аз съм тук и си ви чета, но нещо ме мързи да пиша и затова не пиша особено много

малчо е по-добре, мисля че е здрав, но утре ще го види педиатърката и ще каже

подготвям и едни списъци с багажи за загреб, ум да ти зайде, все едно ще се изнасяме не за 3 месеца, ами за 6 години
ама нищо - да има. Мъжът ми вика дай после да ги видя списъците и да съкращавам
аз май трябва да си взема половината кухня и как ще стане примерно 3 месеца без кафе машина... а няма смисъл да купуваме от там такава защото сутрин обичам да пия кафе... та такива дилеми имам в момента. Иначе се и размечтах за ремонт у дома - пребоядисване на мебелите, циклене на паркет, боядисване на стени - когато обзавеждахме, беше модерно цвят венге - и познайте всичко ми е цвят венге - кухнята поне е съчетание от венге и екрю, но целият хол е венге, включително и арт-а по стените - еми дразни ме вече - искам всичко да ми го състарят и боядисат в екрю и даже може една идея по-тъмно, и стените искам да са по-светли, абе въобще мнооого съм се настроила за промени. И спалнята - искма да я направя лилава - бледо, разбира се мебелите в нея са венге, но мисля че могат да сменя вратичките с екрю... абе въобще всичко ще стане едно бяло бяло
)) и сигурно след това ще се върне на мода венгето хахахаха 
правя си чинно диетата на фитнес инструкторката, правя си и упражненията, но не са особено лесни, след като успявам да се изпотя още на първия рунд, а диетата е мммм вкусна и не е трудна, даже напротив, на мен ми е по-лесно да готвя така - вместо запържете 2 с.л. брашно, застройте бавно и внимателно с яйце и кисело мляко, изпържете на бавен огън - пфуууу. Малко ми е странно готвенето без мазнина, но така е по-полезно. Не виждам особена промяна на този етап, но пък и аз не съм минала кой знае колко много - само 3 дни
)) (и устоях на доста изкушения)миши, надявам се мъжа ти е по-добре, може би е добра идея да се изследва от какво има алергии и да си носи в себе си лекарство, ако му се случи случка. Аз имам алергия от пчели/оси - ожили ли ме - директно с чантичката към болницата за еднодневен престои на системи. Подувам се като плондер, но познай дали си нося лекарство в мен - не
, но знам че е добра и дея и трябва.Белверде, стилна както винаги, роклята малко ми наподобява моята рокля от абитюрентския бал - само че моята беше черна и дантелата беше доста по-ситна, но такива рокли стоят много много елегантно, моята беше от някаква дизайнерка в една пряка близо до славейков, но не помня нито името на пряката, нито името на дизайнерката.
Аз после си облякох моята и на една две сватби и вече разбира се не ми става 
Бюти, на мен не ми изглеждаш на 88 кг, но също не ми изглеждаш и на 125
аз съм 89 в момента
ако си решила да отслабнеш - ще стане, но трябва да си сигурна че го искаш за себе си, подобни причини като да си намеря работа са краткотраен стимул, поне на мен не ми действа особено много и особено дълго
успех, аз имам 9 кг докато стигна килограмите когато забременях, а после надолу надолу надолу, дано стигна 58-60...
ако ли пък не здраве да е 
койчева да се оправя вече малката душица. ако го къпеш и му правиш компреси на челото? пробвала ли си?
аз на малчо давам спокойно да си гризка разни неща - днес си правих задушени броколи за мен, отделих му няколко дръвчета и той с голям интерес си ги сръфа, надали е изял повече от чаена лъжичка броколи, но поне ги опитва така. Давам му и сухар, банан, коричка хляб, хапва си момчето, дава и на земята.
ох нямам сили за повече писания, исках и по други теми да се включа, но друг път
вече си приех дозата каша лека нощ и се трупясвам до малчо :–)
Пък за количката, дано се оправите и да е случайност, че не можете да се свържете.
. Гледах Макларъните, по-специално Воло и
Амадеуса са хубави също
. Добре, че ми е кротушко. Изкъпах се, че и тук се разписвам даже. На мама златния.
пробвай наистина други, макар че може да е инцидентно според мен и понеже и е било интересно например и затова да е пила от пипетката. Или пък тройката биберон да и е силна, пробвай с двойка 
Пред Сашко да не заядеш нещо, само те гледа, а Пепи още чака баба му да му бута в устата лъжицата.
Мисля да взема Биби, доста добре изглеждат, или Дифракс, ще огледам утре
Ще пробвам, ако не ще си й давам с пипетката, не ми пречи
то си е млечна, гъста каша, голяма изненада ми беше

. А за количката и люлката не бързай да се отказваш така лесно. Пробвай още няколко път, но ако видиш че нещата не отиват на добре им прати едни Господари и сигурно бързо ще се появи господина.