АВГУСТинка чуди се какво е нейното дете - кърлеж или циганé

• 23 993
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
Койчева,и аз се присъединявам към съвета на Белверде за оцетените компреси,наистина помагат,с 1-2 градуса свалят температурата.На Марти съм й обувала чорапки потопени във равни количества вода и оцет,като поизсъхнат пак мокриш и слагаш,действа безотказно.Преди време лежах с нея в болницата и там ми бяха казали,че за Т на бебета и малки деца много помага мед-мажеш краченцата само,обуваш чорапки и държиш поне 10-15 минути.Ако искаш,пробвай,поне е безобидно.И не се притеснявай,всичко ще е наред Hug
Мама на Рош,ще го търся тоя крем,че работата не е добре,като претрито й е дупето.Судокрема май не й действа вече,защото от както е родена все с него я мажа.
Дафи,и Велито така,за първи път така жестоко се зачервява,досега даже подсечена не е била.Сега я намазах обилно със Здраве,дано мине.
Белверде,наистина голям чешит е свеки,ама си е за нейна сметка всичко,аз даже вече не се ядосвам.

# 541
gundie, киноа-то днеска го давах сефте и си го млясна без проблем, без да го пасирам или троша предварително.Смесих го с плазмонския кус-кус и почти нямат разлика.Кашкаво едно такова, гълта го направо и се оглежда за още.
Абе и аз мисля, че и у нас ще се получи така  Peace Hug

# 542
Ох, Стойчева, ужас – ако трябва иди още тая вечер в спешното  newsm78 много гушки и не си мисли лоши работи  Hug
Да не ми се сърдят противниците на хомеопатията  Mr. Green но по принцип температурата е добър признак, означава, че нещо става в организма и той се бори  Peace
Ивка, много гадно с подсечено дупе, пробвай и зехтин, ако искаш, на Анди му помага  Hug
Белверде, мила, не знам какво да ти кажа – сигурно е гадно, особено, че очевидно се мъчи. Поне да не се напъваше, ама явно го тормози нещо, не знам какво да те посъветвам  Tired Tired  Hug
Кашпи, браво на Ники, хаха. А Кашпичка ще я следите и ще ни информираш как върви  Hug
Даниелке, кво си намислила за първия рожден ден?

# 543
Ах, че хубаво ми стана, че ме мислите  Heart Eyes Бюти, Блонди, любимки мои  Heart Eyes Добре съм вече, стабилизирах се, но съм сигурна, че изкарах бронхит на крак и без преглед, съответно лечение  Rolling Eyes Дано да няма последици  Praynig
Белверде, и аз като Ивка да препоръчам Блевит Л чайчето  Peace И ако трябва дай му сок от круша, аз самата се зъбя на приятелки като ми кажат за него, но в крайна сметка едва ли ще му навреди малко сок по този повод. Моята педи ми беше споменала, че и сок от киви действа. Не съм давала, но споделям  Hug
Извинявайте, че няма да пиша подробно, но съм разбита  ooooh!

# 544
Lino, не сме се преместили още, в процес на местене сме и е малка лудница.

Койчева, какво каза педиатърът? Само ампулите ли назначи newsm78 Много време стана с температура. А, редактирам се, видях, че днес ги е назначил, е, значи още не са подействали. То и аз така съм била, вдигна ли, нямало сваляне. С мокри чаршафи са ме завивали и компреси с оцет са ми слагали. Малките бързо вдигат и то висока температура. Дано бързо да минава!

# 545
Аз съм чела обаче че кърпи с оцет са нож с две остриета. На някой деца им спада прекалено бързо температурата, което може да доведе до шок, аз бих внимавала с бързото смъкване, знам, че по градус на час е добре

# 546
  • Враца
Белверде, защо не започнеш да му даваш биогайа, тя също е с натрупване, но ще му регулира коремето. Пък и не е вредно, пробиотик е. Разбирам те колко ти е гадно, дано скоро се оправят нещата.  Hug А между другото ти пробва ли да му дадеш някое уж запичащо пюре, на него може да му действа разхлабващо. Не веднъж и не една мама тук сме казвали за подобни впечатления, че крушата при някои запича, пък ябълката разхлабва, а би трябвало да е обратното. Представяш ли си при вас примерно моркова да ви разхлабва, или някое друго, което се води запичащо. Не ги избягвай, давай му ги.  Wink

Койчева, с теб сме духом, нека е спокойна тази нощ.  Hug

# 547
Белверде аз също това исках да кажа с предния си пост, не избягвай никоя храна понеже може при вас да се окаже разxлабващо, експерементирай, дай и кайсия и праскова. Между другото овесените ядки на една приятелка и действат запичащо Rolling Eyes

# 548
Абеееееее аз пък сега се уплаших  ooooh! ooooh! гледам тоя Карп и за т.нар. "синдром на раздрусаното бебе" и пише че 25 % умират, а другите имат трайни мозъчни увреждания, или не чуват, виждат и прочие и като се сетя колко сме го друсали Анди в шезлонга яката и ми прилошаааааааааааааааа  Shocked Shocked Shocked и се уплаших  #Crazy

# 549
Аааааааааааа,Бютка,без такива Simple Smile Рош продължава да бъде друсан в количка,в шезлонг,за да заспи Hug Hug Hug Hug Hug И сега кво?Да се притеснявам ли и аз? Thinking

# 550
  • София
Бюти, недей че, ние още така заспиваме - в кошницата на Макси Кози ooooh!Дали точно това люляне е имал предвид под "друсане", все пак ние ги люляме Rolling Eyes Дърти какво мисли по въпроса, отрезви ли те набързо hahaha А ти на изпита теориите на Карп ли ще развиваш, мадам Naughty Hug Hug Hug
Ами да - мисля да опитам чай Блевит, че прочетох много хубави неща за него, някакъв пробиотик, сутрин ще давам и суров плод малко и ще почна да давам от всички позволени плодове и зеленчуци Confused Хвалят много и някакви хомеопатични Гастрокинд, като Дентокинда, ама на нас той изобщо не ни помага, та ще видим дали и това Гастро има смисъл Whistling А дали е възможно да се получава така, защото нямам точен режим за сукане, в смисъл суче си когато и по колкото си иска, или не е възможно Rolling Eyes

# 551
Белверде,като гледам повечето бебета тук са всеки ден на различен режим  Hug Hug Hug Едва ли е това причината  Hug Според мен има просто по-нежно стомахче Hug Hug Hug

# 552
Не бее, то това е друго друсане - дето ако си ядосана примерно на бебето и го хванеш във въздуха и го раздрусаш такова, ама пък ние в шезлонга бая силово сме си го друсали, за да заспи  Mr. Green пфу, ужас  Mr. Green
Белверде, не, не мисля, че е от това  Hug

# 553
Белверде аз също не мисля че е от това, и аз кърмя различно. Аз си мисля, че като почнеш да му даваш от всичко и нещата ще си дойдат нa мястото понеже ще му е по- разнообразна храната и ще има някакво равновесие както при всичко в природата Peace
Бюти то това друсане е много опасно, но това си е баш като го вземеш и го разклатиш от нерви примерно, в шезлонга няма как да се случ това
Котка и Калинка изчезна
Лека нощ от мен

# 554
Белверде, много съжалавям за неволите ви  Sad Мислила ли си да посетите гастро-ентеролог за съвет, макар че като те чета, то ти всичко възможно правиш. Пробвай пак с Био Гайа. Ще се регулира това, а в нета страхотии не чети  Hug
Белверде, не, не може да е от режима. Но, ако нищо не помогне пак, аз бих пробвала с някое мляко, нищо няма да му стане. По-добре АМ, отколкото да се мъчи така  Hug

Пърпъл, не ни натоварваш. Дано всичко да е наред и успех на изпита  Hug

Ивка, пудра в никакъв случай на подсечено. Камелия само с крем с невен се оправи. Някакъв на Бюбхен, но всякакъв ще ти свърши работа. Васето ми беше препоръчала, че с нищо не минаваше  Hug

Кашпи, Ники е намерил щастие в нещастието  Grinning, а за Ивайлето обезателно потърсете още едно мнение  Hug

Койчева, спокойно  Hug За малките деца е нормално бързо да вдигат високи Т°, но рядко надскачат проблемни граници. Давай панадол и нурофен, кърпите с оцет и аз препоръчвам. Не съм съгласна, че кърпа с оцет на челото може да свали толкова рязко и бързо Т°, не съм чувала за подобно нещо и не мисля, че става. Не говорим да се увие цялото дете в чаршаф студен с оцет, тогава - да, но това е друго, но и то се налага, да не дава Господ  Peace А и ако детето е с 40°, цял час да чакам да слезе на 39° - и това не ми се струва никак добра идея, та всичко е много относително  Crazy

Лино, беше гадничко, да  Sick Във Франция и в БГ са супер, но в Холандия месото смърдеше на мърша, гадост  Sick
Аз имах себе си за страхливо момиче и пъзла, но ти ме биеш по всички показатели, честно  Joy

Рошавия задник на Рош... сигурна съм, че още не му е рошав  Joy

Гунди, не, аз ги суша на слаба фурна, после меля и варя накисната порция преди консумация. Но киноата е много дребничка, ще пробвм една проция директно да сваря и ще видим.

Тефски, това щото няма месце по кокалите ти и вирусчето те събаря бързо  hahaha Шегувам се  Laughing  да няма повече такива болести  Hug

Бютка, те в болницата изрично ни предупредиха за това друскане. Но все си мисля, че мистър Карп малко преувеличава, де да знам, цели 25 процента да умират или да се увреждат...  Rolling Eyes не мисля, че става чак толкова лесно и бързо  Rolling Eyes

Мрънкалита не ме остави на спокойствие да си хапна, ей, голямо скърцало е извън къщи  Close Сега клечи до мен, чопли ми нещо по дънките и така може час да откара, тиха и кротка.  Close

Общи условия

Активация на акаунт