АВГУСТинка чуди се какво е нейното дете - кърлеж или циганé

• 24 253
  • 738
  •   1
Отговори
# 405
  • Обетованата земя
Бобърче, принципно е хубаво да се подари дрешка. Вече от кръстниците има по-специални обичай-хавлии, златно кръстче, белите дрешки. Но в днешно време според мен повечето хора предпочитат парички, защото най-добре ще ги уползотворят. На кръщенето Иво си беше спестил доста пари и му накупих толкова полезни неща-тротинетка, толокарче, по-голямо столче за колата и т.н. необходими по-големи неща. Иначе винаги можеш да вземеш някоя посребрена рамка за снимки или нещо подобно, което да им остане за спомен от този ден.  Hug

# 406
Пък и маслеността: важно да е естествено пълномаслено, пък цифрата колкото е.

В България си има норми за цифрите (предполагам и в другите държави) и не може да е колкото е.  Simple Smile Пълномасленото се обозначава само с 3.6 процента  Hug

Тайра, мерси, ще ида като заспи до магазина и ще огледам  Hug Весело и приятно на вас, когато можеш - пиши  Hug

Зафира, аз ходих преди около 4 години в Гърция на море и не останах очарована. Именно от обслужването, както казва Мери Джейн. В Турция са милион класи отгоре. Но може би сега да са се променили  Simple Smile
Този урбазон всъщност какво точно прави? 30 пчели  #Shocked

Бютка, как е ученето  Hug

# 407
Моргеннннннннн  smile3534 smile3534 smile3534
Пейпърче,радвам се,че се разписа  Hug Тъкмо тия дни мислих да те проверявам къде се губиш  Heart Eyes КитинцитУ как е днес? Много целувки има от Рош  Mr. Green
Бобърче,има опция да си редактираш поста,така че да не ти се получават два последователни през кратък интервал от време  Hug
Тайра,дано морето й хареса на сладка Емма  Hug А какво наистина не харесваш на Захаро?
Хубави торти правят,дори по твой модел newsm78
Зафира,браво на бейбито  Heart Eyes
Коралита,след първата седмица упражнения,започнах да виждам резултати  Hug Е,не са Очевадни,но пак намирам разлики във формите си  PeaceСкоро и ти ще забележиш,сигурна съм HugА как е Коралчо?
Хайде сега да питам аз нещо-чета споделяте,че оставяте малчовците да вършеят из целия ви дом..А подовите ви настилки с какво са?Питам,защото ние в по-голямата част сме с теракот,а малкият от време на време,докато пълзи забива глава напред,или пада назад...И не ми се мисли,ако се тресне на теракота за какво ще иде реч ooooh! ooooh! ooooh!
Затова докато имам работа е проходилка,а после на тепиха- постилам едно червено одеало и там лази и вършее на воля Mr. Green
Сега скрит текст за мрънкане
Скрит текст:
В последните дни съм много крива,изнервена,уморена....И се скарахме с ММ,вярвайте ми не знам  от какво тръгна всичко smile3505 Обясних кой как ме дразни и как ми въздейства smile3513 И взех решение,че ако пак се опитат да ми изкопчат детето от ръцете,ще има реплика,после още една и накрая ще стана груба smile3512 Не мога аз да се товаря психически,заради липсата на такт у хората  bash box
Мрън,олекна ми Simple Smile
Пейперита,на 1-ви юни да празнуваме?
Кашпи,ти кога ще мааш гащи из Одрина Hug
Ставам,сладки,че Рош мрънчи и търка очи  Mr. Green Май му се спи Simple Smile Току виж съм си пийнала второто кафенце на тишина  newsm62 newsm62 newsm08 smile3534

# 408
Имам да чета, но влизам да питам Лино, ако знае, дали днес е почивен ден?
Малката е с дрезгаво гласче от вчера, но пък видимо си е добре, без Т, малко е кисела, но иначе си играе, спи си, нормалните неща. Исках да я водя днес на лекар, ама не вдигат пущините, та се зачудих дали днес е почивен ден  newsm78

