпитах  Embarassed Има ограничени бройки (като всичко тук в препълнената София). Ако има отпуснати бройки се подава молба с приложени бележка от док., че детето няма алергии към храни и копие на удостоверението за раждане. Сумата е 1.30 на ден, като могат да се закупят минимум 15 купона. Искат се нови бурканчета и капачки с винт. Супите се правят с цяло яйце, а десертите с прясно мляко. Сега лятото обаче се правят със сухо, понеже майките вземат храната към 11:30-12:00, по цял ден били навън и до 16:00-17:00 като не се съхранява в хладилник десерта се разваля, съоветно детето се натравя  Close И за да опазят децата от немърливите майки лятото се минава на сухо мляко. Всички продукти са по БДС. Като отидох беше пълно с майки, отпред видях доста скъпи колички (конкретно Стокета), т.е едва ли вземат от кухнята поради липса на средства  newsm78 Записват при навършени 10 месеца, като трябва всичко да е въведено - яйцето и т.н. Това като инфо  Hug
Толкова от мен, ще си направя и гаврътна едно бързо кафе  Heart Eyes
И я дайте идеи за събота, 1 юни е  Heart Eyes Ние мислим да го отбележим в Южния, но ние там си ходим уикенда така или иначе. Все пак да сте чули за оррганизиране на празника другаде  newsm78
Ай, ай, ай - отдавна се канех да ви кажа за Био кус куса на Карфур (тяхната си марка) - супер е, ситен като бебешкия на Плазмон, но хем е био (уж) хем е 2 лв 500 гр.  Peace

# 378
Блонди, супер ти е била тортата  Heart Eyes
Тайра, в сайта нямат качено почти нищо. Можеш да им видиш страницата във фейсбук. Там има снимки на доста детски торти за всякакви поводи. Дано съм била полезна  Peace
Тефи, мерси за инфото за детската кухня  Hug
Изчезвам малко на разходка, после пак ще пиша  Party

# 379
А, Лино как ще му давам всичко  Blush не знам що с такова впечатление си останала  newsm78
Блонди, мерсиии  Hug а що точно 3.6  Mr. Green

# 380
Добър вечер,момичета!
Благодаря ви много за хубавите думи за моята пикличка Hug
Днес имах кошмарен ден,ей от сутринта всичко наопаки ми върви Sad.
Отивайки към ДК една овца мина на червен светофар,караше поне с 80 и щеше да ме отнесе,добре,че успях да спра навреме.Бая се шашнах,че щеше да ме удари точно от страната на детското столче.После,в момента в който влязохме при лекарката,като писна това дете,досега такъв рев никога не се е случвал,пищи,въздух не може да си поеме чак.Стресна се от нещо явно,пищя през цялото време,гушка се в мен и не ще да гледа лекарката.Едвам я преслуша жената,направо много се притесних.Иначе всичко е наред,8 850 е(+250гр) и 71 см(+2 см).
Преди месец си дадохме старата количка в един оказион да се продава,собственика вика:"няма проблеми,до две седмици ще я продам".Е да,ама не,мина месец,от два дни ММ му звъни упорито по телефона,оня не вдига,накрая го изключва.Днес и до оказиона ходихме,затворен и май ще пием една студена вода за парите.Много ме е яд,че освен количката и една пееща люлка оставихме.Уж договор имам за консигнация,ама той изтича днес и май нищо не можем да направим.
Та така,днес ми е тройно критичен ден,сори за егоистичния пост,ама имах нужда да измрънкам.Сега отивам да пия една загорка фюжън,да си успокоя нервите Laughingи да ви изчета.

# 381
Бютка, това е прието по БДС да бъде пълномаслено кисело мляко. Иначе самото прясно варира - дали е пасло животното сено или прясна трева например, кое време на годината е и т.н. Но киселото пълномаслено е 3.6. По-надолу процентът (по БДС сега е приет 2) означава, че е лишено от част от мазнините си. По-нагоре, 4.6 доскоро, означава, че му е добавена сметана (или би трябвало да бъде сметана, ама кой знае).  Simple Smile

Ивка, кофти ден. Ама как така ще пиете една студена вода  Twisted Evil Тоя е затворил окончателно магазина и се е махнал, така ли? Защо не я пусна в Продавалника?  Hug

# 382
Тайра, влизам специално да ти напиша за тортата - сладкарница Амадеус на мен са ми любими. Преди седмица от там си поръчах тортите за моя РД и за други поводи съм взимала - много са вкусни - имат и по каталог - бутикови - ето http://tortiamadeus.com/

После ще пиша на всички останали  Hug

# 383
Лино, аз съм се цедила няколко пъти на ръка, но за малко количество, а гледах как от тук (малко по-надолу в статията има видео) и тук!  Hug

Днес си проспахме младините с моя синковец. Сутринта в 6 го взех в нашето легло и с две кърмения сме откарали до 12 на обяд!  Shocked

# 384
Ивка, ужас  Hug помеждудругото като написа това, че една овца е минала на червен светофар и си помислих за истинска  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green и викам ква ще да е тая овца на някое кръстовище във Варна  Mr. Green Mr. Green Mr. Green върнах се да чета няколко пъти поста докато схвана  Mr. Green явно ученето си оказва влияние - вместо да поумнявам потъпявам  Mr. Green

# 385
Бюткааа,ако знаеш как ме разсмя,събудих детето чак ,и аз си представих  истинска овца да пресича кръстовището,ей,голяма скица си,оправи ми настроението Hug
Блонди,от мързел не си я пуснах сама в продавалника,викам "къде ще се занимавам със снимки,с доставчици".Сега и ММ ми трие сол на главата,че много доверчива съм била,ама аз откъде да знам,че ще стане така.Утре пак ще ходим да го издирваме тоя,дано го намерим.

# 386
Тефи, за Т я давам. Да им се и не види на тези хомеопатични, нищо не правят. Цял ден през 10 мин. давам и дръжки, 38,3 и не мърда надолу, само до 38,7 се вдига от време на време. Знам, че е по- добре да не се сваля, но Борко е парцал. Спи му се, но не може да спи, няма сили да пълзи, само хленчи. Не иска да яде нищо, освен цица, а те пускат малко .....Сега заспа и чакам да писне Cry И не ми се вярва да е ентеровирус, нито дриска, нито повръща, само Т. Все си мисля, че е от зъби, взе да точи едни лиги днес.
Съжалявам, че пиша само за него, но чак сега разбрах колко е отвратително , когато детето ти е болно и не можеш да му помогнеш Tired
Дадох и сминдух и сякаш се поуспокои, дори се поусмихна, но не знам дали от него. Ако не може да спи, няма да издържа и ще дам Панадол Rolling Eyes
Ивка, последните 3 консултации и Борко реве като магаре от лекарката Hug
Лино, аз се цедях като палеца ми беше върху горната страна на гърдата, а другите 4 пръста от долната. С пръстите мърдах само кожата на гърдата ( все едно я събирах към зърното) и така ставаше при мен-  не болеше изобщо тогава. Сигурно не се прави по този начин, но при мен се получи Hug

Последна редакция: ср, 29 май 2013, 21:28 от s.koycheva

# 387
Дано го намерите, много се ядосвам  Crossing Arms

Аз идвам да се похваля с две неща и да питам едно  hahaha

Първо - върнах количката  Close Само я мисля как ще се ядосвам и ще ми разваля удоволствието от разходките. Взех друга. Hauck на Дисни издание, бежова и черно, с Мики Маус, лекичка, маневрена, не се спъвам, пак си има голям сенник и легнало до долу, екстра е, много съм доволна  Party 100е я взех, ама до 89 все кат мойто дръвце бяха  Crazy

Второ - оказа се, че Камелия няма против млякото, а биберона  ooooh! Сега беше супер гладна и аз пак оптимист, да се пробвам - не, засмука веднъж и блъска шишето, тропа с крака, не и не. Взех спринцовката от Панадола и да видите какво зяпане и мляскане, изпи си всичко с огормен кеф. И какво да я правя сега?  newsm78 Някакви алтернативи на биберона?  Thinking

# 388
  • София
Блонди, какъв ти е биберона? Май беше взела Нуби, ако не се лъжа  newsm78 Пробвай с на Томи Типи много са яки и имитират според мен повече зърното, а Ками обичаше да ти виси на него Crazy Или давай направо от преходна чаша, малко по малко Rolling Eyes

# 389
  • Враца
Блонд, що не пробваш преходна чаша? Дали ще стане?  newsm78 Иначе супер за количката, добре, че я върна.  Hug Да си я ползвате със здраве с Кам.  Wink

Ивка, много кофти ден си имала, дано не се повтаря повече и дано го намерите тоя.  Close

Общи условия

Активация на акаунт