# 409
Имам да чета, но влизам да питам Лино, ако знае, дали днес е почивен ден?
Малката е с дрезгаво гласче от вчера, но пък видимо си е добре, без Т, малко е кисела, но иначе си играе, спи си, нормалните неща. Исках да я водя днес на лекар, ама не вдигат пущините, та се зачудих дали днес е почивен ден  newsm78

Зависи в коя част на Германия си Simple Smile На север и изток не е Simple Smile

# 410
В NRW-то съм Иглу  newsm78 баси... Ще я следя и днес да видим и утре ще я водя  Confused
Сега видях, че е почивен ден при нас  Tired

# 411
В NRW-то съм Иглу  newsm78 баси... Ще я следя и днес да видим и утре ще я водя  Confused
Да, при вас е празник.

# 412
  • Варна
А какъв е този празник, който се празнува само в половин Германия, стана ми интересно Laughing

# 413
Месечинке, да каже Иглу, че не знам какъв е  Embarassed по-точно как се превежда  Embarassed

# 414
А какъв е този празник, който се празнува само в половин Германия, стана ми интересно Laughing
А, той не е само един  Joy Католическите обикновено не се празнуват на север и изток Simple Smile
Този не го знам как се превежда, нещо с плътта и кръвта на Христос е.  Rolling Eyes
Corpus Christi е на английски ако не се лъжа.

# 415
Зафира, имат си и хубавите, и лошите страни, а и в много отношения си приличаме. Сега като гледам германците и се чудя какво толкова не съм им харесвала на гърците Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Почивен ден е в южна Германия, и аз не знам какъв почивен ден е.

Блонди, четох старите теми за маслеността. БДС е, права си Peace

Месечинка, попара не давате ли? Аз много се надъхах, откакто вчера малкият цялата я изяде.

Рошко, и ние сме с теракот. Притеснявам се да не настине, но не мога да го спра. Все пак е с памперс и панталонки. Иначе за падането не се тревожи, съвсем скоро ще е много по-уверен и няма да пада. Малкият полудя по кучето, все при него отива. Най-новата игра е песът на терасата, малкият отвътре, гледат се и се закачат през стъклото. Малкият се залива от смях, когато кучето яде. Откаже ли храна, го водя при песа. Mr. Green

http://en.wikipedia.org/wiki/Corpus_Christi_(feast)
Регионален религиозен празник, на когото му се чете повече.

# 416
  • Бургас
Бобърче, на почивка ми е каката Crazy. Девера ми със семейството си живее там, та така.
Харесах си страхооотни обувки, та ще тичам да ги взимам.

Пейпър, да се оправя Китито Hug

# 417
За малко лятно настроение newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm68 newsm68 newsm68 newsm68
 http://www.youtube.com/watch?v=Ob9dl7Sy2Cg

Ако знаете колко много ме зарежда тази песен   261uu newsm57  animal037  animal085 smile3535  Nature Sunny

Калка,чакаме снимки на обувките върху модела  Hug

# 418
  • Варна
MaryJane,
от попара се потриса Crazy Но пък не съм я правила с чай. И това ще пробвам. Обаче ние ядем само някакви пълнозърнести хлябове, не мисля, че стават за него, а сухар... вчера надробих малко Goldies в зеленчуците, но той верно много боклуци има бе, то не е захар, глюкоза и н'ам кво още ooooh!
Я да ви питам, купих пюре Слънчо Праскова с овесени ядки. И кво съм гледала не знам, чак вкъщи видях, че има сухо мляко, това е съставът: Праскови 70%, овесени ядки 5%, сухо пълномаслено мляко, вода, витамин С. Вие бихте ли го дали или да го оставя за след годинката? Или пък да го изям eat

# 419
Дай го, Месечинке, преди страничка-две обсъждахме с Лино този въпрос. В много пюрета на Хип също има. Пак да кажа - не е проблем добавено по малко количество към друга храна.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